Yhteiskuntavastuu

HelsinkiMissio

Teemme pitkäaikaista yhteistyötä HelsinkiMission kanssa yksinäisyyden vähentämiseksi.

Yhteistyö koostuu kampanjoista ja materiaalilahjoituksista jne.

Lue lisää HelsinkiMissiosta: www.helsinkimissio.fi


Äitienpäiväkorttiaskartelua Albertin olohuoneessa, vk 17-18/2022

Viikolla 17-18 on yhteistyökumppanimme HelsinkiMission Albertin Olohuoneessa askarrellaan äitienpäiväkortteja aukioloaikojen puitteissa. Albertin olohuone on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille.

Lue lisää Albertin Olohuoneen toiminnasta täältä.


Jokainen silmukka on rakkaudella neulottu vk 16/2022

Albertin Olohuoneen Neulotaan yhdessä -ryhmässä valmistetaan ”Toivon peittoja” lämmittämään Uuden lastensairaalan pieniä potilaita. Peittojen neulominen tuo myös merkitystä senioreiden elämään. Meillä oli ilo ja kunnia lahjoittaa peittojen neulomiseen käytettävät villalangat.

Lue lisää HelsinkiMissiosta: www.helsinkimissio.fi


Pääsiäisaskartelua Albertin olohuoneessa, vk 14/2022

Viikolla 14 on mahdollista valmistaa massasta hauskoja tipuja, pupuja ja pääsiäismunia yhteistyökumppanimme HelsinkiMission Albertin Olohuoneessa aukioloaikojen puitteissa. Albertin olohuone on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille.

Lue lisää Albertin Olohuoneen toiminnasta täältä.


HelsinkiMisson tärkeät Perhekaverit, 11.3.2022

Lahjoitimme tänä keväänä Uuden lastensairaalan Perhekavereille pieniä askartelusettejä, joilla Perhekaverit voivat ilahduttaa sairaalan pikkuasiakkaita ja sisaruksia. Yritämme tehdä odottamisesta ja sairaalassaolosta hieman rattoisampaa. Perhekaveritoiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.

 

Lue lisää HelsinkiMission Perhekaveritoiminnasta täältä.


Kiittäen ja hyvää joulua toivottaen

Saimme marraskuussa yhdessä asiakkaidemme kanssa kokoon upean 2500 euron summan lahjoitettavaksi HelsinkiMission tärkeän työn tukemiseksi.

Summa on nyt toimitettu HelsinkiMissiolle, jossa se allakoidaan valtakunnalliseen, matalan kynnyksen keskustelu- ja kriisiapuun. 

Kuvassa Variston Sinellin myymäläpäällikkö Anna-Kaisa Lintilä ja Robert Nilsson HelsinkiMissiosta toivottavat kaikille hyvää joulua.

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia upeita asiakkaitamme – yhdessä yksinäisyys voitetaan!

#sinelli #yhdessäyksinäisyysvoitetaan #helsinkimissio #kannattelijat”

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi