Valkovihreät Happy Moments pöytäkoristeet

Valkovihreät Happy Moments pöytäkoristeet

Inspiraatio: 14133

Mistä: 1,95 €

Mihin: 868,30 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 868,30 €

Valkoinen pöytäliina ja vihreä kaitaliina ovat Happy Moments -sarjaa. Myös paperisydämet ja satiininauhalla koristeltu menukortti ovat samaa sarjaa. Kartonkietiketistä on tehty paikkakortit.

Guide step 1
1.
Kokoa taittelurasia paketissa olevien ohjeiden mukaan. Halutessasi voit rasian sisälle laittaa pienen yllätyksen ja sido rasia 3mm satiinauhalla. Leikkaa kuviolävistäjällä vasarakuvioidusta paperista sydän ja kiinnitä se rasian kanteen kaksipuoleisella teipillä.
Guide step 2
2.
Paikkakortti: Sido satiininauha kartonkietiketin reiästä. Liimaa kuvioläviställä leikattu paperisydän etikettiin ja kirjoita nimi mustalla Medallion tussilla. Kiinnitä kortti lasiin pienellä pyykkipojalla.
Guide step 3
3.
Pöytäkoristeet: Tee kaksi pientä pystysuoraa viiltoa kuviolävistäjällä leikattuun paperisydämeen ja pujottele satiininauha leikkausten läpi. Kiinnitä sydän pulloon, kuten kuvassa.
Guide step 4
4.
Menu: Leikkaa 21 x 21cm pala kartongista. Jaa kartonki taittoluun avulla kolmeen 7 cm osaan. Tee kortin etuosaan tasku. (Kiinnitä voimateipeillä sivut ja alareuna.). Laita menu (tulostettu teksti) taskun sisään ja koristele satiinauhalla.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen