Ripustettava tonttukoriste

SKU#:
v15754

Ripustettava tonttukoriste

SKU#:
v15754

Tämä ripustettava tonttukoriste on tehty kirjomalla tonttu aida kankaalle Maxi- villalangalla. Tonttu on täytetty täytevanulla ja nenä on tehty puisesta puuhelmestä.

Oma räätälöintisi
Luova idea
Ripustettava tonttukoriste
Ripustettava tonttukoriste

Varastossa 

2,80 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Leikkaa kaava, joka on saatavilla erillisestä PDF-liitteestä. Kiinnitä aida kangas kirjontakehykseen. Varmista, että kaava on aseteltu aida kankalle niin, että suorat reunat ovat kohdakkain aida kankaan reikien kanssa. Kopioi kaava aida kankaalle.
  Guide step %d
  2
  Leikkaa iso kaava osiksi, jotta kaikki yksityiskohdat voidaan kopioida aida kankaalle.
  Guide step %d
  3
  Pujota villalanka kirjontaneulaan pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Varmista aina, että lanka liikkuu lankakerästä. Säädä neulan asetus kohtaan 'D' (lyhyt silmukka) ja paina neula jokaisen aida kankaan reiästä läpi. Kirjo hattu punaisella villalangalla.
  Guide step %d
  4
  Kirjo samalla tavalla myös takki ja pohja (pieni ympyrä) harmaalla villalangalla. Säädä neula kohtaan 'B' ja aloita parran kirjominen yläreunasta kirjontaneulalla ja valkoisella villalangalla. Säädä neula kohtaan 'A' (pitkä silmukka), kun kirjot neulalla parran alaosaa.
  Guide step %d
  5
  Leikkaa langanpäät 3-4 cm pituiseksi. Kiinnitä langat aida kankaan taakse kankaalle sopivalla decoupagelakalla. Levitä decoupage lakka koko kuvion päälle, mutta ei aida kankaalle. Anna kuivua.
  Guide step %d
  6
  Leikkaa kirjottu kuvio aida kankaasta, jätä noin 10-12 mm saumanvaroja kuvion ympärille.
  Guide step %d
  7
  Tee tupsu tontun hattuun pompom- laitteella. Kierritä valkoista villalankaa pompom- laitteen kapeamman pään ympärille. Solmi tiukka solmu villalangalla vyyhdin toiseen sivuun. Vedä vyyhti pois pompom- laitteesta ja tee toinen solmu noin 1 cm ensimmäisen solmun alle. Leikkaa villalanka vyyhdin toinen pää auki ja leikkaa langat haluamasi pituiseksi.
  Guide step %d
  8
  Pujota pala kultaista lankaa tupsun läpi ripustusta varten, tee lenkki. Solmi yhteen.
  Guide step %d
  9
  Taita aida kankaan kulmat sisäpuolelle ja kiinnitä pistoilla. Ompele tupsun päät kiinni kirjotulle alueelle, kuvan mukaisesti.
  Guide step %d
  10
  Ompele puinen nenä parran yläosaan.
  Guide step %d
  11
  Taita kirjottu alue yhteen kartioksi ja taita aida kangas sisäpuolelle.
  Guide step %d
  12
  Ompele aida kankaan sivut yhteen, työnnä neula villan läpi, piilottaen aida kankaan. Pidä työ tasaisena ompelun aikana. Ompele niin, että villa peittää sauman, kun kartio avataan.
  Guide step %d
  13
  Ompele pohjaympyrä samalla tekniikalla, kuin saumat. Jätä aukko ja täytä tonttu täytevanulla. Ompele aukko kiinni.
  Guide step %d
  Kaava
  Tulosta kaava tästä.
  Attached file: Lataa
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi