Askartelusetti Mini

1 Pkk, Jäätelöt Maitotölkistä
#977430
#977430
0% of 100
0
2
3,99 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sisältö: jäätelötikkuja kahdessa eri koossa, teippiä, 4 minitussia ja kaava. Lisäkaavoja on painettu pakkauksen sisälle..

Materiaalipakkaus jäätelöiden tekemiseen, jotka voi koristella tussilla. Leikkaa esipainetut hahmot pakkauksesta. Lisäksi tarvitset tyhjän maitotölkin. Mukana ohjeet..

Pakkauksen mukana tulevien materiaalien lisäksi tarvitset maitotölkin, askarteluveitsen ja sakset. Aloita värittämällä jäätelökioski ja esipainetut jäätelöiden, sekä mehujäiden kuvat, jotka löytyvät pakkauksen sisäpuolelta. Leikkaa jäätelöt/mehujäät ja liimaa ne jäätelötikun molemmin puolin kaksipuoleisella teipillä. Leikkaa maitotölkki niin, että se sopii yhteen väritetyn jäätelökioskin kanssa. Liimaa jäätelökioski maitotölkin ympärille. Voin myös käyttää maitotölkin yläosaa kioskin kattona. Kiinnitä esipainettu raidallinen katto kaksipuoleisella teipillä. Leikkaa aikuisen avulla reiät maitotölkin pohjan läpi, paina lyhyemmät jäätelötikut läpi ja kiinnitä pidemmät jäätekötikut, jotka pitävät katon paikallaan. Lisää jäätelöt/mehujäät kioskiin ja myy jäätelöitä vieraillesi..

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudelle tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois

Lisätietoja
Tuote#:977430
BrändiCreativ Company
Yksikköpkk
TeemaBasic
EAN5712854421447
Ikäsuositus5-vuotta +
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 1 pkk
Aihe/muoto Jäätelöt maitotölkistä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Askartelusetti Mini, Jäätelöt maitotölkistä, 1pkk/ 1 pkt
Arviosi
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
Varoitus. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Voi irrota osia ja aiheuttaa tukehtumisvaaran. Käytä aikuisen valvonnassa.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi