TOIMITUSMAKSU VELOITUKSETTA: Käytä nyt kampanjakoodia* ILMAINED2021 ja saat yli 25 euron tilauksen toimitusmaksulla 0 euroa.

Merkkien selitykset

Alla on erilaisten nettikaupassamme esiintyvien merkkien selitykset. Toivottavasti ne osaltaan auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet monien joukosta.

Säästöpakkaus

Osta isompi määrä ja hyödynnä edullinen hinta! Säästöpakkauksemme avulla saat hankittua monia suosikkituotteita isomman määrän halvemmalla hinnalla.

Minimitilaus määräalennukselle

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Erikoistarjous

Tuote on merkittävästi huokeampi normaalihintaan verrattuna. Erikoistarjoukset ovat yleensä voimassa tietyn ajan ja jos tuote loppuu sinä aikana, sitä ei saa jälkitoimituksena tarjoushintaan.

Outlet

Outlet-osastolla voit säästää jopa 90%. Täällä ovat tuotteet, jotka myymme reilulla alennuksella saadaksemme  varastoon tilaa uutuuksille  tai joita olemme hankkineet tietyn erän juuri Outlet-myyntiin.

Happovapaa

Tuote on happovapaa ja pH-neutraali

Ligniinitön

Tuote on ligniinitön

Helposti syttyvä

Ympäristölle vaarallinen

Terveysvaara

Syövyttävä

Krooninen terveysvaara

Uutuus

Uusi tuote valikoimassamme.

A-merkki

Tämä tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle. Tuote noudattaa tiukempia vaatimuksia kuin nykyinen lainsäädäntö  (Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials) edellyttää

CE-merkki

Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).

Ruoka hyväksytty

Tuote on hyväksytty elintarvikekelpoiseksi EU:n parlamentin ja neuvoston asetukseen 1935/2004 pohjautuen.

OEKO TEX 100 

Öko-Tex 100 -merkki takaa, että tuote täyttää kaikki säädökset värjäyksestä, atsoväreistä, kemikaaleista ja torjunta-aineista. Sertifikaatti ei ole ekomerkki, vaan valmistajan laatutakuu, joka varmistaa tuotteen olevan loppukäyttäjälle turvallisen.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkkiä eli ympäristömerkkiä käytetään pohjoismaissa ei-elintarviketuotteissa. Tämän merkin alla olevat tuotteet ovat kyseisen tuotekategorian ympäristöystävällisimpiä tuotteita.

Der blaue Engel

Der Blaue Engel on saksalainen, kansainvälisesti tunnettu sertifikaatti ympäristöystävällisille tuotteille ja palveluille. Tällä merkityt kartongit ovat 100% kierrätysmateriaalia. Merkki myönnetään vain tuotteille, jotka aiheuttavat vähintä mahdollista haittaa ympäristölle tuottamisesta hävittämiseen saakka.

Ideanumero

Kaikille meidän ideoille on oma ideanumero, joka löytyy idean vieressä olevasta kuplasta. Kirjoita numero nettisivun hakukenttään ja näet idean vaihe- vaiheelta- ohjeet, sekä tuotelistan.

Luova oppiminen

Idea ja/tai materiaalit älykkyyttä stimuloiviin aktiviteetteihin 3-11 -vuotiaille lapsille

Parempi kate

Nämä tuotenumerot sisältävät suuremman määrän tuotteita- yleensä 5-10 jokaista. Ostamalla näitä tuotenumeroita saat paremman katteen, kuin ostamalla samaa tuotetta yksittäin tai pienempiä määriä.

Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi