Ompelusakset ja leikkurit

Räätälin sakset ja ompelusakset ovat erittäin teräviä saksia, jotka sopivat yhden tai useamman kangaskerroksen leikkaamiseen. Valikoimaamme kuuluu Fiskarsin räätälin saksia ammattikäyttöön. Valittavana on monia eri pituuksia ja kahvoja sekä vasen- ja oikeakätisiä malleja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Räätälöi sakset ja ompelusakset luoviin projekteihin

Sakset ovat yksi niistä asioista, joita luova sielu ei voi tehdä ilman koristelua, ompelua tai muuta luovaa projektia. Sakset ovat välttämättömiä kaikissa askartelutiloissa, joten kannattaa valita hyvät sakset.

Sakset eivät ole vain saksia, vaan sakset eivät riitä askarteluun. Niiden on myös leikattava siististi, jotta joulukoristeiden linjat näyttävät raikkailta ja kauniilta.

Siksi hyvät räätälöidyt sakset ovat usein välttämättömiä houkuttelevien asioiden tekemiseksi, ja siksi hyvät sakset ovat hyvä investointi kaikille luoville sieluille. Mikään ei ole pahempaa kuin työskennellä saksilla, jotka eivät ole teräviä, ja jos joudut leikkaamaan paljon, tylsät sakset voivat myös aiheuttaa kipua käsissä ja sormissa.

Siksi kannattaa aina valita hyvät ja terävät sakset. Siksi olemme koonneet laadukkaiden saksien valikoimamme tälle sivulle. Täältä löydät laajan valikoiman klassisia räätälöityjä saksia, jotka tarjoavat ergonomista mukavuutta ja terävät terät, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monien eri materiaalien leikkaamiseen. Löydät myös pienempiä tarkkuussaksia ja ompelusaksia, jotka sopivat täydellisesti tarkkaan leikkaamiseen.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, voit olla varma siitä, että saat ammattimaisia ja laadukkaita saksia, joita niin kokeneet rakentajat kuin aloittelijatkin voivat käyttää. Creativ Company on päättänyt kuljettaa Fiskarsin räätälöityjä ja ompelusaksia varmistaakseen, että saat meiltä laadukkaan tuotteen, jota voit käyttää vuosikausia.

Fiskarsin laadukkaat räätälöidyt sakset

Klassiset räätälöidyt sakset tarjoavat suuria saksia, joita on helppo ja mukava pidellä. Fiskars-puvustosaksien laadukas ja ergonominen käyttömukavuus on aina yhtä tärkeää. Siksi olemme päättäneet myydä Fiskars-puvunsakset, jotta voit olla varma, että saat sakset, jotka täyttävät kaikki tarpeesi.

Fiskars räätälöidyt sakset ovat tehokkaita saksia, joissa on terävät ja kestävät terät, joita voi käyttää kaikkeen. Ne eivät ainoastaan pysty leikkaamaan kauniita ja teräviä linjoja ohuisiin materiaaleihin, kuten paperiin ja yhteen kangaskerrokseen, vaan ovat myös tarpeeksi vahvoja käsittelemään paksumpia kankaita ja useita kerroksia ohutta kartonkia.

Kun valitset Fiskars-räätälöidyt sakset, saat monipuolisia saksia, joita voidaan käyttää useimpiin tarkoituksiin ja jotka tekevät niistä turvallisen valinnan jokaiselle rakentajalle. Fiskars räätälöidyt sakset on suunniteltu myös miellyttäviksi käyttää. Ergonomisesti muotoiltujen kahvojen lisäksi monissa Fiskars-saksissa on mukavuutta lisäävä pehmustettu kahva.

Voit siis leikata pois murehtimatta, tuleeko käsiisi kipua pitkän päivän leikkaamisen jälkeen, sillä Fiskarsin räätälöidyillä saksilla on harkittu kaikkia yksityiskohtia, jotka ovat sinulle tärkeitä innokkaana askartelun harrastajana. Tästä on hyötyä, kun joudut esimerkiksi leikkaamaan pitkiä kangaspaloja tai leikkaamaan useita samanmuotoisia paperisuikaleita joulukoristeita varten.

Vasen vai oikea?

Vaikka sekä kokeneet rakentajat että aloittelijat voivat käyttää ammattimaisia räätälöityjä saksia, uusien saksien ostamisessa on silti huomioitava yksi asia. Räätälöidyt sakset on valmistettu kahdesta eri tyypistä: oikeakätisille ja vasenkätisille.

Vasemman käden saksien käyttäminen on vaikeaa, sillä ne on suunniteltu sopimaan hyvin oikeaan käteen. Jos oikean käden saksien käyttö tuntuu hankalalta, kokeile sen sijaan vasemman käden saksia.

Jos taas työskentelet parhaiten oikealla kädelläsi, oikean käden sakset ovat tietenkin paras valinta, sillä näin varmistat parhaat tulokset luovissa projekteissasi.

Creativ Companylta löydät sekä oikea- että vasenkätisiä räätälöityjä saksia, joten on tärkeää tietää tämä, jos suunnittelet ostavasi tämän sivun valikoimasta räätälöityjä saksia.

Erittäin tarkat ompelusakset

Räätälöidyt sakset ovat hyvä valinta, kun haluat tehdä pitkiä, suoria leikkauksia kankaaseen tai paperiin tai kun leikkaat paksumpia materiaaleja ja useita kerroksia. Voi kuitenkin olla haastavaa käyttää räätälöityjä saksia pienten ja yksityiskohtaisempien leikkausten tekemiseen, esimerkiksi aaltomaisiin tai pyöreisiin muotoihin.

Jos sinun on leikattava pieniä esineitä luoviin projekteihin, kannattaa investoida myös ompelusaksiin. Tämä johtuu siitä, että nämä sakset ovat pienempiä ja niissä on kapeat terät, joita on helpompi käsitellä pienessä tilassa.

Se voi liittyä esimerkiksi joulupaperin leikkaamiseen, kun haluat tehdä pieniä yksityiskohtia tai mitä tahansa luovia projekteja, joissa tarvitaan saksia erittäin tarkkaan leikkaamiseen.

Kapeat, terävät terät ja saksien terävä muoto tekevät reikien ja kulmien leikkaamisesta helppoa, joten työkalut eivät rajoita työtäsi, kun saat hyvän idean yksityiskohtaiseen leikkaamiseen.

Mitä aiot leikata?

Aseistettuna hyvillä saksilla ja materiaalivalinnoilla edessäsi olevalle pöydälle, sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet tehdä. Jos etsit vielä hyvää ideaa siitä, mitä voit tehdä räätälöityjen saksien tai ompelusaksien avulla, voit tutustua laajaan ideoiden valikoimaamme ja saada inspiraatiota seuraavaan projektiisi.

Idealuettelo on täynnä yksityiskohtaisia ohjeita erilaisten koristeiden tekemiseen. Jokainen idea sisältää myös yksityiskohtaisen ostoslistan, jonka avulla voit helposti aloittaa seuraavan luovan projektin ja tehdä kauniita koristeita kotiisi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi