Luovat pakkaukset lapsille

Järjestä helposti luovia askarteluhetkiä lapsille erilaisten DIY-materiaalipakkausten avulla. Pakkaukset sisältävät lapsiystävällisiä materiaaleja ja innostavia ideoita erilaisiin askartelupuuhiin. Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia lapsille suunnattuja DIY-pakkauksia, joiden avulla luovat puuhat on helppo aloittaa.

Luovat pakkaukset lapsille
Ilmainen toimituslaatikko
Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
  • Kategoriat
  • Suodattimet
  • Järjestä

 

>

{{ productList.totalCount }} items

>
{{ productList.$t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', productList.getProductsLength()) .replace('%2', productList.totalCount) }}

Oppiminen ja leikkiminen lapsille

Vauvat ovat syntyessään uteliaita ja innokkaita kokeilemaan maailmaa. Heistä on ihanaa tuntea ja aistia kaikki ympärillään, koska he käyttävät aistejaan ympäristön kokemiseen. Luovat aktiviteetit ovat täydellisiä tämän luonnollisen uteliaisuuden tukemiseen. Itse asiassa ne sopivat hyvin kaikenikäisille lapsille. He voivat saada käsiensä väliin savea, liimaa tai helmiä, ja suora kosketus eri materiaalien kanssa kehittää heidän tuntoaistiaan ja hienomotorisia taitojaan. Luovat aktiviteetit ovat täynnä oppimista. Ne auttavat lapsia uppoutumaan harjoitukseen ja opettavat heitä olemaan kärsivällisiä. Kaksi arvokasta taitoa kaikille vanhemmille. Anna siis lapsesi tutustua luoviin taitoihinsa erilaisissa tee se itse -projekteissa. Haluat ehkä maalata, piirtää, leikkiä savella, leikata paperia ja liimata siihen, rakentaa mielikuvituksellisia hahmoja tai tehdä helmikoruja. Nämä ovat vain muutamia tarjoamistamme hauskoista lasten puuhista.

Olemme tehneet pienten ja lapsiystävällisten projektien etsimisestä helppoa. Olemme koonneet tälle sivulle kaikki tee-se-itse-pakkaukset, jotta saat yleiskuvan kaikista hauskoista puuhista, joita sinä ja lapsesi voitte tehdä. Kaikki sarjamme sisältävät hauskoja puuhia lapsille, joten jokaiselle löytyy jotakin. Rasiat ovat erittäin käytännöllisiä ja sisältävät kaiken tarvittavan luovaan puuhaan. Sinun ei siis tarvitse investoida paljon materiaaleja, jotka vain vievät tilaa ilman, että niitä käytetään uudelleen. Leikkiminen ja oppiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.  

Itse tehtyjä leluja lapsille

Ajattele, että olet osa lelujen suunnitteluprosessia – onneksi voit tehdä siitä todellisuutta. Kotitekoisia leluja on helppo valmistaa yhdessä lapsesi kanssa erilaisten sarjojen ansiosta. Voit esimerkiksi mallintaa hahmoja, asettaa helmiä helmialustoille tai tehdä avaruusraketteja ja avaruusolioita vanhoista vessapaperirullista. Vaihtoehtoja on monia – myös jälkikäteen, kun kaikki valmiit lelut ovat osa lapsen seuraavaa peliä. 

Itse tehtyjä lahjoja täynnä luovuutta

Onko joku muu maailmasta iloisempi kotitekoisista lahjoista kuin isovanhemmat? Emme usko niin. Kun lapsenlapset löytävät itse tekemiään koristeita, hahmoja tai koruja, vanhemmat saavat ne ylpeänä molemmilta puolilta.  Lahjojen tekeminen ja antaminen vaatii paljon oppimista. Ensinnäkin lapsi oppii tekemään jotain alusta alkaen ja toiseksi hän kokee antamisen ilon.

Tarvitsetko vinkkejä lasten itse tekemien lahjojen hankkimiseen yllätysvanhemmille, isovanhemmille tai sisaruksille? Tutustu siinä tapauksessa valmiiksi pakattuihin pakkauksiimme ja luoviin pakkauksiimme. Niiden avulla on helppo ja helppokäyttöinen tehdä itse tehtyjä lahjoja lapsen kanssa, sillä kaikki tarvikkeet ja ohjeet sisältyvät pakkaukseen. Lapsesi saattaa haluta tehdä kaiken itse, mutta hänen iästään riippuen saatat tarvita hieman apua matkan varrella.

Hauskoja puuhia lapsille

Kesäloman, viikonlopun tai juhlapyhien lähestyessä on kiva suunnitella hauskoja puuhia lapsille. Lasten hauskassa puuhailussa ei ole kyse vain viihteestä, vaan myös oppimisesta. Lapset pitävät maalaamisesta, piirtämisestä, muovailusta, leikkaamisesta ja liimaamisesta niin hauskaa, mutta oppivat samalla paljon. Lapset oppivat värejä, muotoja ja ilmeitä. He oppivat uppoutumaan projektiin ja keskittymään intensiivisesti, ja ehkä jopa oppivat uuden tekniikan. Näin lasten hauskat puuhat voivat laukaista paljon muutakin kuin pelkkiä leikkejä – ne voivat myös käynnistää oppimisen ja luovuuden.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi