Muotoilu

Luo käsilläsi kaunista veistosmateriaaleilla. Tästä löydät siihen sopivia tuotteita. Paverpolin kovete soveltuu tekstiileille. Käytä kovetetta myös eri väreillä. Lisäksi meillä on valikoimassa kipsiä, jota käytetään usein veistosten tekemisessä.

Muotoilu
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo omat ainutlaatuiset veistoksesi muotoiluvälineellä

Jos sinulla on luovat sormet ja haluat tehdä kauniita asioita alusta alkaen, olet todennäköisesti yrittänyt heittää itseäsi veistoksiin monta kertaa. Veistosten tekeminen on yksi niistä asioista, joissa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja luoda juuri sitä, mitä sinulla on. Veistosten tekeminen on hauskaa ja merkityksellistä puuhaa kaikille luoville sieluille, jotka pitävät asioiden tekemisestä.

Veistoksen yhteydessä on kuitenkin aina kysymys: mitä materiaalia veistoksessa pitäisi käyttää? Muovailuun voi käyttää monia erilaisia materiaaleja, ja valmiin työn ulkonäkö riippuu suuresti käyttämästäsi materiaalista.

Voit aloittaa perinteisestä savesta ja yrittää muotoilla ja leikata pehmeästä materiaalista hyvännäköisen muodon tai hahmon. Mutta jos olet kokeillut saven työstämistä, tiedät myös, että saven muovaamiselle on omat rajoituksensa.

Savi on märkänä raskasta eikä kovin vahvaa, joten sen pienten yksityiskohtien, kuten ohuen käsivarren tai vastaavan, muotoileminen voi olla vaikeaa. Sama koskee muitakin muotoilumateriaaleja, kuten kipsiä, joten saattaa olla aika kokeilla jotain uutta. Voit kokeilla muotoiluvälinettämme, sillä se tarjoaa aivan uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia kaikille, jotka nauttivat omien veistostensa tekemisestä.

Muotoiluvälineellä on monia mahdollisuuksia

Muotoiluvälineellä voit luoda ainutlaatuisia ja tyylikkäitä hahmoja suhteellisen yksinkertaisesti, ja sinulla on mahdollisuus tehdä jotain sellaista, mikä ei ole mahdollista kipsillä ja savella. Muotoiluvälineellä voit tehdä tyylikkäitä hahmoja ja muotoja, joita voit antaa lahjaksi tai koristella kotisi. Kun olet saanut kokemusta muotoiluvälineistä, huomaat, että tämän käytännöllisen materiaalin avulla voit tehdä todella kauniita asioita.

Muotoiluvälineellä saat lopulliseen muotoon todella kauniin lopputuloksen, ja kun aine kovettuu nopeasti, voit tehdä veistokseen paljon pieniä yksityiskohtia. 

Muovailuvälineiden käyttö on myös hyvä tapa käyttää vanhoja lakanoita, T-paitoja ja muita kuluneita tekstiilejä uudelleen. Kauniiden hahmojen tekemiseen ei tarvita erikois- tai uutuustekstiilejä tai mitään muuta muotoiluvälinettä, sillä lopputulos on taatusti kaunis, vaikka käyttäisit vanhaa ja kulunutta T-paitaa tai vastaavaa. 

Veistos on siis itsestään selvä harrastus kokeilla luovia sieluja, jotka rakastavat kotitekoisia hahmoja. Siksi olemme koonneet tälle sivulle kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa muotoiluaineen käyttämisen.

Venytykseen tarkoitettujen keskikokoisten tuotteiden lisäksi saatavana on myös väri- ja verhoilumateriaaleja.

Veistosten tekeminen muotoiluvälineellä

Muotoilemisen aloittaminen on todella helppoa, sillä tarvitset vain mediumin ja joitakin tekstiilejä. Veistoksesi tehdään muotoilemalla veistosvälineistä erilaisia tekstiilejä, jotka kiinnitetään aikaisemmin valmistettuun luurankoon.

Veistoksesi muotoiluvälineellä alkaa siis tehdä luurankoa haluamassasi muodossa. Voit tehdä luurangon metallilangalla, jota on helppo työstää ja josta voit nopeasti muotoilla esimerkiksi nuken. Kun veistoksesi on paikallaan, peitä se esimerkiksi alumiinifoliolla ja lopuksi maalarinteipillä. Veistosta ei välttämättä tarvitse muotoilla lopulliseen muotoonsa tässä vaiheessa, sillä metallilankarunkoa voi taivuttaa ja säätää myöhemmin.

Nyt voit ottaa muotoiluvälineen esiin. Kaada ensin muotoiluvälineesi tavalliseen läpinäkyvään muovipussiin. Aseta veistoksessasi käytettävä tekstiili muotoiluvälineen muovipussiin. Hiero tekstiiliä hyvin käsillä pussin ulkopuolelta, kunnes se on kokonaan muotoiluaineen peitossa. Poista sitten esine pussista ja tasoita liika muotoiluväline, kun työnnät sitä ulos pussista. Kun tekstiili on poistettu laukusta, voit laittaa sen luurankoosi. Sitten on vain toistettava tämä prosessi, kunnes veistoksesi on valmis.

Kun olet laskostanut veistoksesi, voit jatkaa sen muovaamista, kunnes veistos on kuivunut. Voit esimerkiksi nyt päättää, onko veistoksesi makaava, seisova vai istuva.

Voit myös värjätä muotoiluvälineen ennen aloittamista, jos haluat antaa veistoksellesi hieman enemmän eloa.

Samaa menetelmää voidaan käyttää myös moniin muihin tarkoituksiin kuin kotitekoisiin veistoksiin. Kyse on luovuudesta ja vanhojen tekstiilien kaivamisesta kaapin takaa. Maljakon ympärille voi laittaa esimerkiksi veistoksellisia keskikokoisia ja vanhoja tekstiilejä. Muotoiluvälineellä on monia mahdollisuuksia, ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin koristeisiin kauniin ja tyylikkään lopputuloksen luomiseksi.

Idealuettelostamme löydät ideoita muotoiluun

Muotoiluvälineellä muovailumahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja näitä fiksuja materiaaleja voi käyttää myös muihin tarkoituksiin. Koska keskikokoinen muotoilu sopii hyvin kotitekoisiin veistoksiin, sitä voidaan käyttää myös monissa muissa yhteyksissä.

Jos pidät keskikokoisten välineiden muotoilusta ja etsit lisää hyviä ideoita, tutustu ideoihimme. Olemme koonneet tähän paljon jännittäviä ideoita projekteihin, jotka on helppo aloittaa, kun haluat kokeilla jotain uutta.

Idealuettelostamme löydät paljon hauskoja juttuja, joihin voit itse asiassa käyttää muotoiluvälineitä. Ja koska kaikki ideat toimitetaan yksityiskohtaisten oppaiden mukana, kauniiden kotitekoisten esineiden tekeminen muotoiluvälineellä on erittäin helppoa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi