Nyöriavaimenperä

Nyöriavaimenperä

Inspiraatio: 15622

Mistä: 1,50 €

Mihin: 593,64 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,50 €

Mihin: 593,64 €

Tee omat avaimenperät nyöreistä. Nyöri on tehty nyörikoneella vauvalangasta. Nyöri ommellaan yhteen pyöreäksi ympyräksi ja kiinnitetään avaimenperään ketjulla. Lopuksi ommellaan liikkuvat silmät.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Lasten askartelu Luova loma lasten kanssa Nyörikone
Kuinka sen teet
Video
Guide step 1
Step 1.
Kudo 35-40 metriä nyöriä nyörikoneella. Yhdestä kerästä lankaa tulee 13 metriä nyöriä.
Guide step 2
Step 2.
Poimi neljä silmukkaa neulalle lopusta, joka tulee viimeisenä ulos nyörikoneesta. Pujota ylimääräinen lanka neulansilmän läpi ja pujota neula kaikkien neljän silmukan läpi. Tee solmu ja päättele nyöri.
Guide step 3
Step 3.
Aloita spiraali nyörin toisesta päästä. Työnnä neula nyörin päässä olevan ensimmäisen silmukan läpi, joka on spiraalin keskellä. Laske 2-3 riviä ylöspäin nyöriä ja työnnä neula silmukan läpi. Vedä ja kiristä. Ompele "väärältä" puolelta.
Guide step 4
Step 4.
Toista työntämällä neula nyörin toisessa päässä olevan ensimmäisen silmukan läpi ja sitten toisen silmukan läpi 2-3 riviä nyöriä eteenpäin samaan kohtaan, missä neula työnnettiin läpi edellisessä vaiheessa. Vedä ja kiristä. Nyt pieni ympyrä alkaa muotoutumaan.
Guide step 5
Step 5.
Jatka nyörin ompelemista pieneksi ympyräksi. Varmista, että ympyrä pysyy tasaisena eikä kierry. Kiinnitä langan pää. Ompele avaimenperän ketju kiinni ympyrään ja kiinnitä silmät.
Guide step 6
Another variant
Yhdistä 20 cm pitkästä nyöristä tehty spiraali 10-11 cm pitkään nyöriin. Ompele ne yhteen tehdäksesi etanan. Pitkän nyörin voi helposti leikata pienemmiksi paloiksi, kunhan leikatut päät kiinnitetään kuten vaihessa 2.
Guide step 7
Another variant
Yhdistä neljä spiraalia ja pieni pala nyöriä, että saat tehdyksi perhosen. Tee kaksi spiraalia 18 cm pitkästä nyöristä, kaksi spiraalia 12 cm pitkästä nyöristä ja yksi suora 7cm pitkä nyöri. Ompele spiraalit suoraan nyöriin kiinni ja lisää tuntosarvet.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen