PääsiäisALE

PääsiäisALE

Alennus jopa 50%*

*Voimassa 04.03.2024 - 13.04.2024. | Tarjous koskee vain tuotteita tällä sivulla | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Katso muut tarjousehdot kohdasta ehdot ja rajoitukset. | Ei Sinelli-myymälöissä, joissa on omat tarjoukset

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Valmistaudu luovaan, hauskaan ja mielikuvitukselliseen pääsiäislomaan suurella pääsiäisalennuksellamme. Täältä löydät laajan valikoiman harrastetarvikkeita ja askartelusettejä alennettuihin hintoihin ja eksklusiivisin alennuksin. Alennusmyynti sisältää esimerkiksi luovia klassikoita kuten tussit, savea, lankaa ja kartonkia – tuotteita, jotka sopivat täydellisesti luoviin pääsiäisaktiviteetteihin. Joten olet sitten lapsi tai aikuinen, tarjolla on paljon valittavaa alennusmyynnissämme. Löydä suosikkisi heti ja tee hyvä löytö.

 

Pääsiäisale sinelli:llä

Pääsiäisloma on täydellinen aika uppoutua luoviin projekteihin. Siksi olemme koonneet parhaat pääsiäistarjoukset hauskaa, rentouttavaa ja luovaa pääsiäislomaa varten. Löydät hyviä tarjouksia harrastetuotteista, askartelusettit ja paljon muusta - niin lapsille kuin aikuisillekin. Valitse suosikkisi ja odota innolla hyvää ostosta. Ostaessasi tunnet todella saavasi vastinetta rahoillesi. Joten mitä odotat? Tarvitsetko pääsiäistoimintaa lapsille tai ehkä uusia harrastustarvikkeita? Meillä on laaja valikoima, joten löydät varmasti jotain makusi mukaista. Muista kuitenkin, että pääsiäistarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten nyt on aika toimia, jos haluat varmistaa säästäväsi rahaa.

 

Luovat tuotteet, jotka eivät koskaan mene pois muodista

Vaikka alennustuotteemme ovat edullisia, se ei tarkoita, että ne olisivat menneet pois muodista. Päinvastoin. Tavoitteemme on tarjota parhaita harrastetarvikkeita parhaaseen hintaan. Luovat trendit vaihtelevat tietenkin usein, mutta monet täällä hankkimasi asiat voivat tuottaa iloa useita vuosia eteenpäin. Tähän kuuluvat esimerkiksi luovat klassikot kuten tussit, itsestään kovettuva savi, lanka ja kartonki. Harrastetarvikkeiden lisäksi voit ostaa tarjouksessa olevia tee-se-itse-pakkauksia. Ehkä löydät pitkään kaipaamasi tee-se-itse-pakkauksen, joka on nyt oikeassa hinnassa.

 

Budjettiystävällinen pääsiäisloma

Matkat, kokemukset ja lukuisat pääsiäislounaat - pääsiäinen voi olla monille kallis huvitus, mutta sen ei tarvitse olla. Suunnittele sen sijaan paljon luovia projekteja, joiden parissa voitte nauttia yhdessä. Osallista koko perhe - sekä lapset että aikuiset - ja tee perinteisiä pääsiäishahmoja, kuten munia, pupuja ja tipuja. Monet tarvikkeet, joita tarvitset, löytyvät täältä pääsiäisalesta. Tarjouksemme ja alennuksemme mahdollistavat monien tarvikkeiden saamisen rahoillesi. Joten kiirehdi ostoksille luovien aktiviteettien varustamiseksi ja saat budjettiystävällisen pääsiäisloman.

 

Extraa pääsiäiseen rahoillesi

Kun tutkit pääsiäisaleamme, voit odottaa säästäväsi rahaa monista suosikki luovista tuotteistasi. Ehkä haluat hemmotella itseäsi uusilla tuotteilla luovaan harrastukseesi, tai ehkä haluat tehdä makean pääsiäislahjan niille, joita rakastat. Riippumatta siitä, mitä etsit, voit varmasti saada hieman ylimääräistä pääsiäistunnelmaa rahoillesi.

 

Helppoa ja edullista pääsiäisluovaa

Vietätkö pääsiäislomaa lastesi kanssa? Luovat pääsiäistuotteemme tekevät hauskasta pääsiäistoiminnasta helppoa suunnitella, mikä ilahduttaa lapsia ja tekee lomasta erityisen. Meiltä löytyy kaikkea pääsiäismunista ja -jäniksistä koristeisiin kuten höyheniin, kreppipaperiin ja pöyhiin. Olipa lapsilla mielessä munien maalaaminen, pääsiäiskanojen tekeminen tai pääsiäismunien koristelu, meillä on oikeat materiaalit erittäin edulliseen hintaan. Luovat materiaalit ovat loistava tapa osallistaa lapset hauskoissa ja opettavaisissa aktiviteeteissa. Tutkikaa yhdessä värejä, tekstuureja ja muotoja ja luokaa positiivinen oppimiskokemus samalla kun teette hauskoja pääsiäisprojekteja.

 

Mikä ovat etumme verkkopääsiäisalennuksessamme?

 

Säästä rahaa:

Ostamalla verkossa pääsiäisalennuksen aikana voit säästää paljon rahaa. Monet tuotteet ovat alennettuina, joten voit saada suosikkiharrastetuotteesi edullisempaan hintaan kuin normaalisti. Tämä on mahtava tilaisuus päivittää harrastettasi ilman koko säästölippaasi tyhjentämistä.

 

Säästä aikaa:

Verkkokaupassa shoppailu säästää paljon aikaa. sinelli:llä sinun ei tarvitse käyttää aikaa kauppaan ajamiseen, pysäköinnin etsimiseen ja kassajonossa seisomiseen. Täällä voit ostaa kaikki pääsiäistarjouksemme kotona ja tilata kaiken haluamasi ilman stressiä ja kiirettä.

 

Auki 24/7:

Verkkopääsiäisalennuksemme ei koskaan nuku! Voit shoppailla milloin tahansa päivästä tai yöstä ilman huolta aukioloajoista. Tämä antaa sinulle vapauden ostaa harrastetarvikkeesi silloin, kun se parhaiten sopiiaikatauluusi.

 

Joten miksi odottaa? Osallistu Sinellin pääsiäisaleen ja hyödynnä upeita verkkotarjouksia. Säästä rahaa, aikaa ja energiaa, ja tee pääsiäisostoksesi entistä paremmiksi!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi