Jouluiset DIY-pakkaukset

Tee kauneimmat joulukoristeet itse. Valitse monien erilaisten pakkausten joukosta suosikkisi ja askartele yhdessä vaikka koko perheen voimin. Haluatpa sitten leikata ja liimata, muovailla, huovuttaa tai tehdä lankatöitä, löydät monipuoliset DIY-materiaalipakkauksemme täältä parhaimpiin jouluaskarteluhetkiin.

Jouluiset DIY-pakkaukset
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

KOTONA TEHTYJÄ JOULUKORISTEITA KOKO PERHEELLE

Herkullisista joululahjoista suukkoihin mistelitonkien alla – kutsumme sitä joulusesongiksi. Joulu on monella tavalla valoisa paikka kylmässä ja pimeässä talvessa. Tähän aikaan vuodesta juhlimme kaikkia hyviä perinteitä yhdessä perheen kanssa. Kotitekoiset joulukoristeet kokoavat usein sekä isoja että pieniä koristeita pöydän ympärille. Kaikki osat on leikattava irti, liimattava yhteen ja ripustettava lopuksi. Saatat myös saada ripauksen väriä tai kimalletta. Riippumatta siitä, miltä kotitekoiset joulukoristeet näyttävät, on olemassa jotain erityistä, mitä olet tehnyt itse. Siksi olemme koonneet tälle sivulle kaikki jouluaskartelusarjat. Niiden avulla sinä ja perheesi voitte helposti luoda taianomaisia ja tunnelmallisia joulukoristeita. Settimme sopivat täydellisesti kaikille joulukuun pikkujouluista pitäville. Setit ovat myös ihanteellisia joululahjoja perheen pienimmille. Piditpä mitä tahansa seteistämme, saat taatusti maksimaalisen juhlatunnelman.  

PARASTA KOTONA TEHDYISSÄ JOULUKORISTEISSA

Voit ostaa valmiita joulukoristeita joka vuosi suoraan myymälöistä, mutta itse tekemissäsi koristeissa on jotain erityistä. Parasta kotitekoisissa joulukoristeissa on epäilemättä kaikki pienet erikoisuudet, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Osassa niistä on rosoiset päät ja epätasaiset reunat, mutta se tekee niistä vain hurmaavammat. Muut koristeet voivat olla superteräviä, ja niissä voi olla nyöriyksityiskohtia tai talvipimeydessä lähes kimaltava pinta. Et voi olla täysin varma lopputuloksesta, kun teet itse joulukoristeita. Toisaalta voit olla varma, ettei kellään muulla ole sellaista. Kenelläkään ei ole yhtä söpöjä keijuja kuin omallasi, eikä kenelläkään ole yhtä taianomaisia lumisadepalloja kuin sinulla. Itse tehtyjen joulukoristeiden tekeminen on myös puuhaa, johon voi uppoutua. Voi tuntua lähes meditatiiviselta istua ja leikata, taitella ja muovailla käsillä ja hitaasti nähdä joulukoristeiden muodostuvan. 

TÄYDELLINEN JOULULAHJA

Pitäisikö tonttu myös muuttaa kanssasi joulukuussa? Tämä suosittu keijuovi on joulukuun suosikki, joka ilahduttaa varmasti monia lapsia. Miksi tyytyisit oveen, kun voit helposti luoda kokonaisen keijumaamaan? Pienissä tee se itse -sarjoissamme on pieni keijuprojekti, joka tekee keijutalosta entistä tunnelmallisemman ja viihtyisämmän. Se voi alkaa pienellä postilaatikolla, pienillä lumisilla jalanjäljillä tai koristeellisella minijoulukuusella, jotka kaikki yhdessä luovat keijukotia. Käytä minipakkauksia joululahjoina perheen pienimmille, jotka voivat viimeistellä keijukotinsa ennen joulua. Sisusta, kokoa ja sijoita joka päivä uusi asia, joka tekee tästä hauskan ja luovan puuhan koko perheelle.  

LUOVIEN TEHTÄVIEN AIKA

Kaipaatko meiltä hieman koristeellisuutta joulunpyhien lähestyessä? Emme saa tarpeeksemme kudotuista joulusydämistä, virkatuista tontuista ja koristelluista joulupalloista - siksi askartelupakkauksemme ovat upeita. Niiden avulla teet helposti itse tehtyjä joulukoristeita. Sen sijaan, että etsisit valtavaa askartelutarvikepinoa, voit aloittaa luomisen heti. Kaikki tarvittava on mukana pakkauksessa, mikä tekee itse tehdyistä joulukoristeista paljon hankalampia tai kalliimpia. joten tee se itse -pakkaukset kannattaa ehdottomasti hankkia joulun aikaan, jos haluat lisää joulupuuhaa, enemmän luovuutta ja laadukasta perheaikaa.

Tutustu kaikkiin joulupakkauksiimme tällä sivulla. Saatavilla on monenlaisia versioita, joissa on ohjeet sekä aloittelijoiden että kokeneiden askarteluun.  

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi