Kimaltavat tähtikortit

SKU#:
v90100

Kimaltavat tähtikortit

SKU#:
v90100

Yhdistä kimaltavaa punaista hopeaan ja harmaaseen niin saat tyylikkäitä kortteja helposti ja nopeasti. Leikkaa tähdet papereista vipulävistäjällä tai käytä kimaltavia tarroja.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Kimaltavat tähtikortit
Kimaltavat tähtikortit

Varastossa 

1,20 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  KORTTI A.
  Leikkaa valkoisesta kartongista 6,6 x 14,8 cm pala ja kimallepaperista 7 x 14,8 cm pala, kiinnitä palat päällekäin ja korttipohjaan. Kiinnitä punaiset tähtitarrat valkoiselle kartongille, leikkaa irti reunoja myöten. Sommittele ne korttiin kuvan mukaisesti ja kiinnitä tarratyynyjen avulla koholle. Kiinnitä tähtien yläpuolelle hopeista ääriviivatarraboordia. Leikkaa valkoisesta kartongista 5,2 x 3 cm pala ja kimallepaperista 5,5 x 3,5 cm pala, kiinnitä päällekäin, koristele ääriviivatarratekstillä ja korttipohjaan tarratyynyjen avulla. Tee harmaasta nauhasta rusetti ja kiinnitä korttiin. Viimeistele kiinnittämällä koristeeksi akryylitimantteja.
  Guide step %d
  KORTTI B.
  Leikkaa erilaisista papereista tähtiä vipulävistäjällä. Kiinnitä korttiin kolme ääriviivatarraboordia kuvan mukaisesti. Kiinnitä tähdet boordien päälle 3D-tarratyynyjen avulla. Koristele akryylitimantein ja ääriiviivatarratekstillä.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi