Koristeltavat tuotteet ja koristetuotteet

Etsitkö koristeltavia tuotteita ja koristelutarvikkeita? Valikoimistamme löydät valtavasti erilaisia tuotteita kodin sisustukseen sekä erilaisia puu- ja pahviaihioita, laatikoita jne., joita voit koristella oman näköisiksesi.


Valitse luokka tai katso kaikki tuotteet alla

Tuotteet 1-36 / 1651

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 1651

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Koristelua luovalle taitelijasielulle

Jos rakastat kädentöitä ja haluat ilmaista itseäsi omalla ainutlaatuisella tyylilläsi, olet aivan oikeassa paikassa. Meillä Creativ Companyssä (CChobby) on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia, kuinka voit olla luova ja toteuttaa ideoitasi. Tarjoamme siihen varsin monipuolisia työvälineitä ja erilaisia tekniikoita avuksesi.

Koristele esimerkiksi pahvi- tai puuesineitä decoupage-liimalakalla tai kokeile maalausta posliini- tai terracotta-esineisiin. {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3496"}} {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3631"}} . Tai tee lasten kanssa kokonainen maatila muovailemalla {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4957"}} erilaisista massoista, kuten {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4666"}} or {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/199"}} .

Vaihtoehtoja on paljon, mutta jos tarvitset lisää inspiraatiota projekteihisi ja haluat oppia uusia tekniikoita, {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3136"}} .

Koriste-esineet kodin sisustamiseen

Sisusta koti persoonallisesti ja käytä sisustustuotteita, jotka olet tehnyt itse tai lapsesi. Creativ Companyn valikoimasta löydät laajan valikoiman koristeltavia, yksilöllisiä tuotteita {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/520"}} . Malaa tai koristele kauniit kynttilänjalat (656) tai maljakot ja lasipurkit. Tai sitten, miten koristella {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3190"}} , kuten pieni lokerikko, vetolaatikko tai jakkara? Tässä on muutamia tuotteita, jotka löydät CC:n valikoimasta.

Kodin sisustamisen lisäksi meillä on myös {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3196"}} , jotka on valmistettu eri materialeista luovaa koristelua varten, kuten {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3199"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3208"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3217"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3214"}} ja {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3232"}} .

Laaja valikoima erilaisia hahmoja koristeluun

Kun lapset opettelevat tavaamaan ja laskemaan, {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3775"}} auttavat oppimisessa. Meillä on paljon puu- ja pahvikirjaimia sekä -numeroita. Niiden avulla oppimisesta tulee vielä hauskempaa. Kirjaimet, numerot ja sanat ovat suosittuja myös sisustamisessa. Maalaa ne esimerkiksi {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4021"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4216"}} tai {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3238"}} jne.

Lisäksi meillä on laaja valikoima erilaisia ?? {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4012"}} . Niiden kanssa voi myös leikkiä. Maalaa {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3241"}} lasten kanssa ja tee vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimiä voi askarrella monesta erilaisesta materaalista, kuten puusta, keramiikasta ja styroxista. Lisäksi meiltä löytyy {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3244"}} ja {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3250"}} , jotka jo odottavat innokkaita ja luovia käsiä. Miltä kuulostaa, jos koristelet suloisia {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3247"}} rakkaillesi ja läheisillesi esim. lahjaksi.

Tässä on esimerkkejä tuotteistamme, joita voi maalata ja koristella. Käy verkkosivuillamme ja tutustu kuvastoihimme, joista saat enemmän tietoa materiaaleista ja vinkkejä tekemiseen.

Toivomme, että inspiraatio vie sinut mukanaan luovien ja mielenkiintoisten kädentöiden pariin!

Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi