Jouluhahmoja puumosaiikista

SKU#:
v13331

Jouluhahmoja puumosaiikista

SKU#:
v13331

Rintaneula, ripustettava koriste ja jääkaappimagneetti - kaikki hahmot on tehty puumosaiikeista, jotka on maalattu eri värisiksi. Eri kokoiset maalatut puumosaiikit on liimattu yhteen. Yksityiskohdat piirrettiin Uni Posca-tusseilla.

* Pakolliset kentät

Oma räätälöintisi
Askarteluidea
Jouluhahmoja puumosaiikista
Jouluhahmoja puumosaiikista

Varastossa 

4,50 €

Yhteenveto
  Askarteluidea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1.
  VINKKI! Tee taulupohjasta käytännöllinen alusta: päällystä se tarraliimalla ja anna kuivua. Sen jälkeen voit käyttää sitä pienten esineiden koristeluun, esine pysyy hyvin paikallaan taulupohjaan painettuna, mutta on myös helposti irrotettavissa. Säilytä taulupohja muovin sisällä käyttökertojen välillä.
  Guide step %d
  2.
  Aseta puumosaiikkipalaset taulupohjan päälle ja maalaa ne Plus Color askartelumaalilla. Anna kuivua.
  Guide step %d
  3.
  Piirrä yksityiskohtia Uni Posca tusseilla.
  Guide step %d
  4.
  Kokoa puumosaiikkit haluamasi hahmon muotoon ja liimaa palat yhteen. Käytä liimapistoolia tai Clear Multi liimageeliä. Anna kuivua.
  Guide step %d
  5.
  Kun hahmo on kuivunut kiinnitä hahmon taustaan rintaneula, magneettinappi tai joulukortti. Voit myös porata hahmoon rejän ripustusnauhaa varten.
  Guide step %d
  6.
  Tee enkelille sädekehä kullanvärisestä metallivajerista. saat rustiikkisen lookin kun kierrät vajerin hammastikun ympäri. Poista hammastikku ja kiinnitä kehä joko mosaiikkipalojen väliin tai enkelin taustaan.
  Guide step %d
  Vaihtoehtoja
  -
  Takaisin
  Olen ostoksilla kuin
  Jatka nimellä guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi