Askarteluidea

Makeiset: valmistuspakkaus 6.9 kg

#v11239

Määrä: 1 annos n. 575g Valmistusaika: Noin 30-45 minuuttia Säilyvyys: Ilmatiiviisti pakattuna n. 1 kuukausi

#v11239
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Näin sen teet
Guide step %d
Ainekset   Perusmassa: 1dl vettä 450 g sokeria 125 g rypälesokeria (dekstroosia) Appelsiinin makuiset kovat karkit: 2 tl sitruunahappoa 1 ml keltaista karamelliväriä 1,5 ml appelsiiniöljyä King of Denmark kovat karkit: 1,5 ml punaista karamelliväriä 1,5 ml tähtianisöljyä Kovat salmiakit: 2 rkl lakritsijuuriuutetta 2 rkl ammoniakkisuolaa Kovat lakritsit:: 4 rkl lakritsijuuriuutetta 2 rkl ammoniakkisuolaa 1 ml tähtianisöljyä Red Dogs kovat karkit: 2 tl sitruunahappoa 1 rkl ammoniakkisuolaa 1,5 ml punaista karamelliväriä
Valmistusohje   1. Taita pyyhe ja aseta se pöydälle. Laita pyyhkeen päälle leivinpaperiarkki. Sivele teflonkudoksen tai silikonialustan kummallekin puolelle ohuesti öljyä ja aseta kudos leivinpaperille. Sivele vähän öljyä myös muoviraappoihin ja saksiin. 2. Sekoita vesi, sokeri ja dekstroosi kattilassa, täydellä teholla kannen alla. 3. Kun kaikki sokeri on sulanut, poista kansi ja aseta lämpömittari kattilaan. Älä anna sen koskettaa pohjaa, koska se antaa silloin väärän lämpötilan. 4. Keitä kunnes lämpötila on tasan 162°C ja kaada sitten seos teflonkudokselle. 5. Odota n. 30 sekuntia. Halutessasi voit ripotella sekaan sitruunahappoa, lakritsijuuriuutetta tai ammoniakkisuolaa. Lisää sitten karamelliväri. Sekoittele muoviraapoilla nostellen ja taitellen sivulta sivulle, jotta väriaine sekoittuu. 6. Kun seos on tukevampaa, lisää makuaromit ja -öljyt. Jatka vaivaamista raapoilla, kunnes seos on tarpeeksi jäähtynyt, jotta voit jatkaa käsin. 7. Kokoa seos yhteen ja vedä siitä lyhyitä nauhoja, joista voit tehdä karkkeja tai muotoilla tikkareiksi. Voit myös vetää seoksen pitkäksi nauhaksi, taittaa päät yhteen ja vetää uudelleen, jotta saat ilmaa mukaan. Seosnauhasta voi leikata karkin kokoisia paloja. Älä anna vastaleikattujen palojen koskettaa toisiinsa, ne tarttuvat kiinni. 8. Kun karkit ovat vähän jäähtyneet, kääri ne tiukasti sopivaan paperiin. Salmiakit: kaada vähän lakritsijuuriuutetta astiaan, jossa salmiakit tullaan säilyttämään. Lisää astiaan salmiakit ja sekoittele, jotta jauhe tarttuu makeisten joka pintaan.
Jo kirjautunut? Lataa malli
Mene myös tutkimaan
Olen ostoksilla kuin
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | [email protected]