Valmistusohjeet: 1. Laita lasikulho (min. 3 dl) kattilaan ja mittaa kattilaan vettä vähän yli kulhon puoliväliin. Ota kulho pois ja kuumenna vesi kiehumispisteeseen. Ota kattila levyltä.
2. Kaada 75 ml lämmintä vettä kulhoon ja sirottele mukaan 50 g gelatiinia, koko ajan sekoittaen.
3. Aseta kulho gelatiiniseoksineen takaisin vesihauteeseen kannen alle, jotta seos pysyy lämpimänä ja nestemäisenä kunnes sitä tarvitaan.
4. Sekoita 2 litran kattilassa 50 ml vettä, 200 g sokeria ja 240 g rypälesokeria (dekstroosia). Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen.
5. Anna kiehua sekoittamatta kunnes massan lämpötila on 135°C.
6. Ota kattila levyltä ja anna seoksen jäähtyä 100-asteiseksi.
7. Kun seos on 100-asteista, lisää 1,5 g (2 ml) sitruunahappoa.
8. Ota gelatiiniseos vesihauteesta ja sekoita se sokerimassaan.
9. Lisää 1,5 ml mansikka-aromia ja 1 ml punaista karamelliväriä. Sekoita hyvin.
10. Kuori seoksen kuplat pois, jotta seoksesta tulee kirkasta.
11. Kun seos on jäähtynyt lämpötilaan 70°C, se voidaan kaataa kattilasta.
12. Muovimuotit: sivele öljyä muottien joka kohtaan. Käytä muottien täyttämisessä pursotinpussia, se on helpompaa. Vaihtoehtoisesti voit kaataa massan teflonkudokselle tai leivinpaperille 0,5-1 cm kerrokseksi. Kun massa on tasainen, puuteroi se sokerilla tai rypälesokerilla. Jos halua kirpeyttä, sekoita sokerin joukkoon vähän sitruunahappoa.
13. Jätä lepäämään puoleksi tunniksi ja leikkaa sitten paloiksi veitsellä tai saksilla.