Avaruusaiheinen universumi

1 Set
#97064
#97064
0% of 100
0
23
37,94 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sisältö: Pearl Clay®:ta, Silk Clay®:ta ja metallic Foam Clay®:ta. Lisäksi styroxpalloja, muovihahmoja, muovisilmiä, pompomeja, neuloja, ripustusnyöriä ja liimaa..

Avaruusaiheiset tarvikepakkaukset helpottavat universumin ja sen hauskojen avaruusolioiden tutkimista. Sisältää luovia materiaaleja teeman mukaisten hahmojen muotoiluun Pearl Clay-, Silk Clay®- ja Foam Clay® -massasta.

Sinulla ei ole koskaan tylsää, jos mielikuvituksesi on vilkas. Yhtenä hetkenä olet maapallolla ja seuraavana etsimässä elämää Marsista. Avaruusaiheisten tarvikepakkausten ansiosta kaikenikäisten on helppo lähteä avaruusmatkalle galaksiin. Saatat löytää uusia tutkimattomia planeettoja ja tavata hauskoja pikku avaruusolentoja, jotka lentävät ufolla – päästä luovuutesi valloilleen ja katso, mitä tapahtuu.

Kaikenikäiset lapset voivat nauttia muovailusta – joko noudattamalla tarkasti mukana olevia ohjeita tai seuraamalla omaa mielikuvitustaan. Setti innostaa hauskanpitoon ja oppimiseen:.

  • Pakkauksen avulla voit esimerkiksi luoda opettavaisen kokemuksen suuresta aurinkokuntastamme ja kertoa planeetoista, tähdistä ja avaruusolioista
  • Laita valmiit hahmot esille mukana tulevaan laatikkoon ja aseta se lastenhuoneeseen, jossa lapsi näkee aina luovan projektinsa
  • Anna hahmojen olla osa lasten leikkiä, jotta lasten uteliaisuus avaruutta kohtaan kasvaa entisestään
.

Lapset pitävät pienoismallien tekemisestä. Tarvikepakkauksiemme avulla he voivat luoda käsillään ja oppia samalla valtavasta aurinkokuntastamme – planeetoista miljooniin tähtiin. Avaruusmatkailu voi kuitenkin olla vaikeaa, sillä oppiminen tapahtuu raketin nopeudella. Lapsen suora kosketus materiaaleihin vahvistaa hienomotorisia taitoja ja tuntoaistia. Onneksi sinulla on kuitenkin paljon aikaa lähteä vaarallisille tutkimusmatkoille kaukaisiin galakseihin. Valtavalla universumilla on paljon muutakin tarjottavaa – ja kaikkea tätä voi tutkia hauskojen tarvikepakkauksiemme avulla!

Lisätietoja
Tuote#:97064
BrändiPearl Clay
Yksikköset
TeemaBasis
EAN5712854313179
Ikäsuositus4-vuotta +
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avaruusaiheinen universumi, 1 set
Arviosi
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
Varoitus. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Voi irrota osia ja aiheuttaa tukehtumisvaaran. Käytä aikuisen valvonnassa.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi