Hohtava maali

Hohtomaalia voidaan käyttää paikoissa, joiden halutaan näkyvän, kun valot on sammutettu. Tämä pimeässä hohtava maali tuo fluoresenttia valoa. Hohtomaalia on useissa eri väreissä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Vinkkejä ja neuvoja luminesoivien maalien käyttöön

Hohtava maali tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tee se itse -projekteissa. Myymme värejä kaikissa sateenkaaren väreissä, joilla voi tuoda hieman lisää väriä arkeen pimeän jälkeen. Mutta miten se toimii – ja miten maalia käytetään käytännössä?

Maalimme on fluoresoivaa, joten päivällä se imee itseensä energiaa ympäristöstään, joka muuttuu valoksi pimeällä. Siksi se voi tuntua täysin maagiselta. Valon voimakkuus vaihtelee maalikerrosten määrän mukaan. Hohtavilla maaleilla on suurin vaikutus vaaleisiin pintoihin, joihin voidaan tavallisesti levittää 2-4 kerrosta. Tummemmille pinnoille tarvitaan lisäkerroksia saman vaikutelman aikaansaamiseksi. Kokeile! Muista, että maalin on kuivuttava kokonaan jokaisen kerroksen välillä, jotta lopputulos on tyydyttävä.

Hohtava maali suuriin ja pieniin harrasteprojekteihin

Pimeässä hohtava maali sopii monenlaisiin projekteihin. Fluoresoivan maalin valo voi luoda kodikkuutta ja varmuutta lastenhuoneeseen. Se voi myös toimia pelottavana lähteenä tämän vuoden juhlapyhien, kuten halloweenin tai laskiaisen, aikana. Vaihtoehtojen luettelo on pitkä, ja löydät paljon inspiraatiota verkkosivuiltamme.

  • Seinäkuvat - hohtomaalilla voit maalata kauniita kuvia lastenhuoneen seinämiin, jotka syttyvät lapsen nukkuessa. Voit tehdä esimerkiksi oman kauniin yötaivaan, aurinkokuntasi, kukkia, eläinaiheita tai Disney-hahmoja. Voit maalata oman mallisi mukaan tai käyttää sapluunaa, jonka voit ostaa tai tehdä itse, jos haluat täysin ainutlaatuisen kuvion. Kun yövalo syttyy yöllä, lapsi tuntee olonsa turvallisemmaksi.
  • Koristelu - fluoresoivalla maalilla voi tehdä esimerkiksi aavemaisia koristeita. Halloween-juhliin. On hyvä tehdä omia hahmoja, kuten kummituksia, hämähäkkejä, joilla on pimeässä hohtavat silmät, kurpitsa tai pelottava noita. Vain mielikuvituksesi on rajana, miten voit parhaiten pelotella vieraasi heidän aisteistaan!
  • Pelottavat kynttilänjalat ja tuikkulyhdyt - pimeässä hohtavalla maalilla voit helposti koristella kotitekoisia kynttilänjalkoja ja tuikkulyhtyjä. Voit esimerkiksi saada lämpökynttilälyhtysi näyttämään kummituksilta ja maalata ne minkä värisiksi tahansa, jotta ne tuovat valoa halloween-pöytäkoristeisiisi.
  • Teemajuhlat - voit järjestää ikiomat pimeässä hohtavat juhlat, joissa voit maalata kaikkea koristeluista omiin vaatteisiisi fluoresoivalla Voit tehdä itse koristeita, kuten paikkakortteja, maljakoita tai hahmoja, jotka on maalattu hohtavalla maalilla. Voit myös kirjoittaa pimeässä hohtavaan maaliin vieraidesi nimet, ovikylttiin tai kyltin illan ruokalistan tai juomalistan yläpuolelle. Vaihtoehtoja on monia, ja pimeässä hohtavan maalin avulla voit olla varma, että illalla on hauskaa teemaa.
  • Ripustettavat koristeet - ripustettavat koristeet sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Etenkin pimeinä vuodenaikoina kannattaa käyttää fluoresoivaa maalia, joka tuo valoa kammottaviin kummituksiin tai mihin tahansa sisustukseen. Voit käyttää luminesoivaa maaliamme monille materiaaleille, kuten pahville, papier-mâché-paperille tai savelle.

Tee pimeässä hohtavia tee se itse -projekteja lapsesi tasolla

Hohtava maali on takuulla jotain, joka saa lapsesi säihkymään. Taianomainen kyky luoda hahmoja, valaisimia tai piirustuksia, maalata ne fluoresoivalla maalilla ja nähdä, kuinka niihin syttyy valo pimeässä, sopii täydellisesti harrastukseksi lapsen tasolle. Vanhemmat lapset voivat maalata helposti itse luminesoivalla maalilla. Kun turvallisuus on kunnossa, voit heittäytyä moniin hauskoihin tee-se-itse-projekteihin lasten kanssa.

  • Pukeudu - jos lapsesi tarvitsee halloween-pukua, voit käyttää pimeässä hohtavaa väriä naamiaisasussa. Jos lapsesi esimerkiksi haluaa robotiksi, voit maalata valopainikkeita tai tekstiä robotin vatsaan. Voit myös tehdä asusteita osana pukua, esim. papier-mâché-miekasta, jonka voit maalata pimeässä hohtavalla maalilla. Kiiltävä maali saa muiden lasten päät kääntymään. Erityisesti halloween-juhlissa on mahdollista tehdä naamiaispukuja fluoresoivalla maalilla.
  • Naamiot - naamiaisten yhteydessä voit alkaa tehdä naamioita lasten kanssa. Naamareita voi valmistaa tavallisesta pahvista, joustavasta nauhasta ja nitojasta. Maalaa se sitten hohtavalla maalilla, joka hohtaa pimeässä. Naamioiden etuna on, että ne voi koristella pohjimmiltaan helmillä, höyhenillä ja paljeteilla. Siksi koko perhe saa tuntikausia luovaa viihdettä.
  • Hahmot ja koristeet - muotoilemalla pieniä hahmoja ja koristeita voit tehdä paloja lautapelejä, ripustaa koristeita ikkunoihin tai avaimenperän savesta. Pimeässä hohtavat värikerrokset luovat tunnelmaa olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai linnoitukseen.

Inspiraatiota ideoiden kuvastoistamme

Tarvitsetko inspiraatiota loistemaaliemme käyttöön harrasteprojekteissa? Creativ Company kertoo mielellään hyvistä vinkeistään, jotta saat uusia ideoita seuraavaa tee se itse -projektiasi varten. Siksi löydät myös lisää ideoita sivustoltamme, jossa voit selata ja inspiroitua virtuaalisesti.

Etsitkö tietynlaista luminesoivaa maalia? Vai onko sinulla kysyttävää yksittäisistä tuotteista, menettelytavoista ja uusista pimeässä hohtavista töistä? Olemme aina valmiita opastamaan sinua, jotta voit hyödyntää tuotteitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa fluoresoiva maalimme nyt ja toimita se 4-6 arkipäivän kuluessa, jotta voit aloittaa uuden harrastusprojektisi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi