Kultainen paperimassahevonen

Kultainen paperimassahevonen

Inspiraatio: 15075

Mistä: 2,95 €

Mihin: 289,73 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,95 €

Mihin: 289,73 €

Lehtimetallijäljitelmä antaa kauniin efektin paperimassatuotteille. Tee tuotteeseen liimapinta (Fix liimalla), lisää päälle kullanväristä lehtimetallijäljitelmää ja levitä siveltimellä ylimääräiset pois.
Guide step 1
Step 1.
Jos haluat päällystä vain osan paperimassatuotetta lehtimetallijäljitelmällä, niin suosittelemme maalaaman tuotteen ensin Plus Color- askartelumaalilla.
Guide step 2
Step 2.
Fix liima toimii hyvin lehtimetallijäljitelmän kiinnittämisessä. Levitä erikoisliima siveltimellä. Kun liima on kuiva, jättää se tuotteeseen tahmean pinnan (tarrapinta). Liima on tarpeeksi kuiva kun se on läpikuultava. VINKKI: Laita sivellin veteen heti ja pese se saippualla, jotta se ei tahmaa muita siveltimiä.
Guide step 3
Step 3.
Aseta lehtimetallijäljitelmä välittömästi tahmealle pinnalle. Harjaa varovasti pehmeällä siveltimellä ylimääräinen lehtimetalli pois. Jossain tilanteissa on hyvä myös lakata tuotteen pinta lopuksi - mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä.
Guide step 4
Step 4.
Toinen vaihtoehto: Tämän hevosen koristeluun olemme käyttäneet kaksipuoleista liimakalvoa. HUOM: Liimakalvo sopii vain tasaisille pinnoille.
Guide step 5
Step 5.
Leikka haluamasilaiset kuviot liimakalvosta. Poista taustapaperi ja kiinnitä paperimassahevoseen.
Guide step 6
Step 6.
Poista suojapaperi.
Guide step 7
Step 7.
Kiinnitä lehtimetallijäljitelmä ja poista ylimääräinen lehtimetalli siveltimellä.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen