Kohokuviointitekniikka terrakotalle

Kohokuviointitekniikka terrakotalle

Inspiraatio: 15089

Mistä: 3,99 €

Mihin: 376,13 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 3,99 €

Mihin: 376,13 €

3D -kuvioita terrakotan pintaan on helppo tehdä 3D kohovärillä. Tuputa/hankaa Plus Color askartelumaalia käyttäen tuputussivellintä ja sivellintä saadaksesi pinta patinoituneen näköiseksi.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Lasten askartelu Tekniikoita maalaamiseen ja piirtämiseen
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Kohokuviointivärillä on helppo kuvioida pullon kärjen avulla. Valitse haluatko kuvioitavan mallin kattavan koko esineen pinnan vai osittain. Olemme valinneet väriksi valkoisen joka näyttää neutraalilta, mutta kaikki kohokuviointivärit vaikuttavat eri tavoin patinaan. Jätä kuivumaan 8-10 tunniksi.
Guide step 2
Step 2.
Maalaa terrakotta esine Plus Color askartelumaalilla (joka peittää erinomaisesti). Koska terrakotta on imukykyinen ja maali nopeasti kuivuvaa, suosittelemme aloittamaan maalaamisen alueelta jolla ei ole kuvioita. Näin kuvio jää paremmin esille patinoinnin jälkeen.
Guide step 3
Step 3.
Hiero kevyesti kostutetulla tuputussiveltimellä kuvioita ennen kuin maali kuivuu. Käytä pyörivää liikettä maalin poistamisessa.
Guide step 4
Step 4.
Patinoitua pintaa varten tuputa maalia valituille alueille tuputussiveltimellä ja erivärisillä Plus Color askartelumaaleilla, esimerkiksi, kullalla. Jos käytät liikaa maalia, hankaa se pois. Kun maalia lisätään/poistetaan saadaan haluttu lopputulos. Jätä esine kuivumaan.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen