Kotitekoiset saippuat

SKU#:
v15871

Kotitekoiset saippuat

SKU#:
v15871

Tee oma saippua relief-tekniikalla. Tarvitset 600 g saippuamassaa 6 saippuan valmistamiseen. Muista laittaa valmis saippua saippua-astiaan antamalla sen kuivua jokaisen käyttökerran välillä tai sitoa naru jotta saippuan saa kuivumaan.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Kotitekoiset saippuat
Kotitekoiset saippuat

Varastossa 

2,60 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Punnitse saippuamassa. Tarvitset 100 g saippuamassaa yhteen saippuaan. Voit sulattaa saippuamassan joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa, kun se on leikattu 3x3 cm kokoisiin paloihin. Sulata mikrossa 80%:n teholla 30 sekunnin jaksoissa ja sekoita lämmityskertojen välissä. Suosittelemme käyttämään hanskoja, koska massa kuumenee ja koska tuoksuöljyt ovat erittäin vahvoja.
  Guide step %d
  2
  Pese muotti ja sumuta siihen suihkepullosta spriitä. Anna kuivua. Aseta silikonileimat muottien pohjille ja varmista, että ne ovat kiinnittyneet pohjaan.
  Guide step %d
  3
  Lisää 1 cm saippuaväriä ja 3 tippaa tuoksuöljyä 100g saippuamassaa. Sekoita hyvin.
  Guide step %d
  4
  Kaada sula saippuamassa varovasti muottiin varmistaen, että pohjassa oleva leimasin ei liiku.
  Guide step %d
  5
  Poista ilmakuplat pinnalta sumuttamalla pintaan spriitä.
  Guide step %d
  6
  Toista vaiheita 3-5 erilaisilla saippuaväreillä. Voit sekoittaa saippuavärejä kuvan osoittamalla tavalla; Sekoita herkkää persikanväriä varten 0,5 cm pinkkiä ja 0,5 cm keltaista saippuaväriä.
  Guide step %d
  7
  Poista saippuat muoteista 1-2 tunnin kuluttua, kun ne ovat kovettuneet. Poista silikoniset leimasimet varovasti saippuapaloja naarmuttamatta.
  Guide step %d
  8
  Tee keskelle reikä varovasti noin 1 cm: päähän yläreunasta sukkapuikolla tai vastaavalla. Tue saippuaa takaa estääksesi sen murtumisen. Leikkaa 50 cm:n pala hamppunarua, pujota reiän läpi ja solmi solmu; yksi lähelle saippuaa ja toinen hieman korkeammalle, josta saippuan voi ripustaa.
  Guide step %d
  9
  Tässä on erilaisia versioita saippuoista.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi