Toimitustavat

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Mikäli tuote on varastossa saatavilla, pyrimme toimittamaan tuotteen 3 – 5 arkipäivän kuluessa ja kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluttua tilaamisesta. Mikäli toimitus kestää normaalia pidempään, olemme yhteydessä Asiakkaaseen, tämä ilmoittamia yhteystietoja käyttäen.

Click & Collect: toimitusmaksu 0 euroa.
Tilaa verkkokaupasta ja nouda tilauksesi vapaavalintaisesta Sinelli-myymälästä. Toimitusmaksu aina 0 euroa.

Yli 60 euron tilaukset: toimitusmaksu 0 euroa. (Posti ja Bring*)
Tilaa verkkokaupasta yli 60 euron arvoisen tilauksen ja nouda tilauksesi vapaavalintaisesta
Sinelli-myymälästä tai lähimmästä postista. Toimitusmaksu aina 0 euroa.

Huom, ei koske Postin kotiinkuljetus -toimitustapaa.

Alle 60 euron tilaukset, nouto postista; toimitusmaksu 4,95 euroa. (Posti ja Bring*)
Tilaa verkkokaupasta alle 60 euron arvoisen tilauksen, nouda postista.
Toimitusmaksu 4,95 euroa.

Kuljetus kotiovelle

Toimitus perille kotiin asti, jättö portaille tmv. ilman kuittausta. Hinta 9,90. Toimitusaika saattaa olla pidempi kuin muissa toimistutavoissa.

 

Tuotteiden noutaminen

Kun tilaus on noudettavissa, saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noudon yhteydessä (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti). Sinelli-myymälästä voi tilauksen noutaa myös tilaajan allekirjoituksellaan valtuuttama henkilö.

Tilaus on noudettavissa kaksi viikkoa (14 päivää) asiakkaan vastanottamasta ilmoituksesta, että tuote on noudettavissa. Mikäli Asiakas ei nouda tilausta määräajassa eikä nimenomaan ilmoita, tilauksen peruuntumisesta, katsotaan tilaus peruutetuksi. Sinellillä on tällöin oikeus periä Asiakkaalta korvaus tilauksen toimittamiseen aiheutuneista kuluista (*Postin ja Bringin toimitukset). Sinelli Oy on oikeutettu kuittaamaan kyseisen korvauksen hyvityksestä, joka Asiakkaalle tuotteen peruuttamisesta johtuen maksetaan.

 

Toimituksen viivästyminen

Asiakkaalla on oikeus vedota tuotteiden toimittamisen viivästyksestä johtuviin kuluttajasuojalain mukaisiin oikeuksiin. Sinelli ei kuitenkaan vastaa viivästyksestä, jos viivästys johtuu Asiakkaan puolella olevasta syystä; poissaolosta, tavoittamattomissa olosta tai virheellisistä yhteystiedoista, eikä Asiakas näin ollen ole paikalla tuotteiden toimittamisajankohtana.

 

Ylivoimainen este

Sinelli ei vastaa sellaisesta sopimusrikkomuksesta, kuten toimituksen viivästymisestä tai estymisestä, joka johtuu Sinellin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure).

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi