Puuvillalanka

Laaja valikoima puuvillalankoja, joita voidaan käyttää lähes mihin tahansa neulontaprojektiin. Täältä löydät laadukkaat 100-prosenttiset puuvillalangat. Sertifioitu Öko-Tex® 100 -standardin mukaisesti. Valitse klassinen puuvillalanka tai merseroitu lanka, josta on saatavana lukuisia värejä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Värikästä puuvillalankaa

Puuvillalanka on erittäin pehmeää ja helppo työstää. Useimmat puuvillalangat sopivat ompeluun, neulomiseen, virkaukseen ja kutomiseen, mutta tällainen lanka sopii todennäköisesti parhaiten neulomiseen ja virkkuun.

Creativ Companylta löydät laajan valikoiman lankapalloja eri laaduissa, pinnoilla, väreissä, grammoina palloa kohden, käsittelymenetelmissä ja juoksupituuksissa. Näet tekniset tiedot, kuten käyttöpituuden, napsauttamalla tuotetta tai tuotekuvaa.

Kun liikutat hiirtä kuvan päällä tai kosketat kuvaa kevyesti sormella, näkyviin tulee pikanäkymä.

Pikanäkymä antaa yleiskuvan tärkeimmistä tiedoista sekä ehdotuksia luoviksi ideoiksi, joihin jokaista lankapalloa voi käyttää. Pikanäkymässä voit lisätä tuotteen ostoskoriin ja vaihtaa eri varianttien välillä, jos niitä on enemmän.

Puuvillalanka on suosittu materiaali monenlaisissa askarteluprojekteissa. Voit ostaa yksittäisen lankakerän tai ostaa useita eri vaihtoehtoja, joten sinulla on aina oikea pallo projektiasi varten. Moniin tuotteisiin on valittavana useita eri vaihtoehtoja, joten voit ostaa tietynvärisen lankakerän tai valita useita muita värejä, kuten aluksi napsauttamasi sävyn.

Tarvitsetpa vähän tai paljon lankaa, tiedät parhaiten ja vain sinä voit vastata, minkä tyyppisen langan haluat ostaa. Jos ostat suuria määriä, säästät rahaa.

Laaja valikoima aitoja puuvillalankoja

Luonnollinen ja puhdas on intohimomme. Siksi voit luottaa Creativ Companyn myymään puuvillalankaan, joka on aitoa puuvillaa. Voit myös luottaa siihen, että lanka on 100-prosenttista puuvillaa ja että yksittäiset lankakerät ovat Öko-Tex 100 -sertifioituja.

Tällä sivulla saattaa olla lankaa, joka ei ole Öko-Tex-sertifioitua eikä 100-prosenttista puuvillaa. Pyrimme laajaan valikoimaan puuvillalankoja, jotka vetoavat erilaisiin ihmisiin, erilaisiin projekteihin ja eri budjetteihin.

Halusitpa neuloa, ommella, virkata, kudoa tai tehdä jotain täysin erilaista langan kanssa, meille on tärkeää, että valittavana on laaja värivalikoima. Siksi puuvillalankoja on saatavana useissa eri väreissä, kuten liilana, harmaana, vihreänä, mustana, ruskeana, keltaisena, sinisenä ja turkoosina.

Meidän kaikkien pitäisi tehdä osamme ympäristön suojelemiseksi. Siksi on niin mahtavaa, että voimme tarjota valikoiman kierrätetystä puuvillasta valmistettuja lankapalloja. Vaikka lanka kierrätetään, se on silti erittäin korkealaatuista.

Viimeinen tärkeä ero tämän sivun tuotteiden välillä on langan käsittely. Löydät sekä klassista että merseroitua puuvillalankaa. Tätä klassista lankaa ei ole käsitelty langaksi ja värjätty. Merseroidussa puuvillalangassa on ollut lisävaihe, joka koostuu natriumhydroksidilla pintakäsitellystä langasta, joka tekee langasta tasaisemman, sileämmän ja kiiltävämmän näköisen.

Mihin puuvillalankaa voi käyttää?

Valitsemasi puuvillalankatyyppi vaikuttaa usein suoraan lopputulokseen ja itse prosessiin. Jos käytät klassista puuvillalankaa, voit odottaa pehmeää ja sileää tekstiiliä, joka on hyvin imukykyinen ja säilyttää tehokkaasti lämmön. Tavallinen puuvillalanka sopii erityisen hyvin neulotuille ja virkatuille vaatteille.

Jos valitset eloksoidun puuvillalangan, saat sileämmän ja kiiltävämmän langan, jota voi käyttää neulomiseen, virkaukseen ja brodeeraukseen. Se on esteettisesti hyvä valinta, ja vaikka se on käsitelty pintakäsittelyllä, joka venyttää kuituja, se on silti erittäin kestävä. Jotkut sanovat, että prosessi itse asiassa vahvistaa kuituja ja lisää langan kestävyyttä.

Jos pitelet yhtä palloa tavallista puuvillalankaa ja yhtä merseroitua puuvillaa vierekkäin, huomaat helposti eron.

Verkkosivuillamme ja internetissä on paljon virka-, neulonta- ja kirjailukuvioita kokeiltavaksi. Idealuettelostamme löydät paljon hyviä ideoita helposti alkuun.  

Idealuettelomme sisältää paljon muitakin ideoita kuin inspiraatiota puuvillalangan käyttöön. Jos etsit ideoita puuvillaan liittyen, löydät niistä laajan valikoiman ehdotuksia. Näin suuri osa valmiista nikkarointitöistä on kuitenkin tehty tämäntyyppisestä langasta.

Mitkä ovat puuvillalangan käytön edut?

Käyttötarkoituksesta riippuen puuvillalangan käytöstä on monia etuja. 100-prosenttisesta puuvillasta valmistetun langan valitsemisessa on erityisetuja, mutta myös lankaa voi sekoittaa, vaikka se ei olisi aitoa puuvillaa.

Yleisesti ottaen puuvillalla on monia etuja, sillä se on luonnonmateriaali, joka on ensin kevyesti käsitelty ja sitten värjätty tai sekä värjätty että pintakäsitelty. Riippumatta siitä, miten valmistaja on käsitellyt puuvillan, sillä on hyvä lämmöneristysvaikutus ja se myös imee tehokkaasti kosteutta. Se tekee puuvillasta täydellisen vaatemateriaalin, mutta sopii hyvin myös koriste-esineisiin ja arkisiin esineisiin, kuten patalappuihin. Voit kuitenkin virkata tai neuloa kaksinkertaisen kerroksen, jotta et polta sormiasi, kun sinun on otettava jotakin kuumaa uunista.

Toinen etu puuvillan valitsemisessa muiden kankaiden sijaan on se, että se voidaan pestä. Jos neulot tai virkkaat puuvillavaatteita tai patalappuja, jotka likaantuvat usein, on tärkeää, että ne pestään riittävän korkeissa lämpötiloissa bakteerien tappamiseksi. Suuri määrä puuvillaa kestää pesun 40 tai 60 asteessa. Näet pesu- ja hoitotiedot napsauttamalla tuotetta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi