Skräppäys

Skräppäys

Inspiraatio: 14003

Mistä: 2,29 €

Mihin: 245,47 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,29 €

Mihin: 245,47 €

Skräppäys on tekniikka, jolla tallennat luovasti muistoja, kirjeitä, harrastuksia jne. Skräpäyksessä käytetään monipuolisesti valokuvia, papereita, kartonkia ja pieniä koristeita.

Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Koristelutekniikoita
Kuinka sen teet
Guide step 1
1.
Valitse tuote, johon lähdet skräppäystä tekemään; esimerkiksi korttipohja, rasia...
Guide step 2
2.
Leikkaa tulostetut valokuvat, kuviopaperit jne. haluamasi kokoiseksi.
Guide step 3
3.
Aseta irtonaiset osat kerroksittain ja kiinnitä. Käytä kiinnitykseen liimapuikkoa, kaksipuoleista teippiä, liimatäpliä tai 3D- tarratyynyjä; tai yhdistelemällä kaikkia edellä mainittuja.
Guide step 4
4.
Koristele nauhoilla, tarroilla, napeilla ja erilaisilla teksteillä; painetuilla tai käsin kirjoitetulla. Kiinnitä koristeet, joko liimatäplillä tai 3D- tarratyynyillä.
Guide step 5
Paperit
Käytä värillistä kartonkia ja paperia. Yksiväristä ja/ tai kuvioitua. Valitse ligniini- ja happovapaita vaihtoehtoja, jotta albumisi ei vahingoittuisi ajan mittaan.
Guide step 6
Liima/ teippi
Saatavilla on useita sopivia teippejä ja liimoja, joilla kiinnität paperikerroksia. Kaksipuoleista teippiä voit käyttä niin rullana kuin arkkeina ja E-Z liimalaitteella kiinnität kätevästi valokuvat. Liimaa pienet koristeet E-Z liimalaitteella ja 3D- tarratyynyillä
Guide step 7
Välineet
Sakset, viivain, askarteluveitsi, leikkuualusta ja tarkoitukseen sopivat kirjoitusvälineet ovat jo hyvä alku skräppäyksessä. Paperileikkuri, kuvioleikkurit ja erilaiset leimasimet ovat myös hyviä investointeja.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen