Upotustekniikka

SKU#:
v15943

Upotustekniikka

SKU#:
v15943

Leiki kauniisti väreillä puuvillakankailla käyttämällä upotustekniikkaa.

Oma räätälöintisi
Luova idea
Upotustekniikka
Upotustekniikka

Varastossa 

4,25 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Pese ja kuivaa puuvillakangas, että siitä poistuu mahdolliset valmistusprosessin jäännökset, mitkä tekevät siitä herkemmän värille. Peitä pöytä muovilla ja käytä kertakäyttöisiä muovihanskoja värjäyksessä. Tee kaksi värikylpyä kahteen altaaseen liuottamalla 0,5 kg hienoa keittiösuolaa 1 litraan vettä altaassa. Tarvitset 50 ml kangasväriä molempiin altaisiin ja 100 ml kangasväriä riittää värjäämään kokonaan noin 700 g valkoista puuvillakangasta.
  Guide step %d
  2
  Kaada vielä 4 l vettä kumpaankin altaaseen siten, että lopullinen lämpötila on 30-60 °C. Mitä lämpimämpi vesi, sen tummempi ja voimakkaampi väri. Mitä kylmempi vesi, sitä vaaleampi väri. Lisää 50 ml kangasväriä ja 100 g kiinnityssuolaa kumpaankin altaaseen. Sekoita, kunnes kiinnityssuola on liuennut.
  Guide step %d
  3
  Upota puuvillakankaan toinen pää varovasti värikylpyyn 2-10 minuutiksi. Mitä kauemmin kangas on kylvyssä, sitä tummempi väristä tulee. Ja lyhyemmällä ajalla saat vaaleamman värin.
  Guide step %d
  4
  Toista tämä toimenpide kankaan toisen pään kanssa toisessa värikylvyssä. Voit upottaa vielä kerran ensimmäiseen kylpyyn, jos haluat sekoittaa värejä tietyllä alueella.
  Guide step %d
  5
  Huuhtele useita kertoja kylmässä vedessä, kunnes vesi on puhdasta. Pese sen jälkeen kangas pesuaineella pesukoneessa 40°C:ss
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi