Ilmakuivuva savi ja massat

Ilmakuivuvilla savilla ja massoilla lapset ja aikuiset voivat tehdä kaikenlaisia muotoja ja koristeita. Massat kovettuvat huoneenlämmössä. Soveltuvat myös monien tuotteiden päällystämiseen. Päällystä esim. paperimassahahmoja vaikkapa supersuositulla Silk Clay -silkkimassalla tai Pearl Clay -helmiäismassalla.

Ilmakuivuva savi ja massat
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Miten voin käyttää itsekovettuvaa savea ja muovailumassaa?

Itsekovettuvat savi- ja muovailumassat ovat yksinkertaisesti erinomaisia materiaaleja niille, jotka haluavat uppoutua luoviin projekteihin tuntikausia. Koska ne ovat itsekovettuvia, ne voivat käytännössä kuivua huoneenlämmössä. Tämä kestää yleensä 1-2 työpäivää, mutta riippuu suurelta osin saven paksuudesta. Kun massa tuntuu kylmältä, siitä tulee silti vettä. Tämän vuoksi sen on yleensä annettava kuivua pidempään, ennen kuin se on valmista maalattavaksi.

Itsekovettuvassa savessa on luonnonmassaa eri väreissä ja pakkauksissa, kun taas itsekovettuvaa muovailumassaa on yleensä saatavana pienissä pakkauksissa, joissa on useita väriyhdistelmiä. Muovailuvaha sopii siksi erityisen hyvin lapsille, jotka voivat muovailla ja kokeilla sitä pieninä määrinä. Sitä suositellaan myös päällystämiseen ja muovaamiseen, kun taas itsekovettuvaa savea voidaan käyttää suuremmissa projekteissa, kuten kulhoissa, ruukuissa ja monissa paikkakorteissa hääjuhlissa. Verkkokaupastamme löydät myös itsekovettuvaa muovailumassaa, jota voi muovailla ja muovailla yhä uudelleen.

Itsekovettuvan saven ja muovailumassan etuna on, että ne eivät haalistu. Siksi voit mallintaa vapaasti myös pienten lasten kanssa, kun rentoudut ja nautit.

Avaa ovet uusiin, luoviin tee se itse -projekteihin itsekovettuvalla savella

Mutta mitä itsekovettuvasta savesta ja muovailuvahoista voi valmistaa? Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

  • Ruukkupidikkeet - kauniit patatuet voivat olla sekä kalliita että hankalia löytää juuri sopivasta halkaisijasta. Itsekovettuvalla savella voit tehdä helposti omia patalappuja ja aluslautasia ja maalata ne kauniilla pastelleilla ja maanläheisillä väreillä sopimaan täydellisesti kodin sisustukseen. Voit myös maalata ne sabluunalla, jos haluat kuvioida purkin kuviot.
  • Kulhot - itsekovettuvalla savella voit tehdä kulhoista esimerkiksi sämpylöitä, hedelmiä tai makeisia. Voit myös tehdä lankakorin kudotusta savesta. Kuivumisajan jälkeen voit maalata kulhon tai säilyttää sen luonnonvärisenä. Voit myös koristella sen tusseilla tai maalata tietyn kuvion.
  • Avainrenkaat - voit helposti suunnitella oman avainrenkaan ja antaa sille haluamasi muodon. Voit kirjoittaa saveen jotain tai koristella sen maalilla, helmillä
  • Paikkakortit ja koristeet - itse tehtyjä paikkakortteja ja pöytäkoristeita on helppo tehdä itsekovettuvalla savella. Etuna on, että voit suunnitella juhlateemaan tai tilaisuuteen täydellisesti sopivia koristeita. Tee omia häitä tai paikkakortteja ja koristele ne haluamallasi tavalla. Ristiäisiä varten voit tehdä myös kauniita hahmoja, kuten eläimiä, tuttipulloja jne. Paikkakortit voi asettaa lautasliinatelineeseen tai viinilasin päälle.
  • Riippuvia koristeita ja koriste-esineitä - kevyen itsekovettuvan saven ansiosta voit tehdä kauniita riippuvia koristeita ja koristeita, jotka voi ripustaa ikkunoihin. Muista tehdä hahmoon reikä, jotta voit ripustaa sen kuivumisen jälkeen.

Hyvä vinkki on käyttää muotteja, kun haluat yhtenäisiä ja tyylikkäitä hahmoja – esim. paikkakortteja tai ripustettavia koristeita ikkunalaudalle. Itsekovettuvaan muovailumassaan kannattaa lisätä näyttäviä kehyksiä ja reunoja haarukalla tai veitsellä.

Hauskaa puuhaa: itsekovettuva muovailumassa kaikenikäisille lapsille

Luonnollisesti lapset ovat hyvin luovia, ja monien mielestä on hauskaa mallintaa ja luoda omia hahmoja alusta alkaen. Itsekovettuva muovailumassa sopii tähän tarkoitukseen täydellisesti. Verkkokaupastamme löydät paljon pieniä pakkauksia lapsille. Niiden avulla voit luoda oman merenneitomaailmasi, monia jääkarhuja ja paljon muuta erittäin vähällä resurssilla. Valmiit itsekovettuvat muovailumassat sopivat erinomaisesti pitkille matkoille retkille ja lomamatkoille.

Jos taas haluat luoda viihdyttävän päivän koululomalle tai satunnaiseen viikonloppuun, itsekovettuva muovailumassa takaa tuntikausiksi hauskaa puuhaa kaikenikäisille lapsille. Itsekovettuvaa savea voi käyttää monenlaisiin lasten harrasteprojekteihin.

  • Lautapeliosat - itsekovettuvalla muovailuvahalla lapset voivat luoda omia lautapelinappuloitaan ja värittää ne sateenkaaren värisiksi. Kuivaamisen jälkeen voit nauttia vaatteista yhä uudelleen.
  • Itsetehdyt joulukoristeet - itsekovettuva savi on erittäin kevyttä kuivumisen jälkeen, joten se sopii erinomaisesti kotitekoisten joulukoristeiden tekemiseen, jotka voi ripustaa joulukuuseen tai ikkunalaudalle. Voit tehdä omia muotoja tai käyttää muotteja. Savi sopii hyvin myös tonttujen muovaamiseen, sillä tontut voivat pukeutua naamiaisasuihin ja maalata kasvonsa ja hattunsa.
  • Nukkekodin tarvikkeet - nukkekodin tarvikkeilla lapset voivat tehdä omia nukkekodin tarvikkeita itsekovettuvasta muovailumassasta. Asusteita voivat olla esimerkiksi keittiön ruoka, teeastiasto, posliini tai aterimet. Vain mielikuvituksesi on rajana!
  • Tee juhlakoristeita - tee ikiomia simpukkakuoria, eläimiä, autoja tai karkkikoristeita lasten synttärijuhliin. Lapsesi on varmasti iloinen voidessaan tehdä koristeita suureen päiväänsä.

Inspiroidu kuvastoistamme

Creativ Company haluaa olla luova ja etsiä uusia ideoita hauskoihin, luoviin ja koristeellisiin tee itse -projekteihin. Laajasta valikoimastamme itsekovettuvia muovailuvahoja ja muovailuvahoja löydät etsimäsi tuotteet verkkokaupastamme. Tällä sivulla on myös lisää ideoita itsekovettuvan saven käyttöön.

Etsitkö erityistä itsekovettuvaa muovailumassaa itsellesi ja lapsillesi? Onko sinulla kysyttävää uuden itsekovettuvan saven käsittelystä tai käytöstä? Oli miten tahansa, olemme aina valmiita opastamaan sinua Creativ Companyssa.

Tilaa itsekovettuva massa nyt ja saat sen 4-6 arkipäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi