Unisieppari

Unisieppari

Inspiraatio: 14720

Mistä: 2,36 €

Mihin: 206,19 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,36 €

Mihin: 206,19 €

Unisiepparin pohjana toimii metallirengas, joka on päällystetty puuvillalangalla. Lankaa on myös käytetty renkaan sisäpuolen "kudonnassa" ja alareunan koristeissa, sekä ripustuslenkissä. Unisieppari on koristeltu helmillä ja höyhenillä.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Luova loma lasten kanssa Fjer
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Kierritä lanka tiiviisti metallirenkaan ympärille. Solmi lankojen päät yhteen, niiden kohdatessa.
Guide step 2
Step 2.
Jaa rengas esimerkiksi kuuten yhtä suureen osioon ja tee pieni pallo langasta. Kiinnitä lanka jokaiseen pisteeseen ja puno yhdestä pisteestä toiseen.
Guide step 3
Step 3.
Another example
Guide step 4
Step 4.
Jatka renkaan ympäri ja etene kohti keskustaa osio kerrallaan. Pujota lanka seuraavan osion keskikohdasta seuraavaan osioon - ali ja yli. Muista kiristää välillä.
Guide step 5
Step 5.
Another example
Guide step 6
Step 6.
Vedä lanka ylös keskeltä, tee solmu ja viimeiste langanpää. VINKKI: Voit laitta solmuun tipan liimaa varmistamaan, että langanpää ei lähde purkautumaan.
Guide step 7
Step 7.
Koristele unisieppari: Leikkaa langasta kolme palaa ja solmi ne kolmen eri osion väliin. Pujota jokaiseen lankaan helmi ja viimeistele 2-3 solmulla. Leikkaa ylimääräiset langanpäät.
Guide step 8
Step 8.
Koristele langat vielä höyhenillä. Laita tippa liimaa jokaisen helmen sisäpuolelle ja kiinnitä höyhen. Anna kuivua. Ripustuslenkki: Leikkaa pala lankaa, solmi renkaan yläosaan ja pujota helmi.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen