Askartelusakset ja yleissakset

Tutustu laajaan erilaisten harraste- ja yleissaksien valikoimaamme. Saksillamme pystyt leikkaamaan useimpia askartelumateriaaleja, kuten paperia, kartonkia, tekstiä jne. Valittavana on useita eri pituuksia ja kahvoja sekä oikea- ja vasenkätisiä saksia.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sakset ja yleissakset kaikkiin tarkoituksiin

Monet luovaa työtä tekevät tarvitsevat sakset, ja jotkut näistä tarvitsevat sekä sakset että leikkuuveitset, mutta on harvinaista, että tarvitset leikkausveitsen ilman saksia. Siksi pidämme saksia ja yleissaksia perusvarusteina. Leikkuuveitset ovat tietysti myös paperiharrastajien perustyökaluja, mutta ilman saksia on vaikea tehdä mitään.

Lyhyesti sanottuna, jos teet käytännössä mitä tahansa luovaa, tarvitset sakset. Sakset ovat korvaamattomia leikattaessa teippiä, käherrettäessä lahjoja, leikattaessa lahjapaperia tai mitä tahansa muuta.

Lisäksi sakset voivat tehdä jotain, mihin jotkut leikkuuveitset eivät pysty. Se tarkoittaa, että ne pystyvät leikkaamaan enemmän paperiarkkeja kerrallaan kuin leikkuuveitsi, ja useimmat sakset sopivat myös paksummille kankaille ja muille paksuille materiaaleille, kun taas veitsien leikkaamiseen tarvitaan hieman ohuempi kerros.

Suuri valikoima saksia harrastekäyttöön

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman saksia. Ne kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että ne sopivat luoviin asioihin. Tämä koskee niin kutsuttuja askartelusaksia, yleissaksia kuin palasaksiakin.

Saksia on eripituisia, ja voit valita myös eri tuotemerkeistä. Lisäksi oikean- ja vasemmanpuoleisten saksien välillä on eroja, ja saatavilla on myös erikoissaksia, kuten yleissakset, joissa on tarttumaton pinnoite, mikä helpottaa teipin ja muiden saksien teriin muutoin kiinnitettävien asioiden käsittelyä.

Voit valita samankokoisista sormirenkaista saksien ja suuremmista ja pienemmistä sormirenkaista valmistettujen saksien välillä. Monien sormirenkaiden sivut ovat viistot, mikä tarkoittaa, että ne tuntuvat hyvältä kädessä ja ovat siksi helppoja ja miellyttäviä työstää.

Oikea vai vasenkätinen?

Useimmat tanskalaiset ovat oikeakätisiä, ja yhteiskuntamme on sopeutunut siihen. Aikaisemmin yritettiin saada vasenkätiset kirjoittamaan oikealla kädellään, koska sitä pidettiin "oikeana" ja vasenkätisenä puhuttiin hankalana kätenä.

Nykyään se on erilainen, mikä on onnellista vasenkätisille ja niille, jotka käyttävät molempia käsiään hienomotoristen taitojen harjoitteluun. Hienomotoriset taidot kehittyvät jo sikiövaiheessa, ja lapsen valitsema sormi osoittaa, kummasta kädestä tulee hallitseva käsi.

Onneksi sekä vasen- että oikeakätisille on saatavana sakset molemmille käsille. Jos olet yksi niistä onnekkaista, jotka leikkaavat yhtä hyvin molemmilla käsillä, haluat ehkä sakset, jotka eivät erotu toisistaan. Myymme sekä vasen- että oikeakätisiä saksia, ja löydät sakset molempiin käsiin.

Mihin tarkoitukseen voi käyttää askartelu- ja yleissaksia?

Vain mielikuvituksesi on rajana. Saksilla voi tehdä paljon muutakin kuin vain leikata. Niitä voi käyttää myös nauhoiden kihartamiseen ja paperileikkureina. Jos pidät saksia hieman auki ja syötät ne ohuen paperin läpi, saat siiman, joka ei ole sahalaitainen. Linjan suoristumisesta ei kuitenkaan ole takeita. Jos pystyt pitämään sekä sakset että paperin suorassa, voit tehdä linjasta suoremman.

Voit leikata monia eri asioita askartelusaksilla ja yleissaksilla. Voit leikata esimerkiksi paperia ja pahvia, kuplamuovia, kangasta, papier-mâché-paperia ja ohutta muovia.

Jos haluat ideoita saksien ja yleissaksien käyttöön, tutustu ideoihimme . Voit myös nähdä, onko tuotesivulla lueteltu tiettyjä ideoita. Voit myös aloittaa lukemalla lisää alta.

Inspiraatiota saksien käyttöön saat idealuettelostamme

Saksia voidaan käyttää myös Color Decor -leikkauksissa, joita myymme myös verkkokaupassamme. Color Decor on hyvin monikäyttöinen ja sopii koristeeksi moniin erilaisiin esineisiin. Kun haluat tehdä Color Decor -koristeita, tarvitset hyvät sakset. Voit käyttää esimerkiksi verkkokauppamme yleissaksia.

Ensimmäinen erityinen esimerkki on, että voit koristella lautaset Color Decor -koristelemillasi kuvioilla.

Voit tehdä myös seuraavia asioita:

  • Kännykät, joissa on hauskoja muotoja, kuten kirjaimia
  • Pääsiäisleikkauskranssit
  • Paperikasseista tehty suuri, hohtava tähti
  • Nukkumamatoista valmistetut naamiot
  • Joulupalloja olkisilkkipaperilla ja kimalteella

Pidä sakset terävinä

Saksien käyttäminen voi tehdä niistä tylsät. Saksien terät toimivat kuten veitsien terät, joten ne kannattaa teroittaa ajoittain. Jos ostat halvat sakset, voit ostaa uudet, kun vanhat ovat kuluneet loppuun. Jos sinulla on suosikkisakset, jotka haluat pitää, voit käyttää myös saksien teroitinta.

Saksiteroitin on erityinen ja eroaa veitsenteroittimesta, sillä siinä on tavallisesti hieman muotoinen ura. Uran molemmat päät ovat hieman porrastettuja, mikä tekee niistä täydellisiä saksien terien teroitukseen.

Osta askartelusakset, yleissakset ja saksienterottimet meiltä

Creativ Company ei rajoita sitä, kuinka nuori tai vanha sinun on oltava, jotta voit leikata ja liittää ruokaa hauskalla tavalla ja tehdä monia muita luovia asioita. Olet tervetullut asiakkaaksemme iästäsi riippumatta. Verkkokaupasta ostaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Poikkeuksen muodostavat 18-vuotissyntymäpäiväsi oikeudelliset järjestelyt tai huoltajasi antamat hyväksynnät.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi myymälään ja olemme iloisia siitä, että tuotteemme tavoittavat kaikentyyppisiä ihmisiä iästä, sukupuolesta, uskonnosta jne. riippumatta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi