Makeisten ja karkkien valmistustarvikkeet

Karkkien valmistustarvikkeet

Tutustu ainesosavalikoimaamme ja valmista makeiset itse. Valikoimamme sisältää gelatiinia, dekstroosia ja talkkia viinikumien, vaahtokarkkien, lakritsin ja lakritsikonvehtien valmistukseen. Meillä on myös erilaisia aloituspakkauksia makeisten valmistukseen.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tutustu leivontatuotteiden maailmaan karkkiainesosien avulla

Leipominen tarjoaa lukuisia jännittäviä mahdollisuuksia. Monet luulevat virheellisesti, että omien makeisten, vaahtokarkkien jne. valmistaminen vaatii valtavasti työtä. Se ei kuitenkaan ole kovin monimutkaista. Oikeat makeisainekset ja hyvä resepti tekevät siitä helppoa. Voit aloittaa pienillä resepteillä ja karkkiväreillä. Sen jälkeen voit vähitellen yhdistellä yhden tai useamman karkkivärin, jolloin saat kotitekoisia ja värikkäitä makeisia.

Verkkokaupastamme löydät kaikki makeisten raaka-aineet, kuten karkkivärit ja eri maut, joiden avulla voit aloittaa kotitekoisten makeisten valmistuksen. Kotitekoiset makeiset tarjoavat monia etuja. Ensinnäkin se maistuu paljon paremmalta kuin supermarketista ostettu. Lisäksi voit tehdä terveellisiä makeisia ilman sähköisiä numeroita, säilöntäaineita ja muita keinotekoisia aineita. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit valita oman makusi ja värisi ja valmistaa suosikkimakeisiasi. On siis syytä valmistaa itse tehtyjä makeisia – yksin tai yhdessä lasten kanssa.

Laajalla makeisten raaka-ainevalikoimallamme voit valmistaa monia herkullisia herkkuja:

  • Vaahtokarkit - valmista ikiomat vaahtokarkit, joita voit paahtaa tulella kesällä tai nauttia kuumana kaakaona talvella. Niitä voi tietysti nauttia myös pienenä herkullisena välipalana. Lisäksi voit tehdä erityisiä vaahtokarkkeja, kuten jouluvaahtokarkkeja. Ne ovat suosittuja sekä lasten että aikuisten herkkuja.
  • Makeiset - mikään ei maistu ja tuoksu yhtä hyvältä kuin kotitekoiset makeiset! Voit lisätä kuumaa sokeria maun ja karkkivärin korostamiseksi, jotta voit tehdä itse herkullisia ja rapeita makeisia. Sokerin perusteella voit valmistaa myös karkkikeppejä tai tikkareita.
  • Viinikumit - kotitekoiset viinikumit ovat terveellisempi versio makeasta välipalasta, jota voit nauttia lastesi kanssa. Viinikumeja voi muovailla luovasti.

Kotona valmistettujen makeisten säilyvyys on usein pitkä, sillä sokeri itsessään on säilöntäaine. Voit siis nauttia perjantaimakeisista pitkään ilman keinotekoisia lisäaineita.

Hemmottele rakkaitasi kotona tehdyillä makeisilla

Itse tehdyt makeiset ovat ihanteellisia emäntälahjoina tai lahjoina jollekulle, jota haluat hemmotella. Kotona valmistettujen makeisten etuna on, että voit valita sekä värejä että makuja, kun ostat ainesosia. Kotitekoisten makeisten kohdalla on siis vaikea mennä pieleen, ja voit antaa niitä lahjaksi moniin eri tilaisuuksiin:

  • Hostess-lahja - terveellisistä raaka-aineista valmistetut kotitekoiset herkut ovat yksi parhaista asioista, joita voit antaa emäntälahjana. Yhdessä oluen tai kukkakimpun kanssa ilahduttat vastaanottajaasi.
  • Itse tehtyjä herkkuja juhlapyhiä varten – kalenterivuosi on täynnä juhlapyhiä, kuten joulua ja pääsiäistä, jotka ovat erityisen hyviä mahdollisuuksia tutustua makeisten maailmaan. Kotona tehtyjä karkkikeppejä, jouluherkkuja tai viinikumeja voit hemmotella perhettäsi ja ystäviäsi herkullisilla jouluherkuilla.
  • Persoonalliset makeiset - voit antaa itse tehtyjä makeisia osana yllätystä tai lahjaa. Voit esimerkiksi valmistaa kanelimakeisia 25-vuotiaalle tai vaahtokarkkeja jollekulle, joka rakastaa sitä Rakastava ajatus, joka ilahduttaa varmasti vastaanottajaa.
  • Makeisia koristeeksi - syömisen lisäksi makeisia voi käyttää myös kauniisiin koristeisiin. Voit esimerkiksi laittaa herkullisia kotitekoisia makeisia paikkakortin viereen, lähettää ne kutsun mukana tai ripustaa koristeeksi, esim. karkkikeppejä joulukuusessa. Vain mielikuvituksesi on rajana karkkien käytössä.

Ota lapset mukaan makujen ja värikkäiden karkkivärien avulla

Verkkokaupastamme löydät myös valikoiman karkkivärejä kaikissa sateenkaaren väreissä. Niiden avulla voit valmistaa monivärisiä karkkeja tai eksoottisia makeisia. Keittiön nuorimmat apurit pitävät ehdottomasti tästä. Lisäksi tarjolla on muita lapsille sopivia makeismakuja.

Verkkokaupassamme on makeisten raaka-aineiden lisäksi paljon erikokoisia valmiita aloituspakkauksia, jotka sisältävät kaiken tarvittavan kotitekoisten makeisten valmistamiseen. Jos haluat kokeilla erilaisia makeisvärejä ja -makuja, voit ostaa niitä myös erikseen. Aloituspakkaukset sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat valmistaa kotitekoisia makeisia lastensa kanssa – esimerkiksi koulun loman tai viikonlopun aikana. Huomaa, että kotitekoiset makeiset, kuten makeiset, vaativat lämpimiä lämpötiloja. Siksi makeisten valmistamista suositellaan pääasiassa hieman isommille lapsille, joilla on enemmän kokemusta keittiöstä.

Helpot ja herkulliset ruokaohjeet löydät ideoiden luettelostamme

Tarvitsetko inspiraatiota kotitekoisten makeisten valmistamiseen? Creativ Company haluaa auttaa sinua löytämään kotitekoisten makeisten reseptejä, joita voit valmistaa kotona omassa keittiössäsi. Sivustomme idealuettelossa annamme hyviä vinkkejä ja ideoita kotitekoisten herkkujen valmistamiseen. Inspiraatiota herkullisiin makeisiin, makeisiin ja viinikumeihin. Myymme parasta laatua olevia raaka-aineita makeisten valmistukseen, joten voit aina olla varma, että tuotteet ovat terveellisiä ja herkullisia.

Etsitkö makeisten, karkkivärien tai makujen erityisiä ainesosia? Vai oletko epävarma yksittäisten tuotteiden käytöstä? Voit aina kysyä meiltä neuvoa ennen tuotteiden tilaamista. Haluamme tarjota sinulle parhaan kokemuksen makeismaailman tutkimisesta.

Tilaa makeiset tänään karkkiväreillä ja -mauilla ja toimita ne 4-6 arkipäivän kuluessa, jotta voit aloittaa seuraavan keittiöprojektisi.

Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi