Metallic-lahjapaperilla päällystettyjä lahjoja

Tuotenro: v14557

Nämä lahjat on paketoitu kullan- ja punaisen värisiin metallic-lahjapapereihin. Kahteen lahjaan on lisätty koristeeksi valkoinen lumihiutale, kahteen punottu tähti ja yhteen silkkipaperista tehty pompom. Lisäksi koristeiksi on laitettu kuvioteippiä, lahjanauhaa, ohutta kultanyöriä ja pakettietikettejä.

Lisää toivelistaan
Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Oma räätälöintisi
Askarteluidea
Metallic-lahjapaperilla päällystettyjä lahjoja
Metallic-lahjapaperilla päällystettyjä lahjoja

Varastossa 

2,31 €

Yhteenveto
  Askarteluidea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Paketoi lahja glitterpaperilla. Koristele leveällä kullanvärisellä paperisuikaleella. Lisää viisi kerrosta ohutta kultanyöriä. Aseta keskelle valkoinen lumihiutale. Tee kuviolävistäjällä kuvioita pakettietikettiin ja kiinnitä etiketti lahjaan koristenauhalla.
  Guide step %d
  2
  Paketoi lahja punaisella metallic-paperilla. Lisää valkoinen lumihiutale kaksipuoleisella teipillä. Leikkaa kuviolävistäjällä kuvioita pakettietikettiin ja kiinnitä etiketti ohuella kultanyörillä.
  Guide step %d
  3
  Paketoi lahja kullanvärisellä lahjapaperilla. Lisää lahjanauhaa lahjan ympärillä ja laita silkkipaperi-pompom lahjan päälle kaksipuoleisella teipillä. Pompom: Taittele paperinippu haitarimaiseksi ja kiinnitä keskeltä palalla ohutta kultanyöriä. Avaa kerrokset yksitellen ja rutistele puolipalloksi.
  Guide step %d
  4
  Paketoi lahja punaiseen metallic-lahjapaperiin. Lisää kuvioteippiä ja koristenauhaa lahjan ympärille . Lisää punottu tähti lahjan keskelle liimatäplällä.
  Guide step %d
  5
  Paketoi lahja kullanväriseen metallic-lahjapaperiin. Koristele leveällä silkkipaperisuikaleella. Lisää kuvioteippiä lahjan ympärille. Lisää punottu tähti lahjan keskelle liimatäplillä.
  Takaisin
  Olen ostoksilla kuin
  Jatka nimellä guest
  Etusi kirjautuessa

  ✔ Henkilökohtainen toivelistasi

  ✔ Näet tilaushistoriasi

  ✔ Helppo maksaminen
  Etusi kirjautuessa

  ✔️ Erikoishintasi

  ✔️ Erityiset B2B-tuotteet

  ✔️ B2B-markkinointimaailma
  Etusi kirjautuessa

  ✔ Sisältöä juuri sinulle

  ✔ Erikoishintasi
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi