Makeiset: starttipakkaus mansikkaviinikumit

#v11234

Saat 20% alennusta kaikista tuotteista*

Käytä koodia: 184526

*Voimassa 02.05.2024 - 05.05.2024 | Koodi on voimassa, kun tuotteiden arvo ylittää 30 euroa. | Alennuskoodi koskee vain harrastetuotteita, ei jo alennettuja tuotteita, Cricut-tuotteita eikä lahjakortteja | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Katso muut tarjousehdot kohdasta ehdot ja rajoitukset.

[b]Määrä:[/b] n. 500 g [b]Valmistusaika:[/b] n. 1 tunti, kuivumisaika n. 36 tuntia [b]Säilyvyys:[/b] ilmatiiviissä rasiassa n. 1 kuukausi

#v11234
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   [b]Ainekset:[/b] 125 ml vettä 200 g sokeria 240 g rypälesokeria (dekstroosia) 50 g orgaanista gelatiinia 1,5 g sitruunahappoa (2 ml) 1,5 ml mansikka-aromia 1 ml punaista karamelliväriä (20 tippaa) [b]Välineet:[/b] 2 isoa kattilaa (ei alumiinia) 1 vaaka 1 lasta/raappa/nuolija 1 mittalusikka 2 ml 1 ruisku 2 ml 1 teelusikka 1 lasikulho (min. 3 dl) 1 lämpömittari (135°C) 1 teflonkudos tai leivinpaperia 1 pursotinpussi (ei välttämätön) Taikinamuotteja tai sakset
Valmistusohjeet:   1. Laita lasikulho (min. 3 dl) kattilaan ja mittaa kattilaan vettä vähän yli kulhon puoliväliin. Ota kulho pois ja kuumenna vesi kiehumispisteeseen. Ota kattila levyltä. 2. Kaada 75 ml lämmintä vettä kulhoon ja sirottele mukaan 50 g gelatiinia, koko ajan sekoittaen. 3. Aseta kulho gelatiiniseoksineen takaisin vesihauteeseen kannen alle, jotta seos pysyy lämpimänä ja nestemäisenä kunnes sitä tarvitaan. 4. Sekoita 2 litran kattilassa 50 ml vettä, 200 g sokeria ja 240 g rypälesokeria (dekstroosia). Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. 5. Anna kiehua sekoittamatta kunnes massan lämpötila on 135°C. 6. Ota kattila levyltä ja anna seoksen jäähtyä 100-asteiseksi. 7. Kun seos on 100-asteista, lisää 1,5 g (2 ml) sitruunahappoa. 8. Ota gelatiiniseos vesihauteesta ja sekoita se sokerimassaan. 9. Lisää 1,5 ml mansikka-aromia ja 1 ml punaista karamelliväriä. Sekoita hyvin. 10. Kuori seoksen kuplat pois, jotta seoksesta tulee kirkasta. 11. Kun seos on jäähtynyt lämpötilaan 70°C, se voidaan kaataa kattilasta. 12. Muovimuotit: sivele öljyä muottien joka kohtaan. Käytä muottien täyttämisessä pursotinpussia, se on helpompaa. Vaihtoehtoisesti voit kaataa massan teflonkudokselle tai leivinpaperille 0,5-1 cm kerrokseksi. Kun massa on tasainen, puuteroi se sokerilla tai rypälesokerilla. Jos halua kirpeyttä, sekoita sokerin joukkoon vähän sitruunahappoa. 13. Jätä lepäämään puoleksi tunniksi ja leikkaa sitten paloiksi veitsellä tai saksilla.
Jo kirjautunut? Lataa malli
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi