Vivi Gade Design -papereihin puetut kartonkitontut

Vivi Gade Design -papereihin puetut kartonkitontut

Inspiraatio: 1551

Mistä: 1,50 €

Mihin: 242,73 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,50 €

Mihin: 242,73 €

Kaavan avulla kartongista leikattu tonttupari puettiin Vivi Gade Design Copenhagen -paperista tehtyihin vaatteisiin. Hiukset tehtiin villasta, kasvonpiirteet piirrettiin kynällä ja liikkuvat silmät lisättiin paikoilleen.

Guide step 1
1.
Tulosta kaavat erillisestä PDF-tiedostosta (A=nainen, B=mies) ja leikkaa irti. Piirrä osat kartongille ja leikkaa irti. Kaavoissa on ilmoitettu tarvittavat lukumäärät.
Guide step 2
2.
Vaihtoehtoisesti voit leikata askarteluveitsellä useamman kaavan osan kerrallaan, ilman kaava-arkin etukäteen leikkaamista. Aseta kartongit päällekkäin, kaava arkki niiden päälle ja leikkaa veitsella ääriviivaa pitkin. Mekkoja tarvitaan kaksi (eteen ja taakse).
Guide step 3
3.
Kiinnitä kaksipuolista teippiä mekon taustapuolelle.
Guide step 4
4.
Kiinnitä kehon osat mekon teippiin. Kiinnitä kaksipuolista teippiä toisen mekon taustapuolelle ja kiinnitä mekko kehonosien päälle.
Guide step 5
5.
Kiinnitä kaksipuolista teippiä toisen pääkappaleen alaosaan ja kiinnitä pääkappale kehoon sen taustapuolelta. Kiinnitä kaksipuolista teippiä toiseen pääkappaleeseen ja kiinnitä pääkappale sitten toiseen pääkappaleeseen kehon etupuolelta.
Guide step 6
6.
Lakki: kiinnitä toisen lakkikappaleen alaosaan kaksipuolista teippiä ja kiinnitä kappale sitten päähän sen taustapuolelta. Reunusta toinen lakkikappale kaksipuolisella teipillä ja kiinnitä toiseen lakkikappaleeseen pään etupuolelta.
Guide step 7
7.
Kiinnitä lakin alareunaan kaksipuolista teippiä ja teippiin villahiukset.
Guide step 8
8.
Tee lävistäjällä napit vaatteiden etukappaleisiin.
Guide step 9
9.
Liimaa liikkuvat silmät paikoilleen ja piirrä kasvonpiirteet mustalla permanent-tussilla. Tässä olemme käyttäneet ohutkärkistä Medallion-tussia.
Guide step 10
10.
Kiinnitä tonttulakkiin merseroitua puuvillalankaa ripustuslangaksi.
Kaava-arkki
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen