Kyltit

Ovikyltit, opasteet, pahvikyltit jne. Tutustu laajaan valikoimaamme. Kylttejä ja opasteita voi koristella monin eri tavoin. Täältä löydät sekä pystyssä pysyviä ja ripustettavia kylttejä.

Kyltit
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kyltit kaikkiin luoviin projekteihin

Jos haluat kokeilla jotain muuta kuin pahvia ja paperia luovia projekteja aloitettaessa, saat kyltin. Kun sinulla on kyltti kädessäsi, huomaat, että sinulla on paljon mahdollisuuksia olla luova ja luoda jotain ainutlaatuista tasaisille ja koville pinnoille, jotka tarjoavat täysin erilaisia paperinkäyttömahdollisuuksia.

Kyltit voivat olla monia eri asioita, minkä vuoksi tällä sivulla on paljon luovia mahdollisuuksia. Täältä löydät erimuotoisia puukylttejä, joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin ja jotka kaikki antavat luonnollisen ja lämpimän ilmeen, jonka vain puu voi antaa.

Voit myös kokeilla muovisia kylttejämme, jotka tarjoavat täysin erilaisia vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi valita läpinäkyvän kyltin, jonka avulla voit koristella ikkunat aivan uudella ja hauskalla tavalla. Voit maalata muoviset kyltit tussilla tai maalilla, jolloin läpinäkyvä pinta näyttää upealta.

Tällä sivulla on myös paljon muita kylttejä ja koristelukylttejä, joihin olemme koonneet kaiken tarvittavan luovaan hankkeeseen, joka sisältää jonkinlaisen kyltin puuta tai muovia.

Voitte käyttää koristelukylttejä kaikenlaisiin luoviin projekteihin, joihin haluatte viestittää. Voit esimerkiksi kirjoittaa pienen puisen kyltin joulukoristeeseen tai itse tehtyyn nukkeen, jonka puhekuplasta haluat tehdä elävämmän tai johon laitat viestin. 

Koristekylttien avulla voit koristella kotisi kodikkaalla ja soveliaalla tekstillä, mikä antaa kodillesi enemmän elämää ja sielua.

Tee omat kauniit ovikyltit

Jos tarvitset hienon ovikyltin etuoveen tai jos lapsesi on pyytänyt nimikylttiä huoneeseensa, voit tehdä kauniita ja ainutlaatuisia puisia ovikylttejä. Tältä sivulta löydät paljon erilaisia puukylttejä, joissa kaikissa on paljas pinta koristelua varten.

Voit kirjoittaa sukunimet ovikyltteihin puupalotyökalulla, luoda tyylikkään ja viihtyisän kyltin tai maalata nimiä, jos pidät väreistä. Ovikyltissäsi voit koristella sen myös perheen pienillä ja söpöillä piirustuksilla tai muilla aiheilla. Siksi henkilökohtainen puukyltti on hyvä tilaisuus luoda kotiisi ainutlaatuinen ja persoonallinen tervetulotoivotus, jota ei voi ostaa.

Ovikylttien tekeminen on myös hauska projekti lapsille. Lapsista on hauska tehdä huoneeseen omia kylttejä, ja puisen kyltin maalaaminen on turvallista ja helppoa. Myös sähköpoltinta voi käyttää, jos lapsi on hieman vanhempi.

Lapsesi voivat myös lisätä oman persoonallisen leimansa perheen etuovikylttiin, joten ei ole epäilystäkään siitä, että luovat lapset ovat osa perhettä.

Houkuttelevat kyltit säilytystä varten

Voit tehdä myös puisia kylttejä kodin muihin paikkoihin kuin etuoveen. Jos haluat järjestää tavaroita laatikoihin ja hyllyille esimerkiksi verstaassa, harrastetilassa tai jossain muualla kotona, pienet kylttimme tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia laatikoiden, laatikoiden ja hyllyjen järjestämiseen ja nimeämiseen.

Voit järjestellä tavaroita hauskalla puukyltillä, valita pienen pelilaudan, jossa on tappi, tai valita jonkin muista pienistä kylteistämme, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja, kun haluat helpottaa liikkumista ja löytää oikeat asiat esim. työpajaan tai harrastehuoneeseen.

Tällä sivulla olevan valikoimamme avulla voit luoda ainutlaatuisia, houkuttelevia ja käytännöllisiä kylttejä, jotka on helppo kirjoittaa esimerkiksi tussilla tai sähköpolttimella, jotta voit tehdä uusia kylttejä aina tarvittaessa.

Kaksoislevypidikkeet ja -levyt

Tältä sivulta löydät myös valikoiman fiksuja kaksilevypidikkeitä ja tavallisia levyjä. Ne poikkeavat tämän sivun muista tuotteista, sillä kirjoitat viestit tavallisella liidulla. Se tarkoittaa myös sitä, että voit aina vaihtaa viestejä, pyyhkiä niitä ja kirjoittaa uusia. Siksi kaksoislevyteline tai klassinen alusta on hyvä valinta paikkaan, jossa tekstiä on usein muutettava.

Siksi voit säilyttää ostoslistaa tai kirjoittaa viestejä perheenjäsenille, jotka heräävät töiden jälkeen.

Kaksoislevypidike tai perinteinen lauta on myös hauska lelu piirtämisestä pitäville lapsille tai niille, jotka ovat juuri aloittaneet kirjoittamisen opettelun. Siinä on tuplalevypidike tai perinteinen pelilauta, joka tarjoaa tuntikausiksi hauskaa ja opettavaista puuhaa, sillä on tietenkin hauskempaa kirjoittaa liitutaululle kuin kirjoittaa tavalliselle paperille.

Inspiraatiota seuraavaan luovaan projektiisi

Creativ Company on koonnut suuren ideoiden luettelon, joka on täynnä inspiraatiota luoviin projekteihin. Moniin ideoidemme projekteihin sisältyy myös kylttien käyttö. Siksi on hyvä paikka etsiä inspiraatiota seuraavaan projektiin käyttämällä puukylttiä, sisustuskylttiä tai vastaavaa.

Löydät ideoita moniin erilaisiin projekteihin. Jotkut ovat yksinkertaisia ja toiset hienostuneempia. Kaikki projektit sisältävät kuitenkin kattavan oppaan, joten luovuuden aloittaminen on aina helppoa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi