Luovuutta ja liikuntaa 14.3.2024

Lapsiperheet ja nuoret ovat Sinellille tärkeä kohderyhmä ja haluamme tukea lasten tervettä kehitystä luovuuden lisäksi myös liikunnan saralla. Olemme solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen Koivukylän Palloseuran, KoiPS:n ja KoiPS Tekonurmi Oy kanssa. KoiPS on vuonna 1980 perustettu vantaalainen jalkapallon kasvattajaseura, jonka kentät ja toimisto sijaitsevat Havukosken urheilupuistossa.

Vantaalaisena yrityksenä Koivukylän Palloseura on luonnollinen valinta; valtaosa Sinellin kahdeksasta fyysisestä myymälästä sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Vantaalla sijaitsevat pääkonttori sekä myymälät kauppakeskus Jumbossa ja Varistossa.

– Tässä kohtaavat toisensa KoiPS:n kaltainen iso alueellinen kaikenikäisten liikuttaja ja vantaalainen yritys. Kuten KoiPS:n jalkapalloseurassa, myös Sinellissä lapsiperheet ovat tärkeässä roolissa, kertoo Sinelli Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mutta.

Monipuolinen yhteistyö pyörähtää käyntiin, kun Havukosken tekonurmikenttä avataan
keväällä 1.4.2024 uudella nimellä Sinelli Areena. Lisäksi Sinelli tulee olemaan mm. mukana KoiPS:n iltapäiväkerhotoiminnassa ja elokuussa järjestettävillä seurapäivillä.
Tällä sivulla tulemme kertomaan tietoa ja tunnelmia tulevasta yhteistyöstä.

 

Koivukylän Palloseura


  13.1.2024

Näissä iloisissa tunnelmissa KoiPS:n toiminnanjohtaja Niko Koskela, seuravalmentaja Mikael Savolainen, KoiPS Tekonurmi Oy:n toimitusjohtaja Pasi Lodin ja Sinelli Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mutta allekirjoittivat monivuotisen sopimuksen. 


Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi