Tietoa meistä


 

HISTORIA

90-luvun lopussa perustettiin ensimmäiset Sinelli-myymälät Helsingin keskustaan, Simon- ja Yrjönkadun kulmaan sekä Vantaan Martinlaaksoon. Liikkeelle lähdettiin lahjatavaraliikkeestä, jossa oli myös paperitarvikkeiden ja kuvioleikkureiden myyntiä sekä vuokrausta. Pian painopiste siirtyikin vahvasti askarteluun ja tarvikkeisiin.

Toiminnan kehittyessä myymäläpaikat ja henkilöstön määrä lisääntyivät. Tänä päivänä Sinelli-myymälöitä on 8kpl eri paikkakunnilla Suomessa. Sinelli- verkkokauppa on ollut toiminnassa jo varsin pitkään, sillä myynti aloitettiin varsin edistyksellisesti jo vuonna 2005. Sinellin perusajatuksena on aina ollut sama: olla alan paras - sekä asiakkaiden, että työntekijöiden mielestä.

TAVOITTEET

Meillä on isona tavoitteena ja haluna kehittää ja ylläpitää luovuutta sekä muistuttaa kädentaitojen merkityksestä, sillä mielestämme nämä elementit ovat tärkeitä myös maailman kestävälle kehitykselle. Uteliaat, luovat ja leikkisät lapset ja nuoret ovat huomisen aikuisia. He keksivät uusia tapoja tutkia maailmaa ja ratkaista sekä arkisia että maailmanlaajuisia haasteita. Ilman luovuutta pyörää ei olisi koskaan keksitty, ilman luovuutta maailma nähtäisiin edelleen litteänä. Haluamme auttaa ihmisiä kehittämään luovuuttaan ja nauttimaan sen antamista mahdollisuuksista. Tavoitteenamme on tehdä kädentaitojen, kaikilla eri elementeillään, tekemisen ja kehittämisen helpoksi ja mukavaksi kaikille ihmisille. Näin ollen pyrkimyksemme on olla alan asiantuntevin ja luovin yritys, jonka henkilökunta osaa neuvoa ja haluaa ideoida yhdessä asiakkaiden kanssa kohti tätä tavoitetta.

TUOTTEET ja INSPIROINTI

Matkalla kohti näitä tavoitteita panostamme merkittävästi laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin. Kaikki 12 000 eri tuotettamme täyttävät EU:n asettamat vaatimukset joihin kuuluu mm. CE-merkinnän alla olevat tuotteet, kemikaalilainsäädäntö (REACH), Kosmetiikka-asetus, Puutavara-asetus (EUTR) sekä EU:n lainsäädäntö elintarvikepakkausmateriaalien turvallisuudesta. Näin varmistamme, että asiakkaanamme voit olla varma tuotteidemme käyttöturvallisuudesta.

Osallistumme maailmanlaajuiseen ympäristönsuojeluun esimerkiksi valmistamalla tuotteita paperista ja puusta ja noudatamme niiden tuotannossa EU:n puutavara-asetusta (EUTR), jonka tarkoitus on suojella metsiä ja tiettyjä puulajeja.

Kestävän kehityksen arvot ovat meille todella tärkeitä ja olemmekin kehittäneet tuotteita ja käsillä tekemisen ideoita tukemaan YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteita, joilla muutetaan maailmaa.

Haluamme inspiroida kaiken ikäisiä ihmisiä luovuuden maailmaan, ja myymälämme sekä verkkosivumme tarjoavatkin tähän tuhansittain erilaisia ideoita! 

 

Tervetuloa siis Sinelliin!

Lupaamme, että tarjolla on käsillä tekemisen elämys, joka inspiroi vauvasta vaariin.
Jotkut kutsuvat sitä askarteluksi, me kutsumme sitä intohimoksi!

Jarkko Mutta
Toimitusjohtaja
Sinelli Oy

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi