Putkihelmet

Putkihelmet ovat tosi suosittuja eriyisesti lasten keskuudessa. Putkelta näyttävistä helmistä voi tehdä kuvioita putkihelmialustalla tai niistä saa värikkään rannekorun pujottamalla kumilankaan helmiä. Tältä sivulta löydät isoja ja keskikokoisia putkihelmiä, fotohelmiä ja paljon muuta. Ne ovat kaikki nimeltään NABBI-helmiä.

Putkihelmet
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sateenkaarenvärisistä helmistä saat ideoita harrasteprojekteihin.

Helmet tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia sekä pieniin että suuriin projekteihin, erityisesti niille, jotka haluavat uppoutua luovaan maailmaan. Lapsille tarkoitetuilla helmillä voit tehdä helmialustoja helposti yhdessä lasten kanssa. Voit myös etsiä sapluunoita uusiin ja hieman vaikeampiin kuvioihin käyttämällä erilaisia helmialustojamme. Helmialustalle on helppo tehdä omia helmiluomuksia, jotka pohjautuvat käytössä oleviin helmiin.

Helmiä ja lasten helmiä voi kuitenkin käyttää paljon muuhunkin kuin helmialustoihin. Värikkäitä helmiä voi käyttää myös arjen värittämiseen, kun teet muita kauniita askarteluprojekteja:

  • Avainrenkaat - tee itse avaimenperät helmialustoista! Avainrengas helpottaa avainten löytämistä ja lisää samalla persoonallista ilmettä avainsarjoihisi. Luo omat suosikkihahmosi, kuten eläimiä, emojeja tai auto. Voit antaa avainrenkaan lahjaksi ja yksilöidä sen haluamallasi päivämäärällä, otsikolla tai lempinimellä.
  • Korvakorut - Tee itse korvakorut helmistä. Perler-helmien avulla voit yhdistellä eri värejä ja luoda hullun värikkäitä kuvia seuraaviin juhliin. Hauskoja helmikorvakoruja voi käyttää myös lahjapakkauksena tai naamiaisissa.
  • Koristeet ja pöytäkoristeet - Perler-helmet sopivat täydellisesti ainutlaatuisten koristeiden tekemiseen päivällispöytään, ja ne voidaan tehdä erityisiin teemoihin sopiviksi. Voit esimerkiksi tehdä helmistä omia paikkakortteja, jotka voi koristella erilaisilla kuvakkeilla, kuten lemmikeillä tai yrityksillä.
  • Kutsukortit – Helmillä voit tehdä kauniita kuvia silitysalustalle ja liimata ne kutsuun myöhemmin. Näin voit antaa kutsuillesi persoonallisen ilmeen ja mukauttaa ne vastaamaan tiettyä juhlateemaa.
  • Aluslaatat mukeihin - tee pyöreästä alustasta pannut mukeille, joita voit nauttia tai antaa lahjaksi. Monia helmiämme on saatavana hillityissä pastellisävyissä ja maanläheisissä väreissä, jotka sopivat täydellisesti moderniin sisustukseen. Voit tehdä niitä yksivärisinä, monivärisinä tai esimerkiksi päivänkakkaroilla koristeltuina.

Verkossa on paljon malleja helmialustoja varten. Voit seurata niitä tai käyttää niitä inspiraationa omien kuva-aiheiden luomiseen.

Tee-se-itse-projektit helmiaskarteluun

Monet lapset tykkäävät helmiaskartelusta, ja todennäköisesti sinäkin kokeilit helmiaskartelua lapsena. Yksi helmien eduista on, että niitä on helppo työstää. Niitä on saatavana useina eri kokoina, joten ne sopivat kaikenikäisille lapsille. Jos sinulla on lapsia tai lapsenlapsia useissa eri ikäryhmissä, voit istua yhdessä helmitöiden kanssa ja nauttia kupillisen hyvää teetä. Kalenterivuoden aikana on paljon koululomia ja viikonloppuja, jolloin on hyvä rentoutua ja nauttia helmien käytöstä lapsille.

Mutta mistä tee se itse -projekteista voit nauttia, vaikka ne ovat lapsiystävällisiä? Lapsille tarkoitetuilla helmillämme voi luoda monenlaisia askarteluprojekteja.

  • Helmialustat - yksi ilmeisimmistä tee itse -projekteista on helmialustat. Lapsille tarkoitetuista helmistä on saatavilla lapsille sopivia kokoja, joten myös pienten helmialustojen tekeminen on helppoa. Helmialustat ovat mainio lahja isovanhemmille tai perheenjäsenille. Sateenkaaren väristen helmien ansiosta vain mielikuvitus on rajana kuva-aiheiden ja värien valinnassa.
  • Korut - lapset voivat tehdä omia korujaan joustavan nauhan ja helmien avulla. Klassisia helmiä on helppo yhdistellä muunlaisiin helmiin, esimerkiksi rocaillensiemenhelmiin tai heloihin. Joustavan nauhan avulla voit tehdä rannekoruja, kaulakoruja ja jopa sormisormuksia, jotta sekä pienet että vanhemmat voivat nauttia uusista koruistaan.
  • Hahmot hauskoihin leikkeihin - voit tehdä melkein mitä tahansa helmistä. Helmistä voi tehdä erilaisia hahmoja, joilla voi leikkiä. Helmillä voit tehdä erilaisia eläimiä ja leikkiä eläintarhaa. Hyvä vinkki on tehdä teline ristin muotoisille hahmoille, jotta hahmon voi asettaa sen päälle ja sitä voi siirtää.
  • Lautapelinappulat - Voit tehdä helmistä omia pelinappuloita. Lapsesta on hauska suunnitella omia lautapelinappuloitaan. Se ei myöskään vie kovin paljon aikaa, joten se on loistava tapa pitää perheen pienimmät kiireisinä.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman helmiä lapsille. Valikoimassamme on myös erikokoisia ja -muotoisia helmialustoja.

Uusia ideoita helmien käyttöön

Perler-helmet ovat ihanteellisia silittämiseen, ja Creativ Company ei voi kuvitella, kuinka paljon mahdollisuuksia on ainutlaatuisten helmialustojen, korujen ja monien muiden hauskojen askarteluhankkeiden tekemiseen. Siksi olemme koonneet kaikki hyvät ideamme useisiin ideoihin, jotka löytyvät verkkosivuiltamme. Useat kuvastoistamme ovat saaneet inspiraationsa vuodenaikojen ja juhlapyhien vaihtumisesta, joten voit pysyä ajan tasalla uusimmista ideoista helmiaskarteluprojekteihin.

Etsitkö tietyntyyppisiä helmiä lapsille? Vai onko sinulla kysyttävää helmien käytöstä? Olemme aina valmiita auttamaan sinua ja opastamaan sinua mahdollisuuksien sokkelossa, jotta saat helmistäsi kaiken irti.

Muista, että tarjoamme maanlaajuisen toimituksen 4-6 arkipäivän kuluessa. Voit siis helposti tilata helmiä lapsille ja aikuisille suoraan kotoa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi