Napit

Meillä on laaja valikoima nappeja vaatteisiin, koristeluun ja luoviin projekteihin. Selaa puusta tai muovista valmistettuja yleiskäyttöisiä nappeja sekä erimuotoisia ja -aiheisia nappeja, koristenappeja ja päällystettyjä nappeja. Valitse erivärisistä, -muotoisista ja -mallisista napeista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Meillä ei ole mitään minimalistista nappien suhteen.

Creativ Company on kiinnostunut kaikesta luovuuteen ja harrastuksiin liittyvästä. Rakastamme erityisesti tee-se-itse-projekteja, joissa voit käyttää mielikuvitustasi. Me myös leikkaamme ja kiinnitämme tarroja ja teemme asioita napeilla. Siksi painikkeiden valinta ei ole helppoa.

Verkkokaupastamme löydät monia eri painikkeita. Myymme valmiita nappeja, päällystettyjä nappeja, koristenappeja ja erivärisiä nappeja. Voit luottaa siihen, että meillä on aina laaja valikoima painikkeita, sillä olemme ylpeitä voidessamme myydä tuhansia erilaisia tuotteita harrastuksiin ja tee-se-itse-töihin.

Muovinappeja on yleensä suuremmissa pakkauksissa, joissa on useita samankokoisia ja -tyyppisiä nappeja, mutta löydät myös settejä, joissa on sekä suuret että pienet muovinapit. Sama koskee puisia painikkeita. Puunappeja on saatavana yksivärisinä, puisina/maalaamattomina sekä retrokuvioisina nappeina.

Suuren painikevalikoiman ansiosta et voi epäonnistua.

Jos ompelet, neulot ja virkkaat ja teet jotain huovasta tai paljosta muusta, sinun ei tarvitse välillä käyttää nappeja, vaikket käyttäisikään painikkeita normaaliin tarkoitukseensa. Napit sopivat täydellisesti vaatteisiin, mutta myös pehmoleluihin ja koristeluun aina söpöistä tyynyistä tossuihin.

Halusitpa sitten ompelea, virkata, huovuttaa tai jotain täysin erilaista, voit olla iloinen, että käytettävissäsi on laaja valikoima painikkeita. Jos sinulla ei ole painikkeita, voit aina ostaa niitä verkosta tai kivijalkakaupasta, mutta se tarkoittaa joko sitä, että joudut odottamaan niiden saapumista tai käymään etsimässä niitä.

Kun ostat hyvän painikkeiden valikoiman verkkokaupastamme, voit odottaa saavasi ne muutaman päivän kuluessa. Mutta kun ostat enemmän kerralla, saat ilmaisen toimituksen paremmin, eikä sinun tarvitse odottaa, ennen kuin voit jatkaa harrastustasi tai tee-se-itse-projektiasi.

Haluatko valita puu-, muovi- tai metallipainikkeet?

Koska myymme laajan valikoiman painikkeita, voi olla vaikea valita, mitä nappeja ostamme. Voit joko ostaa vähän kaikkea, mutta jos tiedät, että tarvitset vain muutaman painikkeen tai tietyn tyyppisiä painikkeita, tunnistat ne toivottavasti.

Ennen kuin valitset painikkeen tyypin, huomioi myös materiaali, johon napit ommellaan tai liimataan. Jos kiinnität nappeja satunnaisesti pestäviin vaatteisiin, kannattaa valita metalli- tai muovinapit. Jos sinun on kuitenkin kiinnitettävä nappeja pehmoleluihin, joiden painikkeet toimivat silminä tai koristeina, voit valita helposti maalatut tai luonnolliset puupainikkeet.

Metallinapit ovat tyypillisesti tee-se-itse-painikkeita, ja ne on kiinnitettävä muihin osiin. Etuna on, että voit itse päättää, miltä ne näyttävät peittämällä ne kankaalla.

Mitä painikkeilla voi tehdä?

Muotopainikkeet, koristeelliset painikkeet, hahmopainikkeet ja tavalliset painikkeet. Vaatteisiin voi koristella monenlaisia esineitä tai ommella nappeja. Voit itse päättää, mihin käytät painikkeita. Jos haluat ideoita, tutustu laajaan idealuetteloomme1, joka sisältää yhteensä satoja ideoita.

Nappi-inspiraatiota voi tehdä koristeellisilla tossuilla tai pyöreillä maalaamattomilla puunapeilla. Muita ideoita ovat pehmoeläinten silmät, kevätkoristeet ja leikatut keijuhahmot, joiden vaatteet on koristeltu napeilla.

Voit myös löytää hyviä ideoita . Voit myös inspiroitua tuotteista, joihin jokainen tuote kuuluu. Kun napsautat tuotetta tällä sivulla, näet sen ideat pyyhkäisemällä tai vierittämällä sivua hieman alaspäin.

Voit myös tehdä omia painikkeita tai mukauttaa valmiita painikkeita.

Verkkokaupastamme ostetun tuotteen voi aina mukauttaa omaan projektiin sopivaksi. Voit ostaa puupainikkeet ja suihkuttaa niihin väriä samoin kuin muovisiin nappeihin ja maalata ne akryyleilla.

Voit valita haluamasi painikkeet monella eri tavalla. Mutta koska teemme parhaamme hyvän valikoiman löytämiseksi, toivomme, että löydät paljon painikkeita, jotka täyttävät tarpeesi. Jos haluat vain tehdä omia painikkeita, tämä on myös vaihtoehto.

Myymme itse koottavia peittäviä nappeja, jotka voit koristella haluamallasi tavalla käyttämällä pehmeää materiaalia, kuten kangasta. Kun painat painiketta yhtä aikaa, sinulla on nyt oma nappisi.

Hyviä syitä ostaa painikkeita helposti Creativ Companylta

Asiakkaamme rakastavat meitä. Näin helppoa se on. Jos katsot Trustpilot -arvosanaamme, huomaat nopeasti, että keskiarvomme on erittäin korkea. Keskiarvomme on yleensä 4,5-5, mikä tarkoittaa erinomaista.

Olemme iloisia siitä, että tuhannet ihmiset ovat antaneet meille arvostelun. Arvostamme kaikkea palautetta ja olemme erityisen tyytyväisiä Trustpilotin arvosteluihin, sillä arvosanat auttavat muita asiakkaita tietämään, minkä yrityksen kanssa he tekevät yhteistyötä. Tarjoamme nopean toimituksen, suojatun maksun ja 14 päivän palautusoikeuden.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi