Säästä jopa 80% tämän kesän alessa. Katso tarjoukset omaan ja lasten tekemiseen täältä.

Muovailu ja valaminen

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja muovailuun ja valamiseen, kuten erilaisia muovailumassoja. Löydät myös tarvikkeita leipomiseen, saippuan valmistukseen sekä kynttilöiden, betonin ja kipsin valamiseen. Ilmakuivuvat Foam- ja Silk Clay -massat ovat tämän kategorian suosituimpia tuotteita.

Muovailu ja valaminen
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

Valitse luokka tai katso kaikki tuotteet alla

Tuotteet 1-60 / 645

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-60 / 645

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Muovailu ja valaminen

Muovailu ja valaminen ovat hauskoja sekä suosittuja aktiviteetteja lasten että aikuisten keskuudessa. Muovailemalla ja valamalla voit luoda omia hahmoja, patsaita, koriste- sekä käyttöesineitä jne. Täältä löydät laajan valikoiman materiaaleja, joita tarvitset – kuten erilaisia massoja muovailuun ja materiaaleja valamiseen. Löydät myös tarvikkeita sekä .

Muovailua massoilla

Muovailu on hauskaa puuhaa! Vain mielikuvitus on rajana, kun luot erilaisia muotoja ja hahmoja muovailemalla. Sekä lapset että aikuiset viihtyvät muovailun parissa ja aika menee kuin siivillä. Lisäksi muovailu myös aktivoi sensomotorisia taitoja.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja muovailuun. Kokeile esimerkiksi perinteistä eri väreissä. Entäpä jos kokeilisit suosittuja , joiden kovettumiseen ei tarvita uunia?

Täältä löydät suosittuja sekä kuten Foam Clay- ja Pearl Clay -massoja, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi yhdessä Silk Clay -massojen kanssa. Katso ihania ideoitamme .

Muovailua voidaan tehdä hyvin erityyppisillä massoilla. Kokeile esimerkiksi hahmojen ja erilaisten koriste-esineiden valmistamiseen. Savi poltetaan kovaksi savenpolttouunissa ja sitä voidaan myös lasittaa. Jos et halua poltettavaa savea, mutta silti haluat saventuntuista materiaalia, kokeile , joita löydät valikoimistamme eri väreissä.

Betonin ja kipsin valaminen

Valaminen on suosittua puuhaa, jossa on paljon mahdollisuuksia olla luova. Meiltä löydät paljon erilaisia materiaaleja valantaan. Täältä löydät mm. materiaaleja , , ja jopa .

Betonin ja kipsin valaminen on suosittua varsinkin erilaisten sisustusesineiden kuten kynttilänjalkojen, kulhojen, hahmojen tai muiden koriste-esineiden valmistamisessa.

Jos aiot valaa betonia kannattaa ehdottomasti tutustua . Betoni on hyvin kestävä ja rouhea materiaali, jota on hauska työstää – sekä lasten että aikuisten. Betonin valamisessa lapset oppivat tuntemaan betonin ominaisuuksia ja ymmärtämään miten betonia käytetään vaikka talojen rakentamiseen.

Jos haluat valaa kipsiä, tarvitset , jota käytetään kipsin valamiseen. Kipsistä voit valaa hahmoja, kulhoja, vaaseja ja kynttilän pidikkeitä. Valmiita töitä voit koristella vaikka askartelumaalein.

Kipsin ja betonin valamisessa ovat tärkeitä – ja löydät paljon täältä.

Muista meiltä löydät myös paljon . Löydät siis kaiken mitä tarvitset muovailuun ja valamiseen sekä tarvikkeet että ideat.

Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi