Akryylitussit

Akryylitussien valikoimastamme löytyvät tussit käytännössä mille tahansa pinnalle piirtämiseen. Tussit sopivat paperille, kartongille, paperimassalle, puulle, kivelle, lasille, tekstiileille ja muoville. Valittavana on useita erityyppisiä ja -kokoisia akryylitusseja eri tuotemerkeiltä. Meillä on esimerkiksi tunnettuja Posca- ja Plus Color -tusseja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Suuri ja kattava valikoima akryylitusseja

Piirtäminen ja maalaaminen on hauskaa puuhaa niin nuorelle kuin vanhallekin. Akryylitussit ovat merkkien alakategorioita, ja koska ne ovat tietyntyyppisiä, olemme päättäneet koota ne yhteen paikkaan. Myymme niin paljon akryylitusseja, että joudut todennäköisesti napsauttamaan useita sivuja tutustuaksesi koko valikoimaamme.

Meille on tärkeää, että meillä on laaja valikoima, ja muiden tuotteiden lisäksi löydät erityisiä akryylitusseja eri tuotemerkeiltä, kuten Posca ja Plus Color. Saatat joutua napsauttamaan tuotesivua, jotta löydät juuri haluamasi Posca- tai Plus Color -merkin.

Akryylitusseilla voi tehdä lähes mitä tahansa. Voit käyttää niitä monille erilaisille pinnoille piirtämiseen tai maalaamiseen, ja meiltä löydät laajan valikoiman värejä, suuttimen paksuuksia, pakkauskokoja ja tyyppejä. Myymme myös akryylitusseja useilta eri tuotemerkeiltä. Tutustu verkkokauppaamme ja löydä varmasti tarpeisiisi sopivat akryylitussit.

Rentoudu ja uppoudu akryylitusseilla maalaamiseen tai piirtämiseen

Luova geeni on syvällä monilla ihmisillä, jotka nauttivat asioiden tekemisestä itse. Kotitekoisissa tuotteissa on jotain erityistä, sillä tiedämme, että luomamme henkilö on usein laittanut kehonsa ja sielunsa lopputulokseen.

Pitkän viikon jälkeen rentoutuminen saattaa vaikuttaa passiiviselta television katselulta. Mielestämme on kuitenkin paljon parempi tehdä jotain aktiivista ja/tai luovaa, jotta aktivoit aivosi ja luot jotain, mitä sinä tai joku muu voi käyttää.

Parhaat harrastukset kestävät aikaa, ja maalaus ja piirustus ovat molemmat suosituimpia luovia harrastuksia. Voit tehdä monia erilaisia asioita yksin, ystävien tai perheen kanssa. Kun nautit itsestäsi ja luot jotain oman höyrysi alla, painopiste on nykyisyydessä ja yhdessäolossa, ja se on täydellinen tapa rentoutua.

Akryylitusseilla maalaaminen ja piirtäminen on kaikille

Akryylitusseja on saatavana eri kokoisina ja värisinä. Uskomme, että luovista asioista ei koskaan tule luovia, ja tämä koskee varmasti myös maalaamista ja piirtämistä. Kun maalaat tai piirrät akryylitusseilla, voit rentoutua ja viettää aikaa rakentavalla tavalla. On monia tapoja irrottaa pistoke pistorasiasta ja rentoutua, mutta maalaaminen ja piirtäminen on täydellinen harrastus koko perheen kokoamiseen.

Meiltä löytyy sopiva valikoima, halusitpa sitten yksinkertaisia tusseja hillityillä mattaväreillä tai rohkean kirkkaita ja metallinhohtoisia sävyjä. Lyhyesti sanottuna tarjoamme laajan valikoiman tusseja kaikenikäisille, jotka sopivat moniin erilaisiin projekteihin ja erilaisiin henkilökohtaisiin mieltymyksiin.

Aikuisen on valvottava pieniä lapsia maalatessaan ja piirtäessään akryylitusseilla, sillä heillä on taipumus panna esineitä suuhunsa.

Esimerkkejä asioista, joita voit maalata tai piirtää akryylitusseilla

Akryylimerkit ovat erikoismerkki. Ne ovat itse asiassa tavallisia tusseja ja maaleja. Tussien väri sisältää muovia, akryyliä. Monissa maaleissa on myös akryyliä, joten voit odottaa akryylimusteella tehtyjen merkkien peittävyyden olevan erinomainen. Akryylitusseja verrataan tavallisiin merkkeihin, joiden väri mahdollistaa läpinäkyvyyden alla oleviin merkkeihin. Ne ovat ihanteellisia projekteihin, joissa halutaan yhtenäinen väri ja joko täysi tai osittainen peitto.

Esimerkkejä akryylitusseilla piirtämiseen soveltuvista välineistä:

  • Paperi (tavallisten piirustusten tekemiseen ja värittämiseen)
  • Kortti (esim. kutsut)
  • Papier-mâché (esimerkiksi papier-mâché-possu, jonka päälle voit piirtää silmiä ja suuta)
  • Puu (esim. hahmoja tai kuvioita joulu-, pääsiäis- tai halloween-koristeisiin)
  • Kiviä (tee kivikokoelmastasi kaunis piirtämällä tai maalaamalla kiviä – voit myös kirjoittaa päivämäärän ja asettaa sen kiveen, jonka valitsit lomamatkasi varrella)
  • Lasi (vanhoja hillopurkkeja voi käyttää esimerkiksi kuminauhoiden ja paperiliittimien säilyttämiseen, ja purkin voi koristella purkin sisällä olevilla pienillä kuvilla)
  • Tekstiilit (esim. voit piirtää upeita alkuperäisiä piirustuksia tai kirjoittaa jotain erityistä T-paitaan joko lahjaksi itsellesi tai muille)
  • Muovi (vanhat muoviesineet voidaan puhdistaa ja koristella uuden elämän takaamiseksi, esimerkiksi säilytysastioissa)

Merkintöjen vedenpitävyydessä on suuri ero, joten jos aiot piirtää tai maalata säännöllisesti pestävälle pinnalle akryylitusseilla, valitse vesitiiviimmät tuotteet.

Akryylitussien ostamisen edut valikoimastamme

Pyrimme aina olemaan avoimia sekä tuotteidemme että koko yrityksemme suhteen. Valikoimamme akryylitussit ovat laadukkaita tuotteita, joista sinä ja muut voitte nauttia. Kun ostat tuotteita verkkokaupastamme, voit luottaa laadukkaisiin tuotteisiin ja hyvään palveluun, ja olemme ylpeitä saadessamme arvostusta Trustpilotilta.

Tarjoamme nopeat toimitukset ja turvalliset maksut kaikilla maksuratkaisuilla.

Luovat yhteiset hetket ovat intohimomme

Sydämemme sykkivät kaikkeen, mikä liittyy luovuuteen ja ihmisten kokoontumiseen. Rakastamme luovien projektien toteuttamista sekä käsillä että päällä. Toivomme, että voimme välittää tämän nautinnon kaikille asiakkaillemme, jotka tekevät ostoksia meillä. Akryylitusseja on saatavilla tuntikausia viihdettä, luovuutta ja kodikkuutta varten.

Keskitymme varmistamaan, että kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin. Ostosten tekeminen meillä on siis myönteistä ja turvallista. Huolehdimme sinusta asiakkaana samalla tavalla kuin olemme sitoutuneet edistämään hyviä suhteita työntekijöihimme, toimittajiimme ja muihin ihmisiin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi