VIGA-Puuhaseinä

1 Kpl, Kork. 83 cm, Pit. 185 cm
#907678
#907678
0% of 100
0
2
179,95 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Saat 25% alennusta kaikista tuotteista*

Käytä koodia: 251625

*Voimassa 15.04.2024-18.04.2024 | Koodi on voimassa, kun tuotteiden arvo ylittää 30 euroa. | Alennuskoodi koskee vain harrastetuotteita, ei jo alennettuja tuotteita, Cricut-tuotteita eikä lahjakortteja | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Katso muut tarjousehdot kohdasta ehdot ja rajoitukset.

Taulu täynnä tehtäviä, joka haastaa lasten motoriikkaa, keskittymiskykyä ja mielikuvitusta. Voidaan ripustaa suoraan seinään, ei aiheuta sotkua.

Viiteen osaan jaettu toukan muotoinen toimintataulu on riittävän suuri, jotta useampi lapsi voi leikkiä sillä samanaikaisesti - joko vierekkäin tai yhdessä. Taulun voi ripustaa seinälle, jolloin lapset pääsevät vapaasti käsiksi moniin eri puuhiin. Se on siis todella käytännöllinen lelu – se pysyy siellä missä se on eikä aiheuta sotkua.

Jokainen luukku kätkee sisäänsä hauskoja ja opettavaisia yllätyksiä, jotka eivät ainoastaan tarjoa lapsille tuntikausien ajanvietettä - ne myös edistävät luovaa ajattelua, koordinaatiota ja yhteistyötä. Puuhataulu vahvistaa myös lasten sosiaalisia taitoja.

Lisätietoja
Tuote#:907678
BrändiVIGA
Yksikkökpl
EAN6971608445576
Ikäsuositus18 kk +
Jälleenmyyntimäärä 1 kpl
Sisältömäärä 1 kpl
Pituuspit. 185 cm
Korkeuskork. 83 cm
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
FSC® - puun ja metsien vastuullinen käyttö - Tuotteidemme FSC®-merkki tarkoittaa, että ne on valmistettu FSC®-sertifioiduista metsistä ja muista vastuullisista lähteistä. FSC® (Forest Stewardship Council®) on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon sertifiointijärjestelmä. FSC® asettaa vaatimukset sosiaaliselle, ympäristöystävälliselle ja taloudellisesti kestävälle metsätaloudelle. Lue lisää FSC: stä osoitteesta www.FSC.org. Etsi FSC®-logo, joka on sijoitettu FSC®-merkittyjen tuotteidemme viereen.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi