Säästä jopa 80% tämän kesän alessa. Katso tarjoukset omaan ja lasten tekemiseen täältä.

Maalit ja maalaustarvikkeet

Ruoki luovuuttasi maaleillamme ja väreillämme. Valikoimamme kattaa kaiken akryylimaaleista vesiväreihin, kyniin, liituihin sekä lasin-, posliinin- ja tekstiilien koristeluun ja paljon paljon muuta. Meiltä löydät myös taulupohjat, siveltimet ja muut maalaustarvikkeet.

Maalit ja maalaustarvikkeet
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

Valitse luokka tai katso kaikki tuotteet alla

Tuotteet 1-60 / 2324

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-60 / 2324

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Maalit ja värit saavat luovuutesi loistamaan

Maaleilla ja erilaisilla väreillä saat helposti askartelutyösi näyttämään kauniilta. Itse tekemisestäkin tulee hauskempaa, kun on oikeanlaiset tarvikkeet käytössä ja ne löydät täältä. Meiltä löydät runsaasti erilaisia värejä sekä maalaustarvikkeita, joilla saat aikaan upeita töitä.

Valikoimamme on laaja, sillä värejä kuten luovia projektejakin on hyvin erilaisia.

Kynät ja liidut isoille sekä pienille

Hyvä esimerkki väreistä ovat erilaiset , kun kuulet nämä sanat ajattelet ehkä lapsuuttasi ja koulua, missä näitä usein käytettiin. Valikoimamme kynät ja sopivat kuitenkin myös aikuisille.

Meillä on laaja valikoima ja kaikissa sateenkaaren väreissä, jotka inspiroivat luovuuttasi käytitpä niitä sitten värityskirjaan tai tyhjälle paperille.

Maali ei ole vain maalia

Valikoimistamme löydät myös runsaasti erilaisia ja erivärisiä maaleja. Erilaisia maaleja löytyy valtavasti, sillä tarvitsemasi maali määräytyy sen mukaan mitä olet maalaamassa ja millä tekniikalla.

Esimerkiksi jos haluat maalata puuta, kiveä, pahvia tai jotakin vastaavaa löydät meiltä , jotka ovat juuri ihanteellisia tämän tyyppisille materiaaleille. Alta löydät suosituimmat Plus Color -askartelumaalit. Jos haluat taas maalata lasia tai posliinia, tarvitset , . Meiltä löydät myös , , sekä muunlaiset maalit.

Maaleja ja värejä kankaille

Jos haluat koristella tai värjätä kankaita, tutustu yhteen suosituimmista kategorioistamme eli . Täältä löydät myös , , , jne.

Tästä kategoriasta löydät myös muita erilaisia materiaaleja tekstiilien koristeluun, kuten suosittuja kimaltavia ja . Molemmat ovat helppoja käyttää ja sopivat sekä aikuisille että lapsille.

Vai etsitkö sopivia tekstiilejä koristeltaviksi? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia . Löydät ne vain eri kategoriasta: .

Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi