Luovat pakkaukset aikuisille

Hauskat luovat projektit odottavat sinua täällä. Laajasta DIY-materiaalipakkausten valikoimastamme löydät varmasti jotain mieleistä. Pakkauksien avulla on helppo aloittaa, sillä ne sisältävät kaikki mitä tarvitset luoviin projekteihin.

Luovat pakkaukset aikuisille
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Aikuisten luovuus

Olemme luovia, mutta miten voimme varmistaa, että luovuutemme jatkuu lapsuudessa, nuoruudessa ja aikuisiässä? Kuntoilun ja tasapainon tavoin luovuutta tarvitaan koko elämän ajan – ja tämä onnistuu parhaiten luovilla puuhilla, joissa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen. Aikuisena arkesi on usein täynnä työtä ja kotitöitä, ja voi olla vaikeaa päästää luovuutta kalenteriin. Lisäksi voi olla vaikeaa keksiä ideoita, ja oikeiden askartelumateriaalien löytäminen voi olla vaikeaa. Luovuuden ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa, kallista tai aikaa vievää. Itse asiassa voit välttää kokonaan investointeja askartelutarvikkeisiin, joita et enää koskaan käytä – kokeile sen sijaan askartelupakkauksiamme. Ne ovat valmiiksi pakattuja laatikoita, joissa on kaikki tarvittava materiaaleista ohjeisiin. Ne on suunniteltu tekemään luovuudesta helppoa ja helppoa – olitpa sitten lapsi, teini tai aikuinen. Olemme koonneet ne tälle sivulle, joten voit vapaasti valita, mihin luoviin projekteihin haluat heittää itsesi. Ehkä löydät uuden harrastuksen tai opit uutta tekniikkaa settiemme avulla, mutta ennen kaikkea toivomme, että voit kokea luovuuden monia iloja aikuisena – koska luovuus ei tunne ikää.

Jos et tiedä, mistä aloittaa, tutustu kaikkiin tee-se-itse-sarjoihimme täällä.

Arki täynnä immersiivistä ja mielikuvituksellista toimintaa

Kuulemme yhä uudelleen, miten tärkeää luovuus on lapsille, mutta se on yhtä tärkeää myös aikuisille. Lasten mielikuvituksellinen, utelias ja leikkisä henki tekee heistä nälkäisiä tutkimaan maailmaa jatkuvasti – ja voimme oppia siitä. Lapset ovat siis luovuuden roolimallejamme. Luovuudessa on kyse ennen kaikkea kauniiden ja ainutlaatuisten esineiden luomisesta – taideteoksista lahjoihin ja koriste-esineisiin. Luovuuden tärkein tehtävä on kuitenkin luoda henkistä hyvinvointia. Kun neulot, virkkaat, ompelet, maalaat tai piirrät, voit tuntea sykkeesi laskevan, kun uppoutuminen ja keskittymiskyky lisääntyvät. Kadotat luovaan ja leikkisään maailmaan, jossa unohdat kaiken ajasta ja paikasta, koska olet niin uppoutunut siihen, mitä teet. Siksi luovasta toiminnasta tulee nykyajan hektisen elämän turvapaikka. Paikka, joka on stressitön ja täynnä ajattelua ja mielikuvitusta. 

Jos kaipaat inspiraatiota luoviin puuhiin, voit tutustua valtavaan ideoiden kirjoomme täällä.

Hauskoja askartelupakkauksia koko perheelle

Koska luovuus ei ole ikää, voit aina jakaa sen ilon koko perheelle – niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Askartelusarjamme auttavat käynnistämään monenlaista toimintaa. Voit esimerkiksi tehdä omia koruja, taittaa kukkia kreppipaperista tai tehdä koristeita jouluksi ja pääsiäiseksi. Laajasta valikoimastamme löytyy setti tai askartelupakkaus koko perheelle. Täällä voit työstää erilaisia materiaaleja, leikitellä väreillä ja muodoilla ja oppia uusia tekniikoita. Yhdessä tekemiäsi tee-se-itse-projekteja voi käyttää kotona, mutta niitä voi antaa myös itse tehtyinä lahjoina perheelle ja ystäville.

Jos etsit luovia puuhia, joista perhe voi nauttia loman aikana, löydät inspiraatiota täältä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi