Tiedekeskus Heureka

 

Monivuotinen yhteistyömme luovan oppimisen merkeissä Heurekan Ideaverstaan kanssa jatkuu vahvasti vuonna 2020. Ideaverstaan tämän kevään tapahtumat on valitettavasti peruttu ja siirretty syksyyn koronaviruksen takia. Päivitämme tänne lisätietoa lähempänä syksyä.

 

Nähdään Heurekassa!

Lue lisää https://www.heureka.fi/

 


Yhdessä yksinäisyyttä vastaan

 

Arviolta 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyyttä on kaikissa ikäryhmissä. Haluamme olla mukana omalla toiminnallamme tukemassa HelsinkiMission ansiokasta työtä lapsiperheiden, nuorten ja senioreiden auttamiseksi. Lue lisää. 

https://www.helsinkimissio.fi/

 

 

Teemme yhteistyötä HelsinkiMission kanssa. Päivitämme tänne ajankohtaiset tapahtumat ja projektit.

 

Kohtaamisia ja kädentöitä Albertin olohuoneessa

Ohjaamme askartelua viihtyisässä ja kodikkaassa Albertin Olohuoneessa, jossa eri sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksia kahvikupposen äärellä. Järjestämme askartelupajoja eri teemoilla yhteistyössä Albertin Olohuoneen vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden kanssa. Vallitsevan koronaviruksen takia Albertin Olohuone on toistaiseksi kiinni. Päivitämme tänne lisätietoa, kun pajatoiminta on taas käynnissä. Osoite: Albertinkatu 33 (Albertinkadun ja Kalevankadun kulmassa), Helsinki. https://www.helsinkimissio.fi/perhetyo/albertin-olohuone