Sapluunat ja leimasimet

Sabloneilla ja leimasimilla teet kauniita kuvioita luoviin projekteihisi. Tee esimerkiksi omia kuvioita kalvon ja leimasinvärin avulla tai käytä valmiita sabloneja. Valikoimissamme on myös leimasimia ja sabloneja, joita voit kastaa maaliin tehdäksesi kauniita kuvioita.

Sapluunat ja leimasimet
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä luovuutesi valloilleen sapluunoiden, leimasinten ja leimasintyynyjen avulla

Luovalle sielulle ei ole suurempaa tunnetta kuin mahdollisuus tehdä omia kauniita tavaroita päivittäiseen käyttöön tai antaa lahjoja perheelle ja ystäville. Siksi mikään ei ole parempaa kuin uudet ja jännittävät työkalut ja älykkäät asusteet, jotka tarjoavat uusia mahdollisuuksia luovuuteen ja persoonallisten koristeiden, vaatteiden, korujen ja monien muiden asioiden tekemiseen.

kuten sapluunoita, leimasimia ja leimasintyynyjä, jotka ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, jotka tarjoavat paljon mahdollisuuksia luovuuteen ja persoonallisten ja kauniiden asioiden tekemiseen. Sapluunoilla, leimoilla ja leimasintyynyillä voit koristella esimerkiksi penaalit, ruukunpitimet ja T-paidat. Sapluunoita, leimasimia ja leimasintyynyjä voi käyttää myös erilaisten koriste-esineiden koristeluun, esimerkiksi Joulu.

Siksi mallipohjat, leimasimet ja leimasintyynyt ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat luoda ainutlaatuisia kuvioita, teräviä tekstejä jne. eri tuotteille, joita ne omistavat. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa tylsän ja kuluneen esineen, kuten vanhan laatikon tai penaalin, ja antaa sille uutta eloa kauniilla painatuksella tai kuvioilla.

Olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman malleja, leimasimia ja leimasintyynyjä, jotta voit päästää luovuutesi valloilleen. Täältä löydät työkalut moniin erilaisiin projekteihin, joita voidaan käyttää monien eri materiaalien kanssa, joten sinulla on aina mahdollisuus kokeilla jotain uutta ja toteuttaa upea ideasi.

Tee kauniita kuvioita sapluunoilla

Jos olet aloittanut projektin, jossa T-paita koristellaan tekstiilimaalilla tai jos olet päättänyt tehdä keittiöpyyhkeistä ja patalappuista hieman kauniimpia ja persoonallisempia, voit käyttää apuna sabluunojamme. 

Vaikka maalaaminen vapaalla kädellä on hauskaa, sabluunalla voi olla todella vaikeaa saada aikaan samoja yksityiskohtia kuin sabluunalla. Sapluunoilla voit luoda teräviä linjoja ja pieniä yksityiskohtia esim. T-paita, patalappu jne.

Aseta sabluunat koristeltavan kohteen päälle ja väritä sapluuna. Kun poistat sapluunan, ainoastaan sapluunan kaunis kuvio jää paikalleen, esim. patalappuun. Kun väri on kuivunut, kaunis kuvio on kiinteä osa patalappua.

Siksi on erittäin helppoa käyttää malleja kauniiden ja ammattimaisten tulosteiden luomiseen esimerkiksi ja se on hauska tapa antaa uutta eloa T-paidoille, patalappuihin ja paljon muulle.

Creativ Company on koonnut yhteen erilaisia sapluunoita. Mallejamme on saatavana useissa eri muodoissa ja kuvioissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan kuvion.

Tee kauniita ja persoonallisia kortteja leimasimilla ja leimoilla

Kun joulu lähestyy tai kun haluat kirjoittaa hyvän viestin perheenjäsenelle tai ystävälle, on hyvä toivottaa hyvää joulua tai kirjoittaa ihanat sanat muistiin klassiselle kortille. Tällä modernilla puhelinten ja internetin aikakaudella kauniin kortin lähettäminen on erityinen tapa näyttää ystäville ja perheelle, kuinka paljon välität heistä.

Kyse on tietysti myös siitä, että teet mukavia kortteja, jotka voivat luoda oikean tunnelman kirjoittamaasi tekstiin. Leimasimet ja leimasimet ovat hyvä valinta, sillä niiden avulla voit lisätä kortteihin ja kirjaimiin ainutlaatuista ja kaunista tekstiä.

Leimasintyynyt ovat pieniä tyynyjä, joiden väri sopii leimasi tekemiseen. Löydät leimasimia, joissa on kaikki aakkosten kirjaimet, ja löydät leimasimia, joissa on kauniita hahmoja ja kuva-aiheita, kuten sydän.

Tee kortteihin kauniita leimoja taputtelemalla valitsemaasi leimasintyynyyn, jonka väri on oikea, ja paina leima korttiin. Leimasin jättää kauniin vaikutelman, joka on täysin erilainen ja alkuperäisempi kuin mitä tietokoneen avulla voi tulostaa.

Tämä tekniikka tekee joulukorteistasi ja muista kirjeistä erityisiä, joita vastaanottajat arvostavat ja säilyttävät laatikossa.

Samaa leimasin- ja leimasintyynytekniikkaa voidaan käyttää myös monissa muissa yhteyksissä. Voit tehdä kauniita leimoja esimerkiksi päiväkirjaan tai leikekirjaan. ja tee kirjastasi sekä kaunis että ainutlaatuinen.

Leimoja ja leimasintyynyjä voi käyttää myös puu- ja savihahmojen koristeluun, ja vanha T-paita tai keittiöpyyhe voi saada uuden elämän kauniilla, upealla väripainatuksella.

Saat hyviä ideoita luoviin projekteihin sapluunoiden, leimasinten ja leimasintyynyjen avulla

Sapluunoiden, leimasinten ja leimasintyynyjen avulla voit päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä ainutlaatuisia asioita jaettavaksi tai sisustaa itsesi ja kotisi. Sapluunoilla voit luoda kauniita kuvioita kaikille pinnoille, joita haluat koristella. Leimoilla ja leimasimilla voit kirjoittaa kaunista tekstiä ja luoda kauniita hahmoja lähes kaikille pinnoille.

Toisin sanoen sabluunaen, leimasinten ja leimasintyynyjen käyttömahdollisuudet ovat lähes loputtomat, joten voi olla hyvä tietää, miten aloittaa. Onneksi idealuettelostamme löytyy paljon hyviä ideoita, joihin olemme koonneet paljon projekteja.

Voit selata niitä milloin haluat ja inspiroitua luoviin projekteihin, jotka sisältävät sapluunoita, leimoja ja leimasinlehtiöitä. Täältä löydät aina jotain uutta tekemistä, ja koska kaikki ideat sisältävät kattavia oppaita, jokaisen on helppo aloittaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi