Art Metal-maalilla ja koristefoliolla koristellut puuhahmot metalliklipsissä

Art Metal-maalilla ja koristefoliolla koristellut puuhahmot metalliklipsissä

Inspiraatio: 15769

Mistä: 2,60 €

Mihin: 688,13 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,60 €

Mihin: 688,13 €

Maalaa nämä puiset jouluhahmot Art Metal-maalilla ja tee lisäkoristelua koristefoliolla, joka kiinnitetään kaksipuoleisella voimateipillä ja liimatäplillä. Viimeistelemällä metalliklipsi hahmon alaosaan liimapistoolilla. Puuhahmon voi nyt kiinnitää joulukuuseen tai joululahjan koristeeksi.
Guide step 1
Step 1.
Puuhahmossa on ripustuslenkki valmiina. jos haluat kiinnittää metalliklipsin hahmon pohjaan, leikkaa ripustuslenkki pois askarteluveitsellä. Jätä lenkki paikoilleen, jos haluat käyttää hahmoa roikkuvana koristeena. Maalaa hahmot Art Metal-maalilla ja mustalla Plus Color-maalilla. Rajaviivojen ei tarvitse olla suoria, koska näihin kohtiin tulee koristefoliota päälle.
Guide step 2
Step 2.
Kiinnitä voimateippiä niihin kohtiin, joihin haluat yksityiskohtia koristefoliolla. Pähkinänsärkijään olemme kiinnittäneet voimateippiä hattuun, kenkien yläosaan, hihojen alareunaan ja ristiin rinnalle.
Guide step 3
Step 3.
Leiikkaa pala haluamasi väristä koristefoliota ja hiero se kiinni voimateippiin. Vedä folio varovasti irti teipistä. Jos folio ei ole siirtynyt kokonaan, voit toistaa kohdan laittamalla folion ja hieromalla lisää tarpeellisista kohdista.
Guide step 4
Step 4.
Kiinnitä pyöreä liimatäplä pähkinänsärkijän hattuun ja olkäpäihin. Käytä niitä myös lumiukossa ja tontussa napeiksi ja nenäksi. Liimatäplä kiinnittyy kuten kaksipuoleinen teippi. Lisää koristefoliota päälle ja kiinnitä se hieromalla päältä samalla tavalla kuin edellisessä kohdassa.
Guide step 5
Step 5.
Kiinnitä metalliklipsi hahmon pohjaan liimapistoolilla.
Guide step 6
Other variants

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen