Juhlat, kortit ja lahjapaperit

Meiltä löydät erilaisiin elämän tärkeisiin juhlahetkiin monenlaisia koristeita ja tarvikkeita. Valikoimistamme löydät myös paljon erilaisia lahjapapereita ja muita materiaaleja lahjapaketointiin. Sekä myös korttipohjat ja kirjekuoret itsetehtyihin kutsu- ja onnittelukortteihin.

Juhlat, kortit ja lahjapaperit
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Koristele ja paketoi kauniisti

Kaunis koristelu luo juhlatunnelmaa. Voit joko hankkia valmiita koristeita tai jos haluat jotakin erityistä voit tehdä juhlakoristeesi itse. Voit esimerkiksi valmistaa kauniin Pöytäkoristeet tai Menut .

Juhlakoristeet .

Kaikkiin juhliin

Pidätpä sitten vauvakutsut, häät, lasten syntymäpäivät tai muut juhlat, tarvitset juhlakoristeita. Teeman mukaisilla koristeilla luot oikeanlaisen juhlatunnelman vieraillesi.

Ennen juhlia

Ennen juhlia sinun tulee viestiä vieraillesi milloin juhlat ovat. Siksi kannattaa aloittaa kutsujen valmistamisesta, käytä samanlaisia materiaaleja ja värejä kuin itse juhlissakin. Kutsu luo ensivaikutelman siitä millaiset juhlat ovat tulossa.

Silkkipaperi .

Luovaa lahjapaketointia

Pienellä vaivalla voit saada lahjapakkauksesta ainutlaatuisen ja kauniin. Jotta saat lahjapaketistasi mielenkiintoisemman, voit koristella sen esimerkiksi LED-valonauha, Pit. 27 cm, hopea, 1kpl/ 1 kpl , Askartelumaalilla ja pienellä hatulla koristeltu elefantti tai koristella teemaan sopivan Yllätysrasia, koko 7x7x7,5+12x12x12 cm, luonnonvalkonen, 1kpl/ 1 kpl .

Lahjapaketointi .

Luonnolliset koristeet

Tarvitsetko jotain erityistä juhliesi tai lahjapakkausten koristeeksi? Silloin kannattaa lähteä ulos luontoon ja etsiä ainutlaatuisia koristeita, jotka sopivat muiden koristeiden kanssa. Se voi olla esimerkiksi kaunis Miniatyyrikuuset, Kork. 40+60 mm, vihreä, 5kpl/ 1 pkt tai kukka kesäisessä paketissa, joka kiinnitetään lahjanauhaan tai käpyjä ja syksynlehtiä juhlapöydässä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi