Tiedekeskus Heureka

 

Monivuotinen yhteistyömme luovan oppimisen merkeissä Heurekan Ideaverstaan kanssa jatkuu vahvasti vuonna 2020.
Ideaverstaan tämän kevään tapahtumat, joissa olemme mukana päivittyvät tähän piakkoin. Pysy kuulolla!

Nähdään Heurekassa!

Lue lisää https://www.heureka.fi/

 


Yhdessä yksinäisyyttä vastaan

 

Arviolta 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyyttä on kaikissa ikäryhmissä. Haluamme olla mukana omalla toiminnallamme tukemassa HelsinkiMission ansiokasta työtä lapsiperheiden, nuorten ja senioreiden auttamiseksi.

 

 

Joulukampanjan puitteissa, marraskuussa 9. – 30.11. meillä on monta konkreettista tapaa,
jolla voimme yhdessä olla mukana hyvän asian puolesta:

  • Tuo omatekemä joulukorttisi tai tule tekemään joulukortti Sinelli-myymälään. Me toimitamme joulukortit yhteistyössä HelsinkiMission kanssa perille ilahduttamaan senioreita tänä jouluna.  Seuraavissa Sinelli-myymälöissä on erillinen korttien askartelupiste: Helsingissä Simonkatu 10, kauppakeskus Itis ja Vantaalla auppakeskus Jumbo ja Variston uusi myymälä Kalustetie 4 ja Lempäälässä Ideaparkin Sinelli. 

  • Voit kassalla tehdä suoran lahjoituksen HelsinkiMission keruulippaaseen tai osallistua tekstiviestillä: lähetä viesti YKSIN10 numeroon 16499 ja teet suoran 10 euron lahjoituksen. Sinelli-myymälöiden keruulippaiden sisällöt käytetään lyhentämättöminä Nuorten kriisityön tukemiseen. HelsinkiMission nuorten kriisipiste on mukana mm. valtakunnallisessa nuorille suunnatussa Sekasin-chatin ylläpidossa. 

  • Ihana, tunnelmallinen Albertin Olohuone, jossa eri sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksia kahvikupposen äärellä. Olemme Albertin Olohuoneessa askartelemassa joulukortteja yhdessä lapsiperheiden kanssa perjantaina 22.11., maanantaina 25.11. ja perjantaina 29.11.Katso Albertin olohuoneen viikko-ohjelma täältä.  Osoite: Albertinkatu 33 (Albertinkadun ja Kalevankadun kulmassa), Helsinki.

  • HelsinkiMission vapaaehtoiset kutovat lahjoittamillamme villalangoilla tänä jouluna lämpimiä, värikkäitä villasukkia, joita voi ostaa HelsinkiMission verkkokaupasta tai tilata osoitteesta: tilaukset@helsinkimissio.fi Lisätietoja: Katso tästä.

 

LISÄTIETOJA:
Keruulupa: HelsinkiMissio ry RA/2016/909.
www.helsinkimissio.fi