Paverpol-veistosmassa

1 tb, 1000 G
#39094
0% of 100
0
12
29,95 €
Varastossa 
:: Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
  • truck-icon.png
  • Edullinen toimitus alkaen vain 5,95 euro

  • return_outlined.svg
  • 14 päivän palautusoikeus
  • e-maerke.svg

Luo kauniita pintoja veistoksiin, kulhoihin jne. tällä valkoisella veistosmassalla, jolla voit muotoilla tekstiileitä, lankoja yms. Massalla voit myös päällystää tuotteita tai metallivaijerista tehdyn vartalon. Kuivumisen jälkeen massa on kiiltävä, kova ja erittäin kestävä..

Tekniikka pienille kangaspaloille: Kaada pieni Paverpol-massa läpinäkyvään muovipussiin ja lisää tekstiili. Muotoile massa tekstiiliin pussin ulkopuolelta. Voit sen jälkeen poistaa tekstiilin pussista ja poistaa ylimääräiset massat takaisin pussiin (käytä hanskoja). Voit nyt levittää sen työsi päälle. Vaijerivartalo: Käytä kukkalankaa ja muotoile vartalo jonka voit päällystää esim. alumiinifoliolla ja sen jälkeen laittaa kerros maalarinteippiä. Päällystämisen jälkeen muotoile vartalo paikoilleen, esimerkiksi seisomaan, makaamaan jne. ja anna kuivua 24 tuntia. Paverpol-massan värjääminen: Paverpol väriaine on sekoitettu (aikuisen toimesta) veistosmassaan muovipussissa ennen kuin lisätään tekstiili. Väriä tarvitaan vain erittäin pieni annos, joten tee aluksi muutama testiversio. Nyrkkisääntö on, että 40ml väriä tarvitaan 1000 grammaan veistosmassaa. Muovipussissa mutoilun sijaan voit kokeilla tehdä sekoituksen isossa kulhossa tai muussa muoviastiassa (muista käyttää kertakäyttökäsineitä)..

Tämä veistosmassa antaa sinun taianomaisesti muuntaa pestyt tekstiilit, kuten T-paidat, puuvillahuivit, langat, nyörit, rypytetyt puuvillat kauniiksi päällystetyiksi pinnoiksi erilaisiin tuotteisiin, kuten ruukkuihin, kulhoihin yms. Tekniikkaa voi myös käyttää pienten nukkejen/veistosten luomiseen kukkalangasta tehdyn vartalon ympärille sekä isojen veistosten tekoon kanaverkosta. Erittäin jännittävä prosessi upeilla lopputuloksilla. On sinusta kiinni haluatko maalata valmiin tuotteen askartelumaalilla vai haluatko värjätä veistosmassan Paverpol-väriaineella ennen päällystämistä. Paverpol on saanut eco label-merkin joka takaa sinulle, että tuote on läpäissyt erittäin korkeat vaatimukset ympäristöystävällisyydestä ja mahdollisista haitallisista vaikutuksista sekä lapsille että aikuisille.

Lisätietoja
Tuote#:39094
Yksikkötb
EAN8717202650019
Jälleenmyyntimäärä 1 tb
Sisältömäärä 1000 g
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Paverpol-veistosmassa, 1000 g/ 1 tb
Arviosi
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi