Makeisten ja karkkien valmistustarvikkeet

Tutustu laajaan makeisten tekoon tarkoitettujen tuotteiden valikoimaamme. Tee itse karkkeja, keitettyjä makeisia ja tikkareita. Täältä löydät täydelliset askartelupakkaukset, joissa on kaikki makeisten valmistukseen tarvittavat välineet, raaka-aineet, työkalut, aromit ja elintarvikevärit, jotta voit valmistaa itse herkullisia keitettyjä makeisia.

Makeisten ja karkkien valmistustarvikkeet
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
  • Kategoriat
  • Suodattimet
  • Järjestä

 

>

{{ productList.totalCount }} items

>
{{ productList.$t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', productList.getProductsLength()) .replace('%2', productList.totalCount) }}

Tee itse makeisia keittiössäsi

Jos hampaasi ovat makeat, karkit ovat todennäköisesti yksi niistä asioista, joista nautit perjantai-iltana. Vaikka kakut, pikkuleivät, suklaa ja vastaavat ovat herkullisia, monet asiat voivat voittaa makeisten maukkaan ja värikkään potentiaalin kaikissa muodoissaan ja mauissaan.

Sama kiehtovuus koskee luonnollisesti lapsia, joiden sateenkaaren väriset makeiset todella tekevät suusta vettä ja vangitsevat pikkuisten mielenkiinnon.

Jos rakastat karkkia ja sinulla on lapsia, olet varmasti iloinen kuullessasi, että omien herkkujen tekeminen ei ole helppoa. Karkkien tekeminen on helppoa ja voit tehdä sen helposti kotona omassa keittiössäsi, jos käytössäsi on oikeat työkalut.

Kun teet makeisia omassa keittiössäsi, voit tehdä makeisia ainutlaatuisilla muodoilla ja ainutkertaisilla mauilla, mikä tekee siitä hauskan puuhan kaikille makeisten ystäville. Karkkien tekeminen on myös hauskaa puuhaa koko perheen yhdessäololle, koska eri prosesseissa on paljon työtä, kuten pienten karkkipalojen leikkaamista.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle kaikki makeistuotteemme. Löydät niistä sekä ainesosat että välineet, joita tarvitset karkkien valmistamiseen itse.

Houkuttelevat ja värikkäät makeiset

Keitetyt makeiset ovat eräänlaisia makeisia, joiden valmistaminen on erityisen hauskaa. Itse tehdyt keitetyt makeiset ovat erityisen herkullisia ja houkuttelevia, ja voit itse tehdä todella ammattimaiselta näyttäviä makeisia. Voit valmistaa makeisia kaikissa sateenkaaren väreissä ja monissa eri mauissa, jotta voit maustaa ne juuri makunystyröihisi sopiviksi.

Keitettävien makeisten valmistusaineet ovat suhteellisen yksinkertaisia, ja löydät kaiken tämän sivun täältä. Kovat makeiset koostuvat pääosin sokerista, joten tärkein aines karkkien valmistuksessa on dekstroosi (viinisokeri).

Dekstroosin lisäksi tarvitset erilaisia öljyjä, makeisvärejä ja aromeja, ja olet valmis aloittamaan. Oman karkin valmistaminen vaatii kuitenkin myös monia erikoistyökaluja, joihin kannattaa investoida, jos haluat helpottaa elämääsi. Kannattaa investoida hyvään lämpömittariin, silikoniseen makeispaperiin ja hyvään pullasutiin.

Löydät sekä ainesosat että työkalut verkkosivuiltamme, joilta voit myös ostaa aloituspakkausta, jonka sisältö on erilainen. Keitetyt makeiset -aloituspakkauksessa on kaikki ainekset ja välineet omien keitettyjen makeisten valmistamiseen, ja se on helppo tapa varmistaa, että olet ostanut kaiken, jos haluat aloittaa heti.

Herkullisia viinikumeja ja maukkaita lakritseja

Myös viinikumit ja lakritsi ovat takuuvarma suosikki makeisten valmistuksessa. Viinikumit ja lakritsi ovat myös klassisia makeisia, jotka ovat tehneet suuvettä jo vuosien ajan, joten niiden valmistamisen aloittamisen pitäisi olla hauska kokemus.

Creativ Companylta löydät kaiken tarvittavan omien viinikumien, lakritsin ja monien muiden herkullisten kotitekoisten makeisten valmistukseen.

Viinikumit on vieläkin helpompi valmistaa kuin kovat makeiset. Mikä parasta, viinikumien valmistukseen voi käyttää monia samoja välineitä, joita ostit kovien karkkien valmistukseen. Voit käyttää esimerkiksi samaa silikonista makeisarkkia, samaa lämpömittaria ja samaa pullasutia.

Ainesosat ovat myös yksinkertaisia, sillä viinikumit on valmistettu pääosin sokerista ja liivatteesta, joten tämä resepti sopii kaikille.

Creativ Company tarjoaa runsaasti erilaisia makuja ja ainesosia, joten voit aina vaihdella ruokaohjeitasi ja kokeilla jotain uutta – esimerkiksi jos kyllästyt ananaksenmakuisiin viinikumeihin.

Varma valinta kaikille lapsille

Jos etsit hauskaa tekemistä koko perheelle, makeisten valmistaminen on täydellinen valinta. Kuten sanottu, lapset pitävät makeisten lisäksi paljon muustakin, joten lasten ei pitäisi olla vaikea saada viinikumeja, kovia makeisia tai muunlaisia makeisia.

Karkkien valmistaminen on nopeatempoinen tehtävä, sillä esimerkiksi kovia makeisia valmistettaessa on tärkeää muotoilla ja leikata makeiset pois, ennen kuin makeismassa kiinteytyy.

Karkkien tekeminen on oiva tapa viettää joulua ja hauska vaihtoehto viikonlopun viettoon, kun koko perheen kalenterissa on tilaa.

Reseptit ja ideat löytyvät idealuettelostamme

Jos kaipaat hyvää ideaa tai herkullista reseptiä karkkivalmistuksen aloittamiseen, tutustu tuotekuvastoomme. Ideovalikoimassamme on paljon luovia projekteja ja paljon herkullisia ruokaohjeita karkkien valmistukseen.

Kun valmistat kovia karkkeja tai muita makeisia, noudata ohjeita tarkasti. Olemme laatineet useita yksityiskohtaisia oppaita, joiden avulla valmistat viinikumeja, kovia makeisia ja paljon muuta.

Löydät luonnollisesti myös yksityiskohtaisen listan eri projekteihin tarvittavista raaka-aineista, jotta voit aloittaa makeisten valmistuksen nopeasti ja helposti. Kaikki reseptiemme sisältämät työkalut ja ainesosat ovat saatavana myös meiltä, joten kun olet löytänyt suosikkireseptisi, voit ostaa kaikki ainesosat ja välineet yhdessä.

Tämän ansiosta makean tekemisen kokeileminen itse on erittäin helppoa, ja olemme varmoja, ettet kadu aloittamaasi kokeilua.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi