Eläintyyny ryijystä

Eläintyyny ryijystä

Inspiraatio: 14939

Mistä: 1,95 €

Mihin: 221,04 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 221,04 €

Nämä pienet tyynyt on ommeltu ryijysolmuilla ryijynpohjaverkkoon. Korvat ja takaosa on huopaa. (Kaava on tulostettavissa tässä ideassa). Kaksi nallensilmää on ommeltu ennen kuin tyyny on ommeltu kiinni. Katso alta video, jossa on ohjeet kuinka voit helposti tehdä ryijysolmuja.
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa pala ryijynpohjaverkkoa. Varmista, että palassa on vähintään 30 kokonaista aukkoa leveydessä ja 29 aukkoa pituudessa: tämän tyynyn leveyteen tarvitaan 26 aukkoa 13:sta ryijysolmuun. Lisää saumaan vähintään kaksi aukkoa koko ryijyn ympärille (yhteensä 30 aukkoa). Suojaa saumat maalarinteipillä, jota ne eivät karkaile. Huom: yhdestä rullasta ryijynpohjaverkkoa (1m x 0,5m) riittää kahdeksaan eläintyynyyn.
Guide step 2
Step 2.
Ensimmäinen puolikas ryijysolmu: käytä tylppäkärkistä neulaa ja kaksinkerroin taitettua maxi Fantasia lankaa. Työnnä neula ryijynpohjaverkkoon kuvan mukaan.
Guide step 3
Step 3.
Toinen puolikas: Pidä peukalolla langan päästä kiinni ja tee solmu kuvan mukaan.
Guide step 4
Step 4.
Vedä. Ensimmäinen ryijysolmu on valmis.
Guide step 5
Step 5.
Laita 2-2,5cm kokoinen jäätelötikku ryijynpohjaverkon päälle. Syötä lanka jäätelötikun alta ja yli ja aloita toisen ryijysolmun tekeminen.
Guide step 6
Step 6.
Viimeistele ryijysolmu, syötä lanka jäätelötikun takaa ja jatka, kunnes olet tehnyt 13 ryijysolmua leveydestä ja 25 riviä pituutta. (noudata kaavan ohjeita).
Guide step 7
Step 7.
Leikkaa lenkit auki terävillä saksilla.
Guide step 8
Step 8.
Taita reunat sisäpuolelle. (nallensilmät on hyvä kiinnittää tässä vaiheessa).
Guide step 9
Step 9.
Leikkaa pala huopaa takaosaa varten ja leikkaa korvat huovasta kaavan mukaan (kaksi palaa molempia korvia kohti). Ompele tyynyn osat yhteen napinläpiompeleilla merseroidulla puuvillalangalla.
Guide step 10
Step 10.
Täytä tyyny ja ompele korvat kiinni tyynyyn.
Another variant
Guide step 12
Another variant
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen