Korujen valmistustarvikkeet

Täältä löydät laajan valikoiman tarvikkeita korujen valmistukseen, esimerkiksi sormuksia, korvakoruja ja -renkaita, rintaneuloja ja hiuspinnejä, kaulakoruja ja rannekoruja. Lisäksi löydät meiltä korujen liitoskappaleet, esimerkiksi korulukot, päätykappaleet, O-renkaat ja jakajat.

Korujen valmistustarvikkeet
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

87 varer

>
Du har set 24 af 87 varer

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo omia yksilöllisiä koruja kauniista koruista

Korut ovat iso osa monen ihmisen elämää. Jos tahdot käyttää koruja itse, tiedät, kuinka kaunis koru voi nostaa arkipukeutumisen aivan uudelle tasolle. Korut viimeistelevät näyttävän asun monella tavalla. Kun laitat lempikorvakorut tai -kaulakorun korviisi, ne hohtavat hetkessä ja näyttävät upeilta.

Siksi korut ovat suosittuja sekä arkeen että juhlaan. Koruja on saatavana sekä hiuksiisi, korviisi että käsivarsiisi. Ne kaikki tekevät lookistasi kauniimman ja yksilöllisemmän.

Mutta mitä teet, jos olet kyllästynyt myymälöiden valikoimaan ja haluaisit jotain ainutlaatuisia koruja, joita ei ole kenelläkään muullakaan? Vastaus on yksinkertainen: voit tehdä omia koruja! Oman korun valmistamisen aloittaminen on helppoa ja melko yksinkertaista. Tätä voi kokeilla kuka tahansa, kunhan hänellä on hieman vapaa-aikaa.

Kun teet omia koruja, voit luoda ainutlaatuisia ja persoonallisia koruja, joita et löydä mistään myymälästä. Sen avulla voit luoda yksilöllisen tyylin itselle sopivilla koruilla.

Korujen tekeminen koruista on myös edullinen tapa tehdä kauniita koruja, joten säästät nopeasti rahaa, jos päätät tehdä korut itse ostamisen sijaan.

Koruja voi valmistaa lähes rajoituksetta, joten se on vasta alkua. Pian pääset esittelemään itse suunnittelemiasi kauniita ja persoonallisia vaatteita.

Creativ Companylta löydät elementtejä kaikenlaisiin koruihin, joten voit tehdä omia sormisormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja hiusklipsejä. Myymme myös koruelementtejä monenlaisten korujen valmistukseen, joten löydät varmasti tarvitsemasi osan juuri sinun koruprojektiisi.

Olemme koonneet eri korukategorioihin tuotteita, joita on helppo käyttää. Näin löydät nopeasti tarvitsemasi korut kaulakoruun, korvakoruihin tai mihin tahansa muuhun koruun.

Koruelementit kaulakorujen ja rannekorujen tekoon

Kaulakorut ja rannekorut ovat hyvä lähtökohta korujen valmistukseen. Kaulakorut ja rannekorut ovat tyylikkäitä ja kauniita koruja, jotka on helppo tehdä itse, joten ne sopivat erinomaisesti pimeään iltaan tai vapaaviikonloppuun.

Kaulakorun tekemiseen tarvitset vain kauniin ketjun, joka löytyy valikoimastamme. Voit myös tutustua kauniisiin koruihimme, joita voi käyttää kaulakorun koristeluun. Täällä sinulla on mahdollisuus tehdä kaulakorustasi erityinen ja ainutlaatuinen. Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman koruja, joilla voit koristella kaulakorusi tai rannekorusi yksilölliseen tyyliisi sopiviksi. 

Myymme myös pyöreitä välirenkaita, kaksiosaisia sormuksia ja lukkoja, jotta voit viimeistellä kaulakorun tai rannekorun ja varmistaa, että sen pukeminen ja riisuminen on helppoa.

Koruelementit korvakorujen tekoon

Korvakorujen tekeminen on oiva tilaisuus päästä luovuutesi valloilleen ja erottua joukosta. Korvakorut ovat tärkeä osa mitä tahansa korumallistoa, ja siksi kotitekoiset korvakorut ovat ehdoton hankinta yksilöllisen tyylin luomiseen.

Onneksi omien korvakorujen tekeminen on todella helppoa korujen valmistukseen tarkoitettujen tuotteidemme avulla. Korvakorun tekoon tarvitaan koukku tai korvalenkki ja muutamia tarvikkeita. Korvalenkki on korvan läpi kulkevan koukkuosan nimi ja siihen on helppo kiinnittää erilaisia riipuksia. Korvakoruihin voi kiinnittää erilaisia tarvikkeita pyöreällä välirenkaalla, jonka avulla voit tehdä korvakoruja mihin tahansa pituuteen.

Voit myös tehdä hienot nappikorvakorut, jotka voit koristella omaan tyyliisi sopivilla asusteilla.

Koruelementit hiuskoruihin

Hiuskorut ovat myös hyvä valinta upean lookin viimeistelyyn. Valitse hiuslenkeistä ja -soljista, jotka auttavat pitämään hiukset paikoillaan ja tuovat kampaukseen lisää tyyliä.

Korujemme avulla voit luoda persoonallisen hiustyylin, joka sopii yhteen muiden itse tehtyjen korujen kanssa.

Voit koristella hiuslenkkejä ja -klipsejä omalla yksilöllisellä tyylilläsi esimerkiksi värjäämällä niitä tai lisäämällä erilaisia asusteita.

Tarvitsetko hyvän idean? Idealuettelostamme löydät ideoita uuden korun valintaan

Tämän sivun laajan koruvalikoimamme ansiosta korujen tekomahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit tehdä omia koruja, joita voit käyttää kaikkialla kehossasi, ja luoda minkä tahansa lookin.

Niin ovat myös lapset, jotka tekevät mielellään yksilöllisiä koruja kanssasi. Lapset nauttivat luovuudesta. Korujen tekeminen on itsestäänselvä valinta viikonlopunviettoon, jos lapsesi rakastaa koruja.

Tarvitsetko jonkin tietyn idean, joka auttaa sinua pääsemään korujen valmistuksen alkuun? Jos on, tutustu idealuetteloomme, josta löydät paljon hyviä ideoita korujen valmistukseen tarkoitettujen tuotteidemme käyttöön.

Täältä löydät aina inspiraatiota, ja koska kaikki ideamme sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, jokaisen on helppo aloittaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi