Makeiset: starttipakkaus kovat mansikka- ja toffeekarkit

#v11240

[b]Määrä:[/b] Noin 500 g [b]Valmistusaika:[/b] n. 30-45 minuuttia [b]Säilyvyys:[/b] Ilmatiiviisti pakattuna n. 1 kk

#v11240
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
Ainekset:   [b]Perusmassa:[/b] 1dl vettä 450g sokeria 125g rypälesokeria (dekstroosia) [b]Mansikkakarkit:[/b] 2 tl sitruunahappoa 1,5 ml punaista karamelliväriä 2 ml mansikka-aromia [b]Toffeenmakuiset karkit:[/b] 1,5 ml ruskeaa karamelliväriä 4 ml toffeearomia
2   [b]Välineet:[/b] 1 pieni kannellinen kattila (ei alumiininen) 1 vaaka 1 desilitramitta 1 lämpömittari (200°C) 1 pyyhe 1 leivinpaperiarkki (tai kaksi, jos iso annos) 1 teflonkudos tai silikonialusta 1 pullasuti tms. 2 muoviraappaa 1 ruisku 1 väline karamellimassan leikkaamiseen [b]Säilytys[/b] Muovipussit tai ilmatiiviit rasiat
Valmistusohje:   1. Taita pyyhe ja aseta se pöydälle. Laita pyyhkeen päälle leivinpaperiarkki. Sivele teflonkudoksen tai silikonialustan kummallekin puolelle ohuesti öljyä ja aseta kudos leivinpaperille. Sivele vähän öljyä myös muoviraappoihin ja saksiin. 2. Sekoita vesi, sokeri ja dekstroosi kattilassa, täydellä teholla kannen alla. 3. Kun kaikki sokeri on sulanut, poista kansi ja aseta lämpömittari kattilaan. Älä anna sen koskettaa pohjaa, koska se antaa silloin väärän lämpötilan. 4. Keitä kunnes lämpötila on tasan 162°C ja kaada sitten seos teflonkudokselle. 5. Odota n. 30 sek. ja lisää karamelliväri sekä halutessasi myös sitruunahappo. Sekoittele muoviraapoilla nostellen ja taitellen sivulta sivulle, jotta väriaine sekoittuu. 6. Kun seos on tukevampaa, lisää makuaromit ja -öljyt. Jatka vaivaamista raapoilla, kunnes seos on tarpeeksi jäähtynyt, jotta voit jatkaa käsin. 7. Kokoa seos yhteen ja vedä siitä lyhyitä nauhoja, joista voit tehdä karkkeja tai muotoilla tikkareiksi. Voit myös vetää seoksen pitkäksi nauhaksi, taittaa päät yhteen ja vetää uudelleen, jotta saat ilmaa mukaan. Seosnauhasta voi leikata karkin kokoisia paloja. Älä anna vastaleikattujen palojen koskettaa toisiinsa, ne tarttuvat kiinni. 8. Kun karkit ovat vähän jäähtyneet, kääri ne tiukasti sopivaan paperiin. [b]Ei mennyt niinkuin Strömsössä (vikahaku):[/b] Jos seos kristallisoituu: - Teflonkudos on kuumennut liikaa. Vaihda leivinpaperi ja pyyhe tai siirry viileämpään kohtaan pöydällä. Jos karkit ovat tahmeita: 1. Teflonkudoksessa ja työvälineissä on saattanut olla liikaa öljyä 2. Työskentelytilassa voi olla liikaa kosteutta, tuuletus paikallaan.
Jo kirjautunut? Lataa malli
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi